Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

By dexter
Molim vas pomozite mi, nemam kome da se obratim :( , vec par dan poludecu. Zadnjih par dana imam jak svrabes na anusu i mislio sam da je obican osip, posle sam uvideo da mi se na unutrasnjoj strani i spoljnoj pojavile kao male bradavice koje jako peku i teraju me da se cesam, ne znam sta da radim :( ((((((( mislio sam da je infekcija i da ce proci, cas se smiri a onda bukne i ne mogu a da se ne cesam. Isao bih kod doktora ali posto radim pre podne ne mogu tj mogu da odsustvujem ali to moram da pravdam na poslu ali kako da kazem da sam isao na takav pregled, platio bi i privatnoj nekoj ordinaciji za pregled gde me nebi gledali popreko jer sam gej.. sta da radim? gde da idem? molim vas za pomoc :(
Korisnikov avatar
By Srklet
kod doktora sutra. zdravlje je najvaznije.

p.s.
kondomi ubuduce obavezno!
Korisnikov avatar
By nsc
Kozna u Dz. Vasingtona - ne treba ni uput
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by dexter

Isao bih kod doktora ali posto radim pre podne ne mogu tj mogu da odsustvujem ali to moram da pravdam na poslu ali kako da kazem da sam isao na takav pregled
Ja ti želim da što pre rešiš problem, ali osećam potrebu i da kažem kako je ovo prilično neodgovorno prema sebi.

Znači radili, ne radili...imali Dzordza W. ili privatnike, sa uputom, bez uputa, u Bg gde vas ljudi verovatno ne znaju ili u provinciji gde se svi znaju - prvo zdravlje pa onda sve drugo.
By dexter
U pravu si Mars, a gde u Vasingtona? koji broj? Ja za to prvi put idem, kome da se tacno obratim? kako da kazem? jako se plasim, koliko je opasno? :(
Korisnikov avatar
By Kiborg
Stvarno nema razloga da toliko pizdiš oko bradavica na dupetu.

Džordža Vašingtona 17

Google sve zna: http://www.kvb.org.rs

Rade do 19h uveče.
A na poslu uvek može da se laže.
Ako te pitaju što ideš kod kožnog, kaži izašao ti je neki ekcem na preponama, mnogo će nekog da bude briga...
By dexter
Pa da ali ovo mi se prvi put desilo, ja sam mislio da je obican svrabez :( a i krvalilo mi malo kad ih zakacim, upasen sam jako a nemam kome i da se obratim :( oticicu sutra nadam se da ce da se sredi, hvala ti Kiborg
By dexter
Poz ljudi, da javim da sam isao u Vasingtona i da mi je lekar rekao da su bradavice, odma mi je dao terapiju za tecni azot i sad je bolje, mozda cu jos neku nedelju da se to sve ocisti, ali hocu da kazem koje mi je ponizenje da idem i rekao sam sebi da nema vise seksa sa i bez kondoma. Inace dao mi je uput za proktologa da odem na Kliniku Zvezdara, ali ja ne znam gde je to tacno, koje je to odeljenje? jel zna neko? Hvala unapred
Korisnikov avatar
By Mars
Jao bre dexter...

Gledaj da ti ovaj forum NE BUDE osnovni izvor informacija.

Pa mogao si ili lekara ili sestru na šalteru da pitaš makar te tehničke detalje - gde su, radno vreme, da li se nešto nosi, da li je potrebna priprema za pregled itd.

Nemam pojma koje je to odeljenje koje ti treba i kako se do njega dolazi - to će drugi ovde da ti kažu.

Drugo i važnije: nema ničeg ponižavajućeg u lekarskom pregledu ili intervenciji, zdravstvenom problemu.

Tebi je to PRVI put, da si se sreo sa tim...i otud taj traumatični osećaj...ali svi smo mi za njih samo ime ili broj...hiljade nas je prošlo ispred njih i tokom osnovnih studija i specijalizacije i kasnije prakse...ništa novo ni neobično nisu videli kod tebe, veruj mi.

Taman posla neke gluposti tipa - nikad više kod lekara, nikad više seks...
By dexter
ma pitao sam doktora ali mi je on rekao proktolog na zvezdari ali ga nisam tacno pitao gde je to odeljenje, a sto se tice seksa analnog rekao sam da vise nikad necu to da radim, kapiram ja tebe ali mi to uopste nije potrebno :(
Korisnikov avatar
By Mars
Ništa, odeš tamo na Zvezdaru i polako redom. Ili okreneš telefon, možda je to bolje pošto zavisno od pregleda možda treba da odradiš pripremu kući.
By LeDeNa_

ma pitao sam doktora ali mi je on rekao proktolog na zvezdari ali ga nisam tacno pitao gde je to odeljenje, a sto se tice seksa analnog rekao sam da vise nikad necu to da radim, kapiram ja tebe ali mi to uopste nije potrebno :(

Pa pitaj ga i ne cekaj vise nego TRK...
Korisnikov avatar
By ns.happy

nije mi jasno - u tvojoj firmi morate detaljno da objasnjavate zdravstveni problem sefu? ja bih mu se naguzio i pokazao u cemu je problem, ako pita, sa objasnjenjem da nisam strucan da objasnim prirodu promena. dzizs...

sto se tice analnog seksa, ako ga se tako lako odrices i ako te tooooliko sramota zbog svega, ne smem ni da pomislim koliko si bio napaljen i koliko nisi birao sta ces i s kim ces...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!