Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By m..
.. prekopala sam 5 strana, nema teme.

Na poslu radim za kompom 8 sati dnevno i jos kod kuce na to dodam nekih 3 sata i vremenom su mi se pojavili oni cvorici na misicima koji bole do zla boga, i ledja krenu da me bole 1-2 sata nakon dolaska na posao.

Jel zna neko kako se ta cuda zvanicno zovu i kod koga se lece.

Ne bih bas da bacam pare na masazu i slicno ako nisam sigurna da ce da mi pomogne.
Korisnikov avatar
By Azdaja
imala problema...ali, zbog previse napora - treninzi...

masaza ili begaj od kompa neko vreme (odmaraj - miruj, lezi vataj zjale u krevetu) zbog posla ne mozes, tako da... masaza je moj odg :)
Korisnikov avatar
By horus.
a da kupis neki gel tipa ben-gay? svi su mahom na bazi mentola, zagrevaju i opustaju misice...
Korisnikov avatar
By m..
Da napomenem da cvorova ima bar 6 i da mi suze idu koliko ume da zaboli.

Koja masaza? relaksaciona, sportska, shiatzu... ?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne vredi bez masaze...bar ne "na duze staze"...a posao ce, verovatno, ostati takav...

uhvati po par minuta da se istegnes na stolici dok radis...uradis nekoliko ponavljanja jednostavnih vezbica koje "gadjaju" te misice....

ja se, vazda, po skoli istezem, razgibavam i gnjavim...sta cu...sve mi nisko....
Korisnikov avatar
By erkondisn
drmni acetilsalicilnu kiselinu (aspirin/andol) za pocetak

o kojem je dijelu ledja rijec konkretnije?
Korisnikov avatar
By Azdaja
nisam strucna (nesam skolovala masaze) da kazem koja je naj naj... videces sa strucnom maserkom - trebalo bi pomoci... a opet, posle te masaze, sutra kad vec bices za kompom, jel?

i rece horus gel, ne znam...probaj :)

kad god uhvatis slobodno vreme, dalje od kompa - lezi odmaraj :)
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by erkondisn

drmni acetilsalicilnu kiselinu (aspirin/andol) za pocetak

o kojem je dijelu ledja rijec konkretnije?
Ovo zaokruzeno crvenim me boli, a cvorovi, ovi koje mogu da lociram i napipam su one tacke.

Slika

Inace se protegnem ja na svakih pola sata i vezbam vrat, al jbg toliko sam za kompom da mi nesto ne pomaze.

Jel mislite da bi mi joga pomogla? Ide neka ortakinja, pa reko mogla bih da probam. Ako ne probacu masazu.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ni ja nisam strucnjak...ali otisla bih ja i na tu jogu.....
Korisnikov avatar
By IriS
ooo draga m.., welcome to the club. :invalid:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ja ne bi, isla sam na par sahata - mozda bi jos vise sjeb bolno mesto...

nije joga tako laka kao sto se misli...

m..kako god odlucis...ali, pravi sto vise odmora i dalje od kompa :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
Imamo isti problem, samo sto se meni javlja iskljucivo leti kad su visoke temperature.

Bavljenje sportom, sta drugo...
Korisnikov avatar
By Winter
Samo redovna masaža, prvih mesec dana na nekih 7 dana po jedna, da se razbiju čvorići, posle jednom u 15-20 dana.....i neka ti neko (neće svaki maser to da radi) ''izvuče'' pršljenove...to ne bi trebalo da se radi prečesto, možda jednom na mesec i po dana...što se tiče krema i gelova, oni ti neće pomoći dok se ti čvorići ne razbiju....e da, pazi kod koga ideš na masažu, jer masa tih masera čvoriće samo pomeri (rastera po leđima) i ondak napravi još veći problem (možeš završiti ukočenog vrata ili slično)....moj savet ti je kod nekog dobrog fizioterapeuta koji je radio ili radi u sportu.....:klavir:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Aspirin za prvu pomoć, inače masaža... i fizička aktivnost (istezanje) da ti se ne bi vratilo.
Korisnikov avatar
By nsc
najbolja i najjeftinija masaza u Beogradu ti je u Udruzenju slepih u Jevrejskoj 24, svi su fizioterapeuti i zakazuje se 2637293
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!