Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
Tuzan sam kada osetim da je neko ljubomoran. Cesto se napravim da sam gluplji nego sto jesam ili napravim sebe budalom, ciisto da ta osoba nema problem...Osecam krivicu kada osetim da mi neko zavidi.
Korisnikov avatar
By inga
Originally posted by alexandermagic

Operisan sam od ljubomore i u mojoj "kolekciji" mana je nema.

Tuđa ljubomora me zamara i na taj način me je najlakše otjerati od sebe. Što je osoba nesigurnija, njena ljubomora je veća, a imati nekog takvog uz sebe mi ne laska. :)
Same here.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Kada sam bila mladja bila sam bas uzasno ljubomorna, ali vremenom je to prestalo, ionako mi je samo zivot zagorcavalo.

Ne volim ni da je osetim, ni da je moja devojka ljubomorna, suvise me to gusi i smeta mi, nije mi nikakav afrodizijak kao nekima, samo popizdim opasno..
Korisnikov avatar
By VANGEL
Nisam ljubomoran i ne volim ljubomorne .
Korisnikov avatar
By mOwbid
nisam uopste.

I da, jako ne volim ljubomoru. To meni nije veza.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
...ja sam se, ne znam ni sama kako, pretvorila u najljubomorniju osobu na svetu.
Tripujem da joj se svidja svaki tip koji prodje. Pomislila sam da joj se svidja moj najbolji prijatelj. to je bas dno. To me, sto bi rekla hlevdija- vredja, jebote.nikako ne mogu da se pomirim sa tim osecanjem.
By LeDeNa_
Normalna pojava...

Mislim da svako ko kaze da nije nimalo ljubomoran laze....

Ili te osobe nisu nikad volele celim svojim bicem....Ne znam...

Blago vama ako je tako.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ljubomoran u smislu željan pažnje.

Kada imam želju da se gledam sa nekim, volim da mi je na raspolaganju.

Kada nemam, ne zanima me ni gde je ni s kim je.

Nebitno je da li sam jedini, bolje da nisam, ali moram da budem najvažniji!

A kod partnera ni to ne podnosim, a da ne govorim o posesivnosti...

:psiholog:
Korisnikov avatar
By Blady
Napisala sam i ranije da je ne volim... ali mi se desava da bude izazvana malo..
Pogotovo posesivnost, to je nesto sto ne podnosim.
Korisnikov avatar
By inga
Originally posted by LeDeNa_

Normalna pojava...

Mislim da svako ko kaze da nije nimalo ljubomoran laze....

Ili te osobe nisu nikad volele celim svojim bicem....Ne znam...

Blago vama ako je tako.
Ne slažem se da je normalna pojava.
Evo, ja nikad nisam bila ljubomorna ni na koga i ni za šta.
Korisnikov avatar
By m..
jel sam vec rekla? 0%

ne merem da me neko ogranicava i ucenjuje. ako cu da budem monogamna, mogu al to mora da bude moja i samo moja odluka (u onom delu koji se mene tice). jednom sam bila sa ljubomornom ribom i posle 10 dana sam sve vreme zelela da je udavim, povredim i slicno, bila sam besna da besnija ne mogu biti.
By Tungi
Potrebna mi je.Veoma.

Nema ljubomore,nema ni ljubavi.

Poput sam Glenn Close u Fatal Attraction:cut:
Korisnikov avatar
By acid drop
što bi rek'o onaj kljinjac iz kefalice:

i ja sam nekad jut, a nekad sam juboromomoran..
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
jesam ljubomorna, ali kad mi neko daje povoda.. sto bi bila ljubomorna ako devojka meni poklanja svu svoju paznju? a ako vec vidim da se ona vidja sa drugima, pise satima sa devojkama, dobija poruke uvek od iste osobe oko 3-4h, a ja tu osobu ne poznajem, ne da sam ljubomorna, nego gorim.
By Glasnik
O daaa... ne uvek, naravno, ali ako se ne igra kako ja želim... :rafal:
Korisnikov avatar
By Kragi
ne mogu da generalizujem, zavisi od situacije i odnosa koji imam sa nekim.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ljubomora moze biti dobar saveznik u vezi ako je znas dobro iskoristiti i ako je doziras u pravim kolicinama.

Nema osobe koja bi volela da ima pored sebe ravnodusnu osobu i osobu koja nije bar malo ljubomorna. S druge strane kad je neko opsesivno i bolesno ljubomoran bezim glavom bez obzira...
:)
By loreenche
sve se da dogovoriti...

mislim, ako mi partner kaze da bi se jebao sa odredjenom personom, naravno da moze, ali prvo kod mene sa licnom kartu, JMBGom, HIV testom i sistematskim pregledom :pervert:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Zen

sve se da dogovoriti...

mislim, ako mi partner kaze da bi se jebao sa odredjenom personom, naravno da moze, ali prvo kod mene sa licnom kartu, JMBGom, HIV testom i sistematskim pregledom :pervert:
Imas ti jos skole d a ucis
:D
By ~ Le Saint X ~
Am I Missing the point?

tj

sta je pisac posta hteo da kaze uzimajuci nekog milana u usta?
:D
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Sunce

Osecam krivicu kada osetim da mi neko zavidi.
Podnosim i ljubomoru, i histeriju, i svakojake patologije, naravno do granice, ali laganje emocija i zavist momentalno stavljam na ignor. Draže mi je iskreno
Smaraš!, nego lažno Krasno!. A ako shvatim da mi neko zavidi onda nemam osećaj krivice nego mi izrastu krila da preletim što dalje od nosioca takve emocije.
By str00ja
U mom skromnom iskustvu, nije mi se desilo još da je neko s kim sam bio osećao ljubomoru, ili bar nije bila ispoljena, valjda nisam davao povoda :angel: Verujem da bi mi mali znaci ljubomore prijali, ali jako mali, sve preko toga bi me užasno smaralo i smatrao bih to partnerovim nepoverenjem u mene.
Što se tiče mene samog, relativno često znam da budem ljubomoran, (i ponekad mi se učini kao da osoba sa kojom sam baš to i želi), ali to jako dobro potisnem, i možda samo indirekno dam do znanja, jer smatram da njeno upadljivo postojanje i iskazivanje nije dobra osnova za bilo kakav odnos.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!