Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Loni
Imaš na ovom, kao i na ostalim snimcima prikaz ljudi, koji su se preporodili upravo zato što su im Amerikanci i ostali saveznici pomogli da se oslobode talibana.

Imaš na snimcima žene, koje su prvi put sele za volanom, koje su prvi put otišle u školu, koje su prvi put uspele da odu kod doktora, da skinu zar sa lica...
Koje su radosne upravo zato što ih je neko sa strane oslobodio.

''

A pri tom kao što rekoh civili u ovoj zemlji nisu stradali zbog vođenja ratova u planinama, a ne u gradovima.

Em niko od civila nije stradao, em se dobila sloboda.

Ako je ijedan američki rat imao smisla, bio je to ovaj.

Trideset miliona ljudi oslobodilo se najagresivnijih fundamentalista iz sopstvenih redova.
Korisnikov avatar
By svejedno
Hm..smatram da rat svakako smanjuje kvalitet zivota, al mozda im je sada zaista lepse, ne znam.

..

No, ponavljam - najbitniji u celoj prici su mi LAZNI IZGOVORI za taj rat.

..

To vrlo lako moze da dovede do zakljucka (veoma neprijatnog, za koji se iskreno nadam da nije istina) da je USA zaista sjebala sebi dve zgrade pa krenula da 'trazi Osamu', DA BI sjebala avganistanski rezim, koji svakako ne podrzavah.

..

Ali vec se vide dve lazi u dva rata - Avganistan za Osamu (koga nikako da nadjemo) Irak za mass destruction weapons (koga nije bilo)

..

To navodi na neprijatne zakljucke.

edit za post No2 - mozda je stvarno tako, u nekim delovima. Nadam se da jeste.

Ali propaganda ipak nije umrla sa Gebelsom ,)

..

I veoma me zabrinjava kada najmocnija sila sveta napada druge zemlje sa LAZNIM IZGOVORIMA.

To govori dosta o toj zemlji i njenom pogledu na rat (samim tim, jos bitnije - na MIR)
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Loni
Ma dobro. Katalaksija zaista nije moj omiljeni sajt, ali na to sam prvo naišao kad sam tražio te proteste. Oni su u svakom slučaju antiobamisti. Intervjuisali su na sajtu nekog Srbina iz SAD, koji je republikanac.

U SAD polako počinje da se primenjuje socijalistički model.
Bilo je u SAD tih tragova uvek ponegde. Kod tebe u Pensilvaniji verujem da ne ne, ali u Kaliforniji i još nekim stejtovima da.
pa na koji drugi sajt cesh naici o "uspeshnim" :giggle: chajankama ako ne na katalaksiji....
ne znam zashto uopshte i obracash paznju na katalaksiju, time im samo tako dajesh na vaznosti koju ne zasluzuju.

kamo srece da se u SAD-u pochinje da se primenjuje savremeni evropski socijalistichki model. to bash ova zemlja itekako treba (bar socijaldemokratiju)! ali, avaj, nazadne poluge sistema ovde uvek vuku konce, ako i samo sa strane......
u Kaliforniji je "takav socijalizam" da ni obichne gej brakove sopstvenih poreznih obveznika i lojalnih gradjana ni ta drzava josh uvek nije u stanju da prihvati, vec vladaju desnicharske antigej ballot inicijative i Mormoni (& the company) diriguju stanjem stvari shta ce biti a shta ne biti....

u vezi Brazila, niko ni nije rekao da je Brazil josh uvek levicharski. josh uvek se snosi s posledicama juznoamerichkih ruznih stereotipa koje su sadili i negovali bash desnichari.

p.s. i molim te pokushaj da poshtujesh da sam Vel boy, ne Val :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!