Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Mikili73
:lol: Pa Denika ti baš imaš antikvitete u posedu :)
Korisnikov avatar
By deran
...e sad sam ja fasciniran snežom...:wow:
Korisnikov avatar
By Loni
Deni evo ti jedne bosanske pevačice iz 80-tih za koju ne verujem da si ikad čuo.

Tema pesme - Muško je ostarilo, a još bi piletinu, što je za svaku osudu.

''
Korisnikov avatar
By *deni*
Lepo je videti i postove korisnika koji do sada nisu uzimali učešća u ovoj temi.
Hvala na doprinosu, slede novi omoti raritetnih izdanja....
:setnja: :cobanica: :muzika:
Korisnikov avatar
By deran
sreo sam je pre nekih mesec dana-ok zgleda za svoje godine,i još uvek se kurči kad hoda...:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
A i vidiš kako je konkretna i odlučna čak i u pesmama - " Baš mi prija " joj je bila udarna A1 numera na ploči iz 1987.

" Baš mi prija " , a vi se slikajte, ako vam je krivo, baš me briga za sve ostalo, meni prija, BAŠ mi prija i gotovo !
Korisnikov avatar
By Loni
Iako je bila zvezda krajem 80-tih, Lana se vratila na scenu jednim albumom tamo neke 1998.
Čak je i učestvovala na festivalu ,,Bograski šlager'' u duetu s muzškarcem, koji se zvao Arlekino.
Bila je to vrlo dobra pesma. Mešavina popa i folka. Te godine je pobedila Maja Odžaklijevska (bila članica SPS) po treći put za redom i festival se ugasio.

Šteta što te Lanine pesme s festivala nema nigde da se nađe. Ako je neko lično zna nek joj preporuči jutjubiranje i empetrisanje.
Korisnikov avatar
By *deni*
Treba biti krajnje drzak i bezobrazan, pa jadnom narodu plasirati album koji otvara pesma koja se zove " Baš mi prija ".
Tom pesmom je ispostavila svojevrstan šamar svojoj vernoj publici, koja je od Lane u to vreme očekivala mega hitove, a ne onakve pesmuljke.
Tom pločom se Lana definitivno i utopila u prosek.
Korisnikov avatar
By *deni*
Po meni, najbolji Lanin album je ovaj, iz 1985., kad su joj pesme radili Marina Tucaković i bračni par Čajić.

Slika
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Loni
Iako je bila zvezda krajem 80-tih, Lana se vratila na scenu jednim albumom tamo neke 1998.
Čak je i učestvovala na festivalu ,,Bograski šlager'' u duetu s muzškarcem, koji se zvao Arlekino.
Bila je to vrlo dobra pesma. Mešavina popa i folka. Te godine je pobedila Maja Odžaklijevska (bila članica SPS) po treći put za redom i festival se ugasio.

Šteta što te Lanine pesme s festivala nema nigde da se nađe. Ako je neko lično zna nek joj preporuči jutjubiranje i empetrisanje.
Imam 2 Lanine pesme sa festivala, ali ni jedna ne odgovara tvom opisu, niti sam čuo da je nastupala na tom festivalu sa Arlekinom.
Arlekino bi trebalo da je kompozitor, malo opičen u glavu, sa kojim je Lepa Brena svojevremeno imala spor zbog pesme " Baba Kurana ", koju je on stavio na svoj album, a posvetio ju je Lepoj Breni.
Ja znam samo za tog Arlekina.
Korisnikov avatar
By Loni
Da. To je taj Arlekino.

Ja gledao festival.

Pesma se zvala ,,Nema sastanka bez rastanka'' i bila je odlična.

Lana je na kraju pesma bacila plašt koji je nosila, a taj Arlekino se na žalost zeznuo i kad je pesma trebalo da se završi, on je jadan počeo još jednom da peva refren.
To je toliko upropastilo dojam, da verujem da upravo zbog tog nisu dobili nagradu.

Bilo je to jedan od najboljih festivala. Debitovali su Ceca Slavković, Želimir i Višnja, razne kasnije zvezde 90-tih, al od Odžaklijevske (pesma joj se zvala ,,Sve ti opraštam'') niko nije ni mogao da uzme nagrade tih godina.
Korisnikov avatar
By *deni*
Sram je bilo što je, očigledno na svoju ruku i mimo scenaria, bacila plašt i zbunila partnera u duetu !!!!
:shamar:
Ja bih je diskvalifikovao i ne bi dobila ni dnevnicu.

Čuj - Nema sastanka bez rastanka ( ?! )

Tako je to kad neko nema blama ! Baš joj prija da baca plašt, pa ga je i bacila, valjda u tripu da je ženski Đorđe Marjanović.

Samo šamari tu pomažu, ništa više !
Korisnikov avatar
By Loni
He he, e a ipak bih voleo da joj neko piše pismo od vas koji je viđate po Novom Sadu, da negde postavi tu pesmu i taj snimak.
Korisnikov avatar
By *deni*
He he, e a ipak bih voleo da joj neko piše pismo od vas koji je viđate po Novom Sadu, da negde postavi tu pesmu i taj snimak.
A baš me briga da joj pišem pismo, pitaj derana, možda je on voljan to da radi.
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by *deni*
A baš me briga da joj pišem pismo, pitaj derana, možda je on voljan to da radi.
Pitaću ga. Da.
Telepatski :-)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Mikili73
Denika, Lana je inače iz Kekende?
O je !
:yes: :balerina:
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo jednog sada starog hita...
:dance: :dancing:

''
Korisnikov avatar
By Loni
Ne znam kakvu boju kose trenutno fura tety Daca.
Kod žena, koje apdejtuju trendove više od boginje mode (ako takva uopšte postoji), to je teško uhvatiti.
Al' za sve periode, tokom kojih je bila plavuša, posvećujem joj jednu od najlepših bosanskih pesama 80-tih.

''
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 30
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!