Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by AngraMaina
2) regionalnu pripadnost nemam, jer Srbija nema regione, a ne bih je imao ni da ih ima. isto kao što nemam opštinsku niti okružnu pripadnost.
kako nas ima raznih. ja osecam pripadnost pocevsi od zgrade u kojoj zivim. ostvarujem veze sa drugim kucnim savetima i rayradjujemo planove kako ekonomsko i kulturno unistiti susedni nam dorcol.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
zamisli. neki od nas se ne vezuju za administrativne jedinice, koje pritom ne postoje.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by AngraMaina
4) deni govoriš mađarski? :love:
O je i to sve bolje i bolje, skroz sam obnovio znanje mađarskog, jer već 10 meseci radim na tom govornom području, pa sam rehabilitovao taj jezik, koji sam prethodnu deceniju i po baš zapustio.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Podjednak razvoj svakako je pravedan i podrzavam.
Ali ne podrzavam nikakav nacionalizam, bilo na opstinskom, gradskom, regionalnom, bilo na drzavnom ili kontinentalnom nivou!

Planetarno... mozda.
Korisnikov avatar
By mmiki
Beograd ce nam umreti od gladi ako prestane da sisa ostatak Srbije :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Loni
Evo usvojen je status Vojvodine.

Tresla se gora rodio se miš.
Mnogo vike oko nekih potpuno osnovnih stvari, koje imaju svi evreoregioni.

I Lombardija, Pijemont, Lacio, Korzika, Andaluzija, Erdelj, Silistra i Niderzaksen odavno mogu da prave međuregionalne ekonomske projekte i imaju svoja minsitarstva, finansije.
Svaka nemačka pokrajina ima i svoju akademiju nauka i umetnosti.
Korisnikov avatar
By Divlja
Originally posted by Sprinter

ma pitanje regionalizacije srbije uopste ne traba da bude zbog EU, vec zbog nas samih.
Sa ovim se u potpunosti slazem...

Raspodela sredstava i duznosti po regionima je prioritet. Da se ne ceka da o svemu odlucuje oficijelni Beograd. Jeste da je vlasti u Bg-u tako lepo, lako maniplise ljudima, igra se njihovim zivotima i glumi EU ludilo dok ljudi u manjim ruralnim mestima propadaju, sirotinje je sve vise, bogatasi se kote po BG-u i NS-u u svojim mafijaskim krugovima, sektase sa politickim partijama kojima su sedista u BG-u i prosipaju nacionalnu demagogiju okolo. A Srbija nestaje sa ekonomske karte sveta, postojimo na toj karti jos samo u fragmentima.
Ja sam iz Vojvodine i Vojvodjanka sam bez obzira svidja li se to nekome ili ne. Razlike su nasa snaga, centralizam nas ubija. Drzava postoji zbog njenih gradjana, a ne postojimo mi, gradjani zbog nje. Drzava je duzna da nam polaze racune o nacinu na koje trosi sredstva iz budzeta, a dok god nas zamajava kojekakvim ''razbijanjima drzave''od strane izmisljenih separatista i zaglupljuje i ovako zaglupljen i neobavesten narod svesno skrecuci sa teme modernizacije i decentralizacije Srbije mi cemo propadati u kontinuitetu i dalje.
Normalno da posle sveobuhvatne decentralizacije ide regionalzacija. Srbija samo regionalizovana, dakle decentralizovana sve do nivoa opstina moze biti deo modernog sveta. I to je nas gradjanski interes u celoj prici,da raspolazemo novcem koji zaradimo i odlucujemo o nasim potrebama u pravom trenutku na pravom mestu( regionu, pokrajini, opstini, MZ).

Dole centralizam, zivela sloboda!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!