Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by WinterNe možeš iz ustava uzimati samo ono što paše tvom nacizmu. Pročitaj tekst ustava u potpunosti pa se onda javi na ispit da vidimo koliko si uspjela shvatiti i savladati gradivo.
Zato što je ovo Srbija, pre svega država srpskog naroda....kome se ne sviđa, biometrijski u šake i![]()
Originally posted by WinterJest, prisiljen je jerbo ne može dobiti vize.
Niko nije ni na sta prisiljen, a vi ste se lepo postarali da niko ko nije katolik ne bude prisiljen ziveti u Hrvatskoj...i svoje antisrpske ideje prosipaj negde drugde, jerbo je dosta tvojih provokacija...
Originally posted by WinterČlan 18.
Štiti svoje manjine....pa u Srbiji su Srbi VELIKA većina, ako nisi znao..i jos jednom Srbija je drzava SRBA.....
Originally posted by 2kune...ovo nije član 21,ovo je vic
Član 21.
Pred Ustavom i zakonom svi su jednaki.
Svako ima pravo na jednaku zakonsku zaštitu, bez diskriminacije.
Zabranjena je svaka diskriminacija, neposredna ili posredna, po bilo kom osnovu, a naročito po osnovu rase, pola, nacionalne pripadnosti, društvenog porekla, rođenja, veroispovesti, političkog ili drugog uverenja, imovnog stanja, kulture, jezika, starosti i psihičkog ili fizičkog invaliditeta.
Ne smatraju se diskriminacijom posebne mere koje Republika Srbija može uvesti radi postizanja pune ravnopravnosti lica ili grupe lica koja su suštinski u nejednakom položaju sa ostalim građanima.
Originally posted by deranne baš... kad je praksa vic onda je to zapravo tragedija... btw, 2kune nije ustav Srbije
...ovo nije član 21,ovo je vic![]()
Originally posted by E.c.h.o...Nisu ispala nego je već ionako bilo previše za onog kome je namjenjeno...
@2kune, ispala ti ova dva clana:
...
Kad se vec frljamo zakonima, aj se sigraj malo Člankom 41. Ustava Republike Hrvatske, koji glasi:
Sve vjerske zajednice jednake su pred zakonom i odvojene od države.
Vjerske zajednice slobodne su, u skladu sa zakonom, javno obavljati vjerske obrede, osnivati škole, učilišta, druge zavode, socijalne i dobrotvorne ustanove te upravljati njima, a u svojoj djelatnosti uživaju zaštitu i pomoć države.
Posto je Hrvatska obelezila dan zalosti kada je preminuo Papa, ali ne i kada je preminuo Patrijarh Pavle.![]()
...
Na kraju ostaje da moze svako imati kakvo god misljenje zeli o bilo kome i bilo cemu, bitno je samo kako ga tumace oni koji imaju vlast. Npr. Clan 49. verujem da ti i ja drugacije tumacimo, ali na koncu racuna se samo kako ga tumace moderatori.
Originally posted by E.c.h.o...Jope ne vidim poveznicu... Ako živim u Hr. ne smijem pisati na srpskom gay forumu jer nije u redu da pišem o Srbiji i njenom ustavu?
Pa poceo si sa Ustavom republike Srbije i sa tim da si zivis u Hrvatskoj pa me zanelo.Mislila sam da si vec dosao do nekog resenja oko obelezavanja dana zalosti posto vidim da te zanima tematika, a imas vise iskustva od mene (necu reci nas)*. Jer ja mislim da je sasvim na mestu iskazati postovanje danom zalosti.
Elem, reci cu jos ovo na ovu temu i palim. Ako je u redu obeleziti dan zalosti zbog nekog drzavnika, onda bi trebalo da bude u redu i zbog svestenog lica i svih javnih licnosti koje su obelezile neki period.
*zezam se, naravno. Malo sam umorna i moguce da nema smisla (mislila sam na Papu).
Originally posted by E.c.h.o...
