Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Pa Zorica je druga po ovoj listi.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
'Bem ti organizaciju.

Jos fali da se sete da su zeznuli imena za finale.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
"A sada jedan skok, ne tako veliki, ali znacajan"

:hypno:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ah, pa ja ne priznajem te sumnjive glasove publike.
Tu preko sms-a glasa i kuso i repato, a pogotovo glasaju oni (rodjaci, najmljenici i obični plaćenici ) koje je potplatio, odnosno kojima je taj Topalović za ovu priliku uplatio kredit od sume koju je osvojio kao pobednik prethodne Farme.
Sramota.
:ua:
Korisnikov avatar
By gorilica
Njega bash sere u zadnjih godinu dana. Od bede, kakvom se predstavio na pochetku, preko automobila kao drugoplasirani u ZG, pobede na Farmi, pa do ovog sada. :veverica:
Korisnikov avatar
By deran
bože,bože,ko bi reko za tu farmu... :kesa:

sad će se svi otimati da uđu...:lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ali to ne znači da je pobedio jednu Zoricu Brunclik.
Ne, nikako.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Ево мојих ТОП 5 песама са Фестивала....

1 место: Тања Савић - "Инцидент"
''

2. место Снежана Савић - "Лепи мој"
''

3. место Ивана Селаков - Моје је име срећа
''

4. место Мина Костић -"Чесма"
''

5. место Катарина Живковић - "Aко се растанемо једном"
''
Korisnikov avatar
By *deni*
Saša Popović deli packe nepristojnoj Tanji Savić posle " Grand festivala ".

:lol:

''
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Тања је екстра лик :)

А Саша је сероња који јавно демонстрира неку моћ... сељачина :)

Могла би ћерка да му буде :)
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by *deni*

Skrećem pažnju korisnicima da pobednik festivala ne mora na kraju da bude i najveći hit i najuspešnija pesma.
Eto, 2006. je pobedila ne znam ni ja koja numera, Saša Matić čini mi se, a najveći hit sa tog festivala na kraju je bio "Mrgud " Slavice Ćukteraš :yes:

''
Ama jok bre.
Najpopularnija pesma s ovog festivala bila je BATO BRE (Indi).
Pa tek onda Mrgud.
- Bato Bre sam slušao na celom crnogorskom primorju., Ljudi vrište kad se pusti. Evo i sad posle 4 godine je aktuelna.

Ali Grand Festival se tad izblamirao. Ta pesma nije ušla ni u finale.
Ali zato jesu ušli oni, koji su priznavali da su kupovali sms kartice prijateljima i kasnije proveravali jesu li svi glasovi otišli na tim prijateljskim telefonima.
Tu publiku treba ukinuti. Čak šta više nijedan čovek ne može da zna odmah po slušanju, koja je pesma koliko dobra.
Neka dobro zvuči pa dosadi, ali da BATO BRE ne uđe ni u prvih 24 pesme to je blam nad blamovima za jedan festival.

Ove godine gledao sam festival. U moru loših pesama različita je bila Cakana jer je izvela čistu kosovsku pesmu bez turcizama, kao i Ljuba Aličić, Bane Mojićević (zabavni mediteranski stil).
Verujem da je bila dobra i Brunclik, al pošto sam uz familiju, koja je iz Hrvatske odrastao na pop-mediteran stilu, više mi pasuju ove malo zabavnije pesme. Bez turcizma. Orijent sevdalinke mogu da prođu i kod mene, ali ako su stvarno nešto specijalno.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by *deni*

Saša Popović deli packe nepristojnoj Tanji Savić posle " Grand festivala ".

:lol:

''
hm,ovo bi lako mogao da bude tanjin testament,a ne incident...

saša je seronja neopevani-tanja je kazala iskreno ono što misli-ako i nije u pravu,nije glumatala...

a o pristojnosti sašinoj imaš dovoljno godina da bi znao kakva je bila,sa sve jahretom za vratom...:obesen:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Loni

Ove godine gledao sam festival. U moru loših pesama različita je bila Cakana jer je izvela čistu kosovsku pesmu bez turcizama...
hajde se vrati na prvu stranu i vidi da je pesma napisana pre 15 godina za kačarervsku slaninijadu...:srbin:
Korisnikov avatar
By Herald
ebes grand, Selma ih je sve oduvala svaka joj cast za nastup, i za pesmu i jasnu emociju a ne ko ostali idimidojimi.

''

Najneprijatniji mi je Topalko, ali bas konstantno grozno peva.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mamu mu je*em, šta mi dira Tanju!

