Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Mars
Svašta od tebe. Upoređuješ phtalo i njenu pamet i nj.k.v. A. K.
Ja sam ga slušao i na engleskom kad priča. I to ti je isto kao sa pola mozga.
Da, stvarno, svasta od mene... A mozda on zaista ima samo pola mozga...
Korisnikov avatar
By Mars
Ja imam osećaj da su njegove ambicije zadovoljene povratkom u zemlju, useljenjem u dvor, primanjem ambasadora, organizovanjem zabavica...i da više uopšte neće da se cima da bi na kraju dobio samo neku protokolarnu vlast.

U paketu s tim ide i mizeran nivo srpskog jezika kojim raspolaže.
Korisnikov avatar
By HARP
U Srbiji se već odavno glasa po sistemu "za manje zlo" i to postaje dosadno. Ljudi su se navikli na takav sistem glasanja.
Korisnikov avatar
By Mars
Neki ljudi su se možda navikli, al je nekim ljudima sigurno pun q takvih izbora.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Mars
Neki ljudi su se možda navikli, al je nekim ljudima sigurno pun q takvih izbora.
Najgore od svega je sto vise nema 'propalih' izbora, tj. ukinuli su cenzus od 50%+1.
samim tim, opcija 'nemam misljenje' vise nije relevantna, niti se uzima u obzir, nego se rezultati izbora formiraju na osnovu onih koji misljenje imaju.

A nakon onih izbora kada su njihovu Maju doneli na vlast u Novom Sadu, ne usudjujem se da ne izadjem na izbore. Svako zlo je manje od radikalskog zla, pa makar bilo i borisovsko.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by Wilhelmina
Svako zlo je manje od radikalskog zla,
slazem se
Korisnikov avatar
By Mars
Nova Naša Maja nije bila dobra u NS?
Korisnikov avatar
By deran
pa jesi pogledao-nije reč samo o novom sadu...
Korisnikov avatar
By Mars
Ma ok, nego me zanima Wilhelmina i Beki, recimo. Insajderski, van medija.
Korisnikov avatar
By boy89
I ja bih glasao sa LDP, al kolike su sanse da pobede i ako pobede da li ce se nesto promeniti.......
Korisnikov avatar
By Loni
Neće moći kompletno da pobede, ali je jako važno da ta lista uđe u parlament.
Upravo lista LDP-a bila je jezičak na vagi oko antidiskriminacionog zakona.

Voleo bih da na sledećim izborima vladaju DS zajedno sa LDP-om (na toj listi je i SDU), kao i LSV.

Kad je u pitanju lista SPS-PUPS-JS, PUPS mi je ok, SPS đene-đene (nisu više nekakva tragedija, ali ni partija, za koju bismo imali razloga da glasamo), dok mi je Palmin JS katastrofa.
By mythe
Originally posted by deran
pa jesi pogledao-nije reč samo o novom sadu...
a o cemu je rec ako se radi o lokalnim izborima??? lokalna vlast se stara o uredjenju grada, lokalnim problemima etc...nema i n treba da ima nikakve veze sa tzv. visokom politikom i stvarima tipa 'ulazak u EU', 'saradnja sa Tribunalom u Haagu'

a Maju Gojkovic bi ocenio kao najbolju gradonacelnicu u periodu odkako postoji visestranacje, bila je super sa nekoliko gresaka kao sto su bile npr. imenovanje alkoholicara i kockara Zorana Rudje za sefa kabineta zadnje godine mandata etc...

uostalom, ako je moj otac kao Hrvat glasao za Maju, zasto bi onda Srbima ona smetala???
Korisnikov avatar
By Danceboy
Originally posted by boy89
I ja bih glasao sa LDP, al kolike su sanse da pobede i ako pobede da li ce se nesto promeniti.......
Dobri su izgledi da udju u parlament i predstavljaju politicku opciju koja najvise zastupa moje interese. Nadam se da ce posle sledecih parlamentarnih izbora vladati zajedno sa DS-om i LSV-om.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Loni
Neće moći kompletno da pobede, ali je jako važno da ta lista uđe u parlament.
Upravo lista LDP-a bila je jezičak na vagi oko antidiskriminacionog zakona.

Voleo bih da na sledećim izborima vladaju DS zajedno sa LDP-om (na toj listi je i SDU), kao i LSV.

Kad je u pitanju lista SPS-PUPS-JS, PUPS mi je ok, SPS đene-đene (nisu više nekakva tragedija, ali ni partija, za koju bismo imali razloga da glasamo), dok mi je Palmin JS katastrofa.
Sve potpisujem!

@mythe, bilo je i Hrvata koji su tepali rkaradzicu i mladicu "nash saveznik rasha....." te koji su zdruzeno s njim i njegovim chinili iste zlochine, a i sada, a kada trebaju da pred strancima odgovaraju za ta zlodela koja su chinili zajedno s njim i njegovim, odricali bi se zdruzenosti s njim i njegovim. pa, tako sve ukrug.....
stoga, nishta novo nisi rekao mythe....
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by mythe

uostalom, ako je moj otac kao Hrvat glasao za Maju, zasto bi onda Srbima ona smetala???
Bila je 2003. godina. Najpre ubistvo Đinđića, a zatim i akcija Sablja
Priča mi prijatelj iz Subotice kako je došao na posao i video koleginicu Hrvaticu, (i udata za Hrvata) kako briše suze.
Pita on nju šta joj je, a ona mu prizna.
Žao joj je Cece što ode u zatvor.
Em je ostala bez muža, koga svi danas pljuju, em ode u zatvor.

Naravoučenije - Mentalna pripadnost važnija je od nacionalne.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by nsBeckie
Originally posted by Wilhelmina
Svako zlo je manje od radikalskog zla,
slazem se
:up: :up: :up:

Nadam se da ti ludaci (radikali ili naprednjaci, sve su to ista govna) nece doci na vlast, jer cu onda zaista najozbiljnije morati da razmislim o opciji odlaska odavde, a to ne zelim..
Korisnikov avatar
By boy89
Originally posted by Danceboy

Dobri su izgledi da udju u parlament i predstavljaju politicku opciju koja najvise zastupa moje interese. Nadam se da ce posle sledecih parlamentarnih izbora vladati zajedno sa DS-om i LSV-om.
I ja se nadam.
Korisnikov avatar
By *deni*
Baš me briga ko bi pobedio, ja sam uvek na strani pobednika.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!