Ne mislim da je u redu da drzava proglasava dane zalosti za svoje drzavnike, prvo jer vise ne postoje, sve su to politicari koji su davno prestali da rade za ikoga osim za sebe.
Originally posted by 2kunepa, sad, da nisi i ti bio pizdio (tvoj omiljen termin
Btw, shvatite već jednom da ja nisam hrvat na način na koji ste vi (koji dijelite ljude na mi i vi) srbi pa da se užasno vrijeđam i pravim ispade mržnje kada netko kaže da sa Hrvatskom nešto ne valja.
Originally posted by 2kune
Originally posted by WinterNe možeš iz ustava uzimati samo ono što paše tvom nacizmu. Pročitaj tekst ustava u potpunosti pa se onda javi na ispit da vidimo koliko si uspjela shvatiti i savladati gradivo.
Zato što je ovo Srbija, pre svega država srpskog naroda....kome se ne sviđa, biometrijski u šake i![]()
![]()
Originally posted by svejedno...ne vidim ni ja...problem je način na koji se taj dan žalosti "sprovodi u delo"...
Ja zaista ne vidim problem u danu zalosti.
..
Originally posted by deranUh, šteta što nije za broj veći. Sa 22. bi ironija bila kompletna.
Originally posted by 2kune...ovo nije član 21,ovo je vic
Član 21.
Pred Ustavom i zakonom svi su jednaki.
Svako ima pravo na jednaku zakonsku zaštitu, bez diskriminacije.
Zabranjena je svaka diskriminacija, neposredna ili posredna, po bilo kom osnovu, a naročito po osnovu rase, pola, nacionalne pripadnosti, društvenog porekla, rođenja, veroispovesti, političkog ili drugog uverenja, imovnog stanja, kulture, jezika, starosti i psihičkog ili fizičkog invaliditeta.
Ne smatraju se diskriminacijom posebne mere koje Republika Srbija može uvesti radi postizanja pune ravnopravnosti lica ili grupe lica koja su suštinski u nejednakom položaju sa ostalim građanima.
![]()
Originally posted by Vel boySumnjam da je to zbog toga i da me je stalkao poput tebe... Nije isti slučaj, ti me već mrziš osobno a J.e.k.a... samo zato što sam iz Hrvatske...
pa, sad, da nisi i ti bio pizdio (tvoj omiljen termin) povremeno selektivno i paranojashki........ im'o si i ti tvojih momenata, machak.
elem, ne drzim stranu ni E.c.h.o.. -ici josh manje Winter-ki, ali E.c.h.o.. nije u istom koshu s Zimnicom, pardon, Winter-kom.
Originally posted by WinterNacizam je biti srbin u Srbiji i zalagati se za to da Srbija bude država isključivo srpskog naroda nauštrb svih ostalih građana. Nacizam je također u pukom legalizmu vidjeti antisrpsku propagandu. Nacizam je također postati postove koji zagovaraju mržnju, netrpeljivost i netoleranciju.
Dečko jel tebi dobro, nacizam je biti Srbin u Srbiji? Sve si nam rekao o svojoj ne antisrpskoj propagandi![]()
Originally posted by Winter
kad makneš guzicu iz Bosne, možda i skontaš![]()
Originally posted by AzdajaEvo ja cu da te pitam, po kom osnovu i zasto?
opravdano!
mene da je neko pitao, dan zalosti bi trajao bar desetak dana, e tako...
Originally posted by 2kuneAl' te J.e.g.o... cima, sve si permutovao: ja tebe gotivim samo zato sto si iz Hrvatske.
... ti mrziš osobno a J.e.k.a... samo zato što sam iz Hrvatske...![]()
Originally posted by deranE ja tek tu ne vidim problem...ok,nije bilo nekih televizija, al licno slabo gledam TV, ne pgadja me to uopste.
Originally posted by svejedno...ne vidim ni ja...problem je način na koji se taj dan žalosti "sprovodi u delo"...
Ja zaista ne vidim problem u danu zalosti.
..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!