Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Moderators
Originally posted by *deni*kako druga-peta je ukupno-ima 12 bodova kao matić...
Pa Zorica je druga po ovoj listi.
Originally posted by *deni*Ama jok bre.
Skrećem pažnju korisnicima da pobednik festivala ne mora na kraju da bude i najveći hit i najuspešnija pesma.
Eto, 2006. je pobedila ne znam ni ja koja numera, Saša Matić čini mi se, a najveći hit sa tog festivala na kraju je bio "Mrgud " Slavice Ćukteraš![]()
''
Originally posted by *deni*hm,ovo bi lako mogao da bude tanjin testament,a ne incident...
Saša Popović deli packe nepristojnoj Tanji Savić posle " Grand festivala ".
![]()
''
Originally posted by Lonihajde se vrati na prvu stranu i vidi da je pesma napisana pre 15 godina za kačarervsku slaninijadu...
Ove godine gledao sam festival. U moru loših pesama različita je bila Cakana jer je izvela čistu kosovsku pesmu bez turcizama...
Originally posted by deranPa šta s tim?
Originally posted by Lonihajde se vrati na prvu stranu i vidi da je pesma napisana pre 15 godina za kačarervsku slaninijadu...
Ove godine gledao sam festival. U moru loših pesama različita je bila Cakana jer je izvela čistu kosovsku pesmu bez turcizama...
![]()
Originally posted by LoniIzvinjavam se što upadam u raspravu, ali moram ovde da demantujem Lonija i da ustvrdim da nema govora o tome da je Cakana unapredila izvedenu pesmu, a još manje da ju je načinila univerzalnom.
![]()
Pesmu nije ukrala već je kupila od istog kompozitora.
Pesmu je unapredila.
Umesto da tako dobra melodija bude lokačnog karaktera i važna samo seljanima u Kačarevu, izmenjen je tekst, unapređen aranžman pa je pesma postala univerzalna.
Hoćeš reći da Dizni nije učinio dobro nemačkim bajkama (Snežana, Pepeljuga, Uspavana lepotica) što ih je učinio 100 puta popularnijim nego što su bile?
Ta se pesma definitivno razlikovala od drugih i stvarno je nešto pokrenula i u meni, koji inače volim zabavnjake.
Originally posted by Loniloni,prvo si lupio da je izvela čistu kosovsku pesmu-ajd dobro,ne moraš da znaš,nisi dužan...
![]()
Pesmu nije ukrala već je kupila od istog kompozitora.
Pesmu je unapredila.
Umesto da tako dobra melodija bude lokačnog karaktera i važna samo seljanima u Kačarevu, izmenjen je tekst, unapređen aranžman pa je pesma postala univerzalna.
Hoćeš reći da Dizni nije učinio dobro nemačkim bajkama (Snežana, Pepeljuga, Uspavana lepotica) što ih je učinio 100 puta popularnijim nego što su bile?
Ta se pesma definitivno razlikovala od drugih i stvarno je nešto pokrenula i u meni, koji inače volim zabavnjake.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!