Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

30, jedna noga i grob ????

1. da
4
9%
2. ne
25
54%
3. u grobu su od rođenja
4
9%
4. lezbe su anGeli
5
11%
5. ne znam
4
9%
5. ne znam
4
9%
Korisnikov avatar
By m..
Ove koje ja znam su poprilicno zive i zivahne. Ne umre tad covek, nego postane odrastao (u izvesnoj kolicini slucajeva).
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
neko procveta, a neko svene..

odoh sad u OFF.

i shall be back.
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by AngraMaina

Ne znam za žene, ali u gej godinama 30 je kraj, smrt, конец фильма, the end. :drama:
Da, to je tako u ocima nezrelih ljudi, opterecenih samo fizickim izgledom.

Za mene su idealni gejevi, oni stariji od 30.
Briga me za pokoju boru na licu, ako ima zrelost, pamet, strpljenje...

I kod lezbi je tako pretpostavljam.
By J...
Originally posted by Winter

Potaknuta jednim razgovorom koji upravo vodim.....
pitam se pitam, jesu li žene koje vole žene (ili kako se narodski nazivaju, lezbe)....jednom nogom u grobu kad navrše 30 leta ???

Ako cemo vec o narodskim shvatanjima pre sam sklona da verujem da su strejt zene te koje su na neki nacin sa 30 godina obelezene na izvesni nacin (ne bih to nazvala da su "jednom nogom u grobu" ). O cemu se radi? Narodski receno, zena ako nije sa 30 godina udata nju ce narod da nazove "usedelica" a to je nesto sto svakako zvuci veoma lose. Onda ce da je sazaljeva a i ona sama ce mozda upasti u tu pricu i pocece sa samosazaljevanjem.

S druge strane, zena koja je lezbejka ne moze se uvrstiti u te kategorije "udavaca" i "usedelica", nije opterecena tim nekim duznostima koje opterecuju jednu strejterku i svakako da se, opet u zavisnosti i od njenog karaktera moze osecati rasterecenije pa samim tim na neki nacin i mladje. A mozda su upravo ti okviri u koje strejt zene sebe pokusavaju da uklope glavni razlog necije "starosti" jer je patrijarhat, po mom misljenju, sa svim svojim pravilima i ulogama koje propisuje i razlog tzv. "starenja u glavi".

Medjutim, tu postoji jedan problem. Verujem da ne mali broj lezbejki njihova bliza i dalja okolina, opet u zavisnosti od stepena njihove autovanosti, dozivljava kao strejt zene pa im samim tim i namece uloge "usedelica" a koje se na njih nikako ne mogu odnositi. I tako mozda je ta tridesetogodisnja lezbejka u srecnoj vezi s drugom zenom i to joj dodaje "mladost" u glavi jer je oslobodjena okvira ali je njena okolina percipira kao nesrecnu strejt zenu tzv. "usedelicu" i onda joj to za tu okolinu dodaje "starost"

Na kraju, ipak je sve individualno jer postoje i strejterke koje su oslobodjene pravila i slobodne u glavi pa samim tim i "mlade" tj. mlade duhom a postoje i ogorcene lezbejke koje koriste narodske izraze i bez obzira na to sto vole zene nisu izasle iz zacaranog kruga narodskih pravila koja im namecu "starost u glavi"
Korisnikov avatar
By sofia
Nije stvar tu u brojkama.Nego kuda se gazi...
Ua fizika!Metafizika rules!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by J...

