Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Povraća mi se od te zemlje.

I bez kukastih krstova, a posebno sa njima.
By StandUp
http://www.youtube.com/watch?v=WkvSJx05Mk4&NR=1

E sad ako ste pazljivo gledali klipove koje sam postavio verovatno ste dosli do zakljucka da ove nase vrlo verovatno finansiraju rusi koji su na zalost odlicno organizovani i imaju Putinovu podrsku...Znaci,država ih stiti.
By ...Sitnicava...
Novine su pisale ko stoji iza koga.
Šta ste vi još prokopali posle 5 strana?
Korisnikov avatar
By Mars
Ja danas negde pročitao da je privedena pravna savetnica 13-8-9.
Valjda njihova. Možda i Obraza.
By Hans
Obraz i njemu slicne tvorevine su prosto rezultat vlasti. Vlast ih je stvorila i oni su njeni hibridi...kada god je trebalo obarati neku vlast, rusiti, kidati, cepati - njima slicni su bili tu. I sad je malo nezahvalno ochekivati neznamkakve reakcije iz drzhavnog vrha kad je i on sam meshavina raznih losih vlasti, godina i dzelata, koji se i dalje smeju u lice celom narodu i sami se pitaju kako smo tako glupi.
Korisnikov avatar
By Mars
Ali kad je na više obrtaja manje boli :D

Šalim se... :kiss:
Korisnikov avatar
By dacha.evil
Ko stoji iza tih nebitnih ali veoma krvolocnih gmizavaca? Pa oni zlotvori koji ih sada hapse jer ih trenutno mnogo blamiraju pred nadmenom macehom- Evropom...A kada se malo stisaju strasti-onda cemo sve ovo isto gledati i trpeti na sopstvenoj kozi... nazalost...
Korisnikov avatar
By 2kune
Možda je vrijeme za novi hipi pokret... Dijeca cvijeća sve mogu nadvladati ako dovoljno vole... :cvetduga:
:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Mars
Jel nas istorija tome uči?

Moja znanja o tom pokretu se završavaju filmom "Hair" a jedine asocijacije drogiranje i ples po Central Parku.
Korisnikov avatar
By 2kune
Ma šta gđa Istorija zna? Glupa krava koja zatupljuje nevinu dječicu dok je u biti najobičnija nekulturna domačica kojoj je dosta da ide sapunica i da u kući ima krompira. Ne može ona ni žohara naučit da ne ide po svijetlu...
Daj mi neki zbiljski autoritet; recimo Gandija...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
juče naleteh na ovo, pa reko' da podelim...
(ne impliciram da je ovo odgovor na pitanje "ko stoji iza pokreta obraz i njima sličnih" :lol: )

Slika

:lol:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Sunce
Iza obraza stoje zubi.
pa sad, kad to tako formulišeš, mora se priznati da u nekim situacijama stoji i

Slika

Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Sunce
Iza obraza stoje zubi.
pa sad, kad to tako formulišeš, mora se priznati da u nekim situacijama stoji i

Slika

KURAC OBRASCIC, a ne Krcko Orascic. Dobro, ne?
Korisnikov avatar
By Loni
Iza OBRAZ-a, DVERI, pokreta NAŠI, 1389 i sličnih pokreta stoje snage, kojima ne odgovara da se Srbija modernizuje i integriše u zapadni sistem. (Evropsku Uniju i NATO pakt).
To najviše odgovara Rusiji i proruskim snagama u zemlji, kao i svima, koji podržavaju takozvane alterglobaliste.
U Rusiji takođe postoje pokret NAŠI kao i OBRAZ. Dakle ti pokreti su uvezeni ovamo da bi se u Srbiji i dalje održavalo antizapadnjaštvo kao i tokom 90-tih godina.

Poenta svakog od tih pokreta je da je zapad (EU, SAD, Kanada, Australija) truo, loš i da nam nije mesto u njemu nego u zagrljaju pravoslavne majčice Rusije.
U istoj mreži su i SRS, DSS i NS. Svi rade na istom cilju.
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ona montaza je genijalna..

A ovi klipovi...

povraca mi se od onih fasistickih neartikulisanih govana.

Slika

''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!