Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by bas bleu
Slika
HAHAHAHHAHHAHA
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by EYA
potpuno mi je normalno da muskarci koji drze do svog spoljnog izgleda, cupaju obrve, koriste kozmeticke preparate, pa cak i sminku.
isto kao sto mi je normalno da neki (i muskarci i zene) to isto ne rade... nije svakom izgled na prvom mestu :ogledalo:
Potpisujem od reči do reči!
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ne čupam obrve, nema potrebe za tim :)
Apsolutno podržavam čupanje obrva, smatram da svaki muškarac treba da drži do sebe...

:sesir:
By Tristian
Ne cupam vec godinu dana. Nekada sam imao crtice od obrva i mislio da to izgleda super dok isto nisam primetio na drugima. Zgadilo mi se i od tada sam uklanjao po koju dlaku. Sada nemam potrebe da ih sredjujem jer su se vremenom istanjile i imaju normalan i prirodan izgled.
Korisnikov avatar
By zachary85
Nemam ništa protiv, ako to neko voli; a još ako mu dobro stoji, onda je to dodatni plus! :)
Lepo je kada vidiš muškarca da vodi računa o svom izgledu.

Meni je užasno kada vidim muškarca da ima spojene obrve.
A zašto nam je bog dao dve obrve? Da se razlikujemo od majmuna.
Korisnikov avatar
By Mikili73
Nemam ništa protiv čupanja obrva, naprotiv, ali ne neko preterivanje u kozmetičkim tretmanima lica, jer mi ne deluje nešto ok na muškarcima.
Jednom prilikom sam išao s drugarom na jedan date da ga upoznam s jednim dečkom mojim prijateljem takođe, i taj dotični potencijalni mladoženja se našalio i rekao ovom mom drugu kako ja imam lepo prirodno lice i vidi mi se i po koja sitna borica, i da on lično više voli to, a ovaj moj drug se namontirao za date, i baš kao za nevolju namazao lice (a nekada stvarno pretera u mazanju itd) :lol: i na kraju ništa od provodadžisanja mog....i od tada sam rekao da više neću da se bavim ugovaranjima :lol: ...a i ja nemam druga posla.....
Korisnikov avatar
By He_Marlene
Podrzavam cupanje obrva,depilaciju,sminkanje u potpunosti.Nikad mi nije bilo jasno zasto se ljudi bave generalizacijom.Neka svako radi sta hoce i svi ce biti srecni...
Korisnikov avatar
By ultraviolet
legija čupka obrve, a legija je izuzetno pojebljiv mladić, tako da ono.. što bi šet'o sa šumom na vr' face.
go, girl!
By Hans
Onaj koji vodi racuna o sebi, radice to. Nisam nikada video da masni, debeli muskarac sa neurednom kosom cupa obrve.
By loreenche
Apsolutno podrzavam cupanje obrva...

Sad, odo da pocupam.. :luda:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Krenule su da se spajaju!

Pa sam im poderao mater i krvnicki iscupao :awesome:

Inace, nek se svako sredjuje kako hoce, preterivanje je moguce i u cupanju obrva, kao i bilo u cemu.
Korisnikov avatar
By Azdaja
mindeđ mi, ako im se čupka...:hvala:
Korisnikov avatar
By Oziris
Pozdravljam! I mislim da je lepo kada muskarci "iskontrolisu" busenje iznad ociju, ako imaju isto, jel te! :lol:
Korisnikov avatar
By mmiki
s vremena na vreme pocupam par dlacica izmedju obrva. Ako neko cupa, ok, samo da ne preteruje bas. :)
Korisnikov avatar
By Mage
Nemam ništa protiv. Čak šta više smatram da bi svaki muškarac koji ima "monobrow" :lol: trebao da počupa to da liči na nešto. Ali mi je isto tako gadno i da vidim tipa sa crticama umesto obrva :bljak:

Ključ je u umerenosti ;)
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
Fuckin' Mother Nature mi je dala jako bujne obrve, ali chupam ih redovno i sve sam veshtiji u tome.
Korisnikov avatar
By gossip
pa nekima to dobro stoji :) ali vecini ne stoji :)
Korisnikov avatar
By VANGEL
To je ok ali u granicama normale tj vidjao sam muskarce sa bas istanjenim obrvama poput zenskih- to mi se ne svidja .
Korisnikov avatar
By lacky
Ja nemam nista protiv, i mnogo je lepse kada su ocupane...ali da nije nesto preterano...
Meni sestra bas za neki dan treba da ih sredi... :)
Korisnikov avatar
By Gabriel
ja cupam obrve vec 7 godina a imam 19 :D mama mi pocupala prvi put, prepoznala me odma :D ...ali imam jedan mali prob. boli u pm i posle toliko godina.... a sto se drugih tice, meni je bas sexy kad su im pocupane obrve, retko kad vidim da to nekom ruzno stoji...
Korisnikov avatar
By Madonna
bolje ako neko može da vam čupa, ja se zaneo par puta i napravio sranje, pa više ne čupam
Korisnikov avatar
By Ferdie
A što da ne čupaju??? Uvek se zaprepastim kad vidim neku muškarčinu sa zaraslim obrvama tipa Brežnjev. :shocked:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
sranje se napravi cesto kad ih farbas..pa ostane farbe i izgledas kao Momcilo Krajisnik, pa onda sednes da cupkas i te male koje su pre farbanja bile neprimetne, pa se istanjeee :giggle:
no, na srecu nisam jos toliko preterao
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!