Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

U svom intervjuu za Večernje novosti gospodin doktor Vojislav Koštunica kaže sledeće za deklaraciju o zločinu u Srebrenici:

"Pitanje osude zločina je ne samo političko i pravno, već i duboko moralno i zato za narod ima dugoročne posledice. Za mene je neprihvatljivo i protivno istini da se od srpskog naroda, koji je najveća žrtva, pravi dželat. Još se nadam da je moguće da se probudi savest i da se odustane od deljenja žrtava po nacionalnoj osnovi. Ako SNS i vlast izglasaju rezoluciju o Srebrenici, to će svakako značiti da postoji ozbiljna i krupna razlika u odnosu na DSS."

Iako je ovo lepo upakovano, treba obratiti pažnju na Vojin ključni momenat koji sam boldovao u citatu.
Za one koji ne znaju tu činjenicu, Voja je za vreme svog predsedničkog mandata formirao komisiju (u martu 2001.) koja je trebala da utvrdi činjenično stanje vezano za tok događaja od 1990 - 1999. na prostoru ex SFRJ. Komisija bi imala mandat od 3 god. i njenji zaključci bi bili objavljeni kao činjenična istina, a preporuke usvojene kao nešto što bi trebalo uraditi kako bi narod počeo da gradi bolje odnose.

Jako nam je čika Voja protivrečan. Od onoga lidera koji je hteo činjeničnu istinu postaje opozicionar koji gleda samo svoju istinu. Propustio je lekciju iz politike u kojoj se uči da, bio na vlasti ili u opoziciji, treba da ostane u okvirima svoje politike i uverenja i da u okviru njih menja stavove...

Intervju
Korisnikov avatar
By Mars
A jel taj Vojislav Koštunica gay?
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Mogao bi biti, ali u onom pogrbnom smislu te reči a.k.a. "pederčina" ;)
Korisnikov avatar
By Mars
Meni je najzanimljiviji deo "SNS i vlast"...
Korisnikov avatar
By Loni
Srpski narod najveća žrtva.

E, a u BiH stradalo 140 0000 Bošnjaka
a svega 20 000 Srba.

Potpuno poremećena ravnoteža u mnogim krajevima.
Mesta u R: Srpskoj gde su Srbi imali tek 50 % sad imaoju 90 % Srba.

Karadžić bombardovao i granatirao Sarajevo i to Koštunica ne vidi uprkos 100 uništenih civilnih zgrada.
U Beopgradu nijedna jedina civilna zgrada nije stradala tokom 1999. ali taj isti čovek će to bombardovanje pomenuti kao nešto najgore, a nikad Sarajevo, Vukovar i Dubrovnik.

Niđe veze...

Gadi mi se koliko je on pristrasno đubre.
Jednostano GADI i kad pomislim na njega.
Fašisoid smrdljivi!
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by just_me

U svom intervjuu za Večernje novosti gospodin doktor Vojislav Koštunica kaže sledeće za deklaraciju o zločinu u Srebrenici:

"Za mene je neprihvatljivo i protivno istini da se od srpskog naroda, koji je najveća žrtva, pravi dželat. Još se nadam da je moguće da se probudi savest i da se odustane od deljenja žrtava po nacionalnoj osnovi."
jel ovaj covjek retardiran ili tek zao?
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Lepo rečeno Loni :=)

edit:

@Popeye

Na žalost, mislim da je zao :(
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Loni
a svega 20 000 Srba.

Fašisoid smrdljivi!
i ti za njega kažeš da je, citiram: fašisoid smrdljivi, a u nabrajanju stradalih Srba napišeš boldovano.

ne znam šta mi bi da udjem u DiP. :nope:

no kad sam već tu, samo da napišem da je Koštunica mrtvo puvalo. :novine:
Korisnikov avatar
By Mars
Ma to se Loni malo prebacio sa inflatorne ekonomije tih godina...20 miliona, 20 hiljada...20.

There are 12 million Serbs and even if six million perish on the field of battle, there will still be six million to reap the fruits of the struggle Biljana Plavsic (nije li dražestan njen plan :radosnice: )

A sve zato što: The self-styled "Serbian Iron Lady" once defended the purge of Bosnian non-Serbs as "a natural phenomenon" not a war crime.

TAKO DA Koštnica uz sve nije još ni originalan.....
Korisnikov avatar
By scout_finch
Originally posted by IriS
a svega 20 000 Srba.

Fašisoid smrdljivi!
i ti za njega kažeš da je, citiram: fašisoid smrdljivi, a u nabrajanju stradalih Srba napišeš boldovano.

ne znam šta mi bi da udjem u DiP. :nope:

no kad sam već tu, samo da napišem da je Koštunica mrtvo puvalo. :novine:
ovo sam ja krenula da napisem:)
Korisnikov avatar
By Loni
Jeste, u čemu je problem?

Koštunica je rekao da je srpski narod NAJVEĆA žrtva,
cifre pokazuju da NIJE.

I šta s tim?

Šta?
Je l sam ja fašisoid možda?
Je l sam ja pobio te ljude?

Dokle ćete više jedva čekati da uhvatite nekog za nevažnu reč da biste imali argumente za napad?
Od drveća vam promiče šuma.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by scout_finch

ovo sam ja krenula da napisem:)
De, de...

U Srbiji se godišnje obavi 200,000 (dvesta hiljada) abortusa.

Rasplakale ste Lonija - jel ste sad srećne?!?
Korisnikov avatar
By Loni
Nisam tolki fanatik za dvojku.

U Srbiji se obavi oko 140 000 abortusa godišnje koliko ja znam.
SVEGA.