....
Ono gore napisano, u potpunosti.
S'tim da dopunjavam da je, u sustini, mnogo vaznije ono sto nosimo u sebi i kako se prema sebi odnosimo. Recimo, majka moje koleginice je proslavila diplomiranje svoje cere tako sto je celu noc djuskala uz cigansku muziku, uopste se ne obaziruci na ostatak sveta. U jednom momentu, obe, znaci i mama i cera, su se nasle na stolu, pa malo na stolicama. A ta zena je od moje majke starija dve godine i ima 54! U njoj je toliko zivota da nema ni govora o grobovima isl. A razvedena je.
Vecina lezbi starijih od 30, koje znam, su fenomenalne zene. Sto ne mogu da kazem za sve strejterke, koje su se zbabile i dale u zrtvovanje zarad porodice i dece.
By lavlajf
Kakav crni grob sta ti pada na pamet...Naprotiv, samo je razlika da postanes malo ozbiljniji i razmisljas malko "odraslije"...Mislim da str8 zene mozda imaju krizu kad predju 30. ukoliko udate nisu. Lez mislim da su mnogo kvalitetnije...znam po sebi hahahahah :maljkovic:
Korisnikov avatar
By jenny
Ne znam, ali :uplasen:

30 mi se bliži :uplasen:

Wini uzmi sve što ti život pruža, danas si rumen cvet a sutra uvela ruža ;)
Korisnikov avatar
By zozefin st
sve zavisi od state of mind valjda...

moj odgovor bi bio : ne
Korisnikov avatar
By mrgud
kanda je winter scela pitati da li se sa 30 i kusur umanjuje sansa da se s nekim bude-na taj grob je mislila
(formulisi malo jasnije pitanja ako zelis jasne odgovore :) )

sto s' mene tice, ja s obe noge u grobu vec 18 godina - taka mi struka :D

i, ne, ne slazem se da sve to ima veze s godinama, vec sa nama samima iznutra :)
Korisnikov avatar
By poison
Meni se desava jako cudna stvar.
Otkad napunih 30, ljudi oko mene me vide jos mladje nego pre toga.
Do tad bi mi davali nekih 27-8, al' otkad navrsih 30 leta, niko mi preko 25 ne daje.
Mislim da bi sve, sad odmah, trebalo da napunite 30 :) .

:bouncy:
Korisnikov avatar
By Galateja
Što reče neko, čim se čovek rodio grob mu se otvorio, tako da bez sekiracije... :D
By Kala
Originally posted by poisonivette27

Meni se desava jako cudna stvar.
Otkad napunih 30, ljudi oko mene me vide jos mladje nego pre toga.
Do tad bi mi davali nekih 27-8, al' otkad navrsih 30 leta, niko mi preko 25 ne daje.
Mislim da bi sve, sad odmah, trebalo da napunite 30 :) .

:bouncy:
Mogu da se povezem!
30 su SUPER!!
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by Lepa Lezbejka
neko procveta, a neko svene..
:up:

i ja se plasim da ne budem ovaj sto ce da uvene. mislim da to dobrim delom zavisi od ljudi koji te okruzuju, kakva je njihova energija, kakve impulse-misli salju u etar. najpre zavisi od tebe samog, ali to nije dovoljno ako nemas ljude oko sebe koji drze glavu gore.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Drugovi, budimo iskreni...
Već nam se bliži dvadeseta :maska:
A treba živjeti i pjevati...
Idemo! Kao na maturskoj večeri!
(uno, due, tre, quattro)

Suada, Suada... :kolo:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja imam 28. Svi misle da imam 22. Isprva sam mislio da to ima veze sa genetikom. Vitkom linijom i slicno... No, to nema veze sa tim... Neki ljudi se rode stari... E, ja necu tako :P
By Tungi
A zamisli klinac(negde,nemam pojma odakle),skoro procitah na netu,boluje od retke bolesti "brzog starenja" i to pet puta brze i JEDINI je na svetu sa tom anomalijom.:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by BellyButton

Ja imam 28. Svi misle da imam 22. Isprva sam mislio da to ima veze sa genetikom. Vitkom linijom i slicno... No, to nema veze sa tim... Neki ljudi se rode stari... E, ja necu tako :P
to je zato jer se nezrelo ponašaš... genetika je u pitanju tek kad ti daju 10 godina manje... :alexis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!