Da je zaslužila prvo mesto, sa ovogodišnjom pesmom, nije... mada svako želi da bude najbolji, te joj je odgovor na mestu.

Plus je morala brzo da odgovori na pitanje gledatelja, pa pretpostavljam da joj je to prvo palo na pamet.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Nisam pratio festival, buduci da sam skroz zaboravio na isti. Zato sam skinuo oba cd-a sa neta i ne mogu da verujem da je 99.9% pesama krsh zivi. Jedino je Ivana Selakov imala ok pesmu.
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by deran

Ove godine gledao sam festival. U moru loših pesama različita je bila Cakana jer je izvela čistu kosovsku pesmu bez turcizama...
hajde se vrati na prvu stranu i vidi da je pesma napisana pre 15 godina za kačarervsku slaninijadu... :srbin:
Pa šta s tim?
Pesmu nije ukrala već je kupila od istog kompozitora.
Pesmu je unapredila.
Umesto da tako dobra melodija bude lokačnog karaktera i važna samo seljanima u Kačarevu, izmenjen je tekst, unapređen aranžman pa je pesma postala univerzalna.

Hoćeš reći da Dizni nije učinio dobro nemačkim bajkama (Snežana, Pepeljuga, Uspavana lepotica) što ih je učinio 100 puta popularnijim nego što su bile?

Ta se pesma definitivno razlikovala od drugih i stvarno je nešto pokrenula i u meni, koji inače volim zabavnjake.
Korisnikov avatar
By *deni*

hajde se vrati na prvu stranu i vidi da je pesma napisana pre 15 godina za kačarervsku slaninijadu... :srbin:
Pa šta s tim?
Pesmu je unapredila.
Umesto da tako dobra melodija bude lokačnog karaktera i važna samo seljanima u Kačarevu, izmenjen je tekst, unapređen aranžman pa je pesma postala univerzalna.

Hoćeš reći da Dizni nije učinio dobro nemačkim bajkama (Snežana, Pepeljuga, Uspavana lepotica) što ih je učinio 100 puta popularnijim nego što su bile?

Ta se pesma definitivno razlikovala od drugih i stvarno je nešto pokrenula i u meni, koji inače volim zabavnjake.
Izvinjavam se što upadam u raspravu, ali moram ovde da demantujem Lonija i da ustvrdim da nema govora o tome da je Cakana unapredila izvedenu pesmu, a još manje da ju je načinila univerzalnom.
Nema govora.
A evo i zašto:
Unazad 20 godina ni jedna Cakanina pesma nije postala hit.
Cakana je cenjena interpretatorka jakog glasa, koja može da iznese i otpeva svaku tešku pesmu i zato je tražena na ciganskim veseljima i ima uvek zagarantovane tezge.
Ali nema govora o tome da njeno ime garantuje hit.
Muku ona muči sa hit pesmama i nema ni jedan pravi od čuvene numere
"Osećam".
:cvetduga:
Korisnikov avatar
By deran

Pa šta s tim?
Pesmu je unapredila.

loni,prvo si lupio da je izvela čistu kosovsku pesmu-ajd dobro,ne moraš da znaš,nisi dužan...

ali sad si pokrao i tuđe komentare sa tjuba :lol:

i kad već hoćeš mak na konac,propozicije svakog festivala nalažu da pesma nigde nije izvođena,nema sad tu veze dao dozvolu,ne dao dozvolu...takođe,postoji i net,nije samo tv relevantna za slušanost...

ako se tebi dopada cakanina izvedba,i to je ok,ali sve to "unapređivanje i popularisanje dobre pesme" je mogla da izvede i mimo festivala... :srbin:

i još da zaključim-ona čak možda nije ni kriva,možda nije znala,ali gos''n nikolić je svakako znao....

etoq ili kako god...:lol:
Korisnikov avatar
By maww
meni najbolje pesme sa festivala

#1 Selma Bajrami-Rukujmo se kao prijatelji,predobra i pesma i text
#2 Nikola Rokvic #3 Slavica Čukteraš #4 Milica #5 Tanja Savic i Zorica

solidni su mi bili i Aco Pejovic,Milena i Nemanja....i Sine Ilija pesma mislim da je Zorica Markovic,jeste pateticno al mene je najezila :(
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako ste dosadni.... :zev:

Apsolutno se zna da je...

Moralni i materijalni pobednik ovog festivala za 30 narednih godina, ako ne i duže - Zorice Brunclik-

''

:zen:
Korisnikov avatar
By disaster blue
Milica i Katarina Zivkovic su po meni imale najbolje pesme..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!