Inače termin SVEGA ne znači SAMO već SUMA.
Sećate se računa u buticima.
Piše CIPELE te i te, pa rubrika za broj, pa u posletnjoj tablici piše SVEGA umesto CENA.

Ja sam se tad čudio, kako SVEGA kad su skupe, međutim ne znači ta reč formalno, ono što i većini naroda.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ljudi dosta! I jedna (1!) žrtva je previše! Bol koju su ti ljudi osetili ili osećaju nije merljiva nekim koeficijentima ili brojevima! To nije samo fizička bol! Svaki je od 3 naroda dovoljno propatio i svačija je muka dovoljno velika i potresna da se ne treba dovoditi u pitanje!
Korisnikov avatar
By scout_finch
ma ok sto si napisao da je ubijeno mnogo manje srba nego muslimana, ali ipak ne stoji da napises svega 20000 ljudi. to je ko kad bi neko napisao u srebrenici je ubijeno svega 9000 ljudi. a to ne moze da se napise ni da je ubijeno 900, ma ni da je ubijeno njih 90, opet ne moze da se napise svega 90.
al' dobro, cini mi se da si ti napisao da je u bg-u ubijeno svega 17 ljudi za vreme bombardovanja. ocito imas u svojoj glavi zacrtan broj od kog racunas da je previse ljudi ubijeno.

ma nije ni bitno.
Korisnikov avatar
By Stripi
ček, ti nisi nikad vidio ovu sliju?

Slika
Korisnikov avatar
By Loni
Ok. Slažem se.
SVEGA je termin, koji nisam shvatio najozbiljnije.
Zameniću ga drugim prilikom poređenja,
ali od samog poređenja neću odustati.
Korisnikov avatar
By Mars
U Srbiji se obavi oko 140 000 abortusa godišnje koliko ja znam.
Pa ne znam...

Moji drugari sa Stormfronta kažu oko 200,000
http://www.stormfront.org/forum/showthr ... ?p=5147668

Drugi jedan izvor...Državne institucije barataju ciframa od 25.000 pa do 120.000 abortusa godišnje. Nezvanične informacije navode brojku od preko 200.000 abortusa godišnje, prema kojima Srbija zauzima drugo mesto u Evropi.
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,4917328,00.html

Dr. Kaća kaže nešto slično...Prema rečima dr Katarine Sedlecki iz Republičkog centra za planiranje porodice Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta, u Srbiji godišnje se, prema nezvaničnim statistikama, obavi oko 200.000 abortusa.
http://www.ekapija.com/website/sr/page/8283
Korisnikov avatar
By 2kune
SVEGA 25 000 do 120 000 abortusa godišnje? :alexis:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
koštunica k'o koštunica. ne znam šta je tu za čuđenje.
Originally posted by just_me

Jako nam je čika Voja protivrečan. Od onoga lidera koji je hteo činjeničnu istinu postaje opozicionar koji gleda samo svoju istinu. Propustio je lekciju iz politike u kojoj se uči da, bio na vlasti ili u opoziciji, treba da ostane u okvirima svoje politike i uverenja i da u okviru njih menja stavove...
htedoh reći, on jeste dosledan svojoj politici, nacionalističkoj, kakva je vazda i bila.
By Tungi
Neka izadje da nas "pogleda u oci" i kaze to,da dobije jedno kamenovanje na Trgu republike.
Korisnikov avatar
By spliff
podrshka se neshto istopila....
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Oduvek mi je bljutavo to baratanje ciframa.
Ustvari, ko god krene u pricu 'mi smo najvise...' pocne pomalo da mi se gadi. Naravno da nijedna zrtva nije opravdana i da ljudski zivot treba da bude najveca vrednost, ali da li iko na Balkanu moze i sme da zauzme stav da je najveca zrtva i da su sve ostale pickin dim? Jok.
Zrtve su ljudi, kako god se zvali. A zlocinci su monstrumi koje treba osuditi, pa povesati. I eto recepta za medjunacionalno poverenje i saradnju. Ali, opet, cvrc. Svaki od novoformiranih naroda nece da vidi sta su u njegovo ime napravili nekiMladici, Orici ili Gotovine. Miliji su im neki kurajberi nego ljudi nalik njima. I zato ovde niti ima mira niti ima para.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Lepa Krepa

koštunica k'o koštunica. ne znam šta je tu za čuđenje.
upravo.

ono shto tek malo vishe chudi je da i na forumu imamo koshtunice i koshtunicoide. na pamet pada onaj shey... sheyt... ah, sheytan :giggle:
isto mu je, kao kod koshtunice, internalizovanje svega shto se deshavalo devedesetih te posedovanje ja-stva za govorenje u ime celog srpskog naroda.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Wilhelmina

Oduvek mi je bljutavo to baratanje ciframa.
Ustvari, ko god krene u pricu 'mi smo najvise...' pocne pomalo da mi se gadi. Naravno da nijedna zrtva nije opravdana i da ljudski zivot treba da bude najveca vrednost, ali da li iko na Balkanu moze i sme da zauzme stav da je najveca zrtva i da su sve ostale pickin dim? Jok.
Zrtve su ljudi, kako god se zvali. A zlocinci su monstrumi koje treba osuditi, pa povesati. I eto recepta za medjunacionalno poverenje i saradnju. Ali, opet, cvrc. Svaki od novoformiranih naroda nece da vidi sta su u njegovo ime napravili nekiMladici, Orici ili Gotovine. Miliji su im neki kurajberi nego ljudi nalik njima. I zato ovde niti ima mira niti ima para.
yep.....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!