Mislim da je za svaki horor film sasvim dovoljno da dozivi dva nastavka i bude trilogija. Saw nije izuzetak.
E, sad, posto filmska industrija svoje krave muze dok se ne sasuse (tj. dok i leseve ne pomuze) imamo i Saw 3D (iliti VII, iliti Final Chapter).
Razvoj dogadjaja je jasan u prvih pet minuta. Gluma je ocajna, zamke bzvz iako ih ima puno, a posebno razocarenje je uloga glumice koja je svoju sansu dobila kroz MTV serijal Scream Queens 2. Serija jos uvek ide nedeljom na MTViju i zapravo nije toliko losa, ali se od devojaka u samoj seriji trazilo mnogo vise nego sto je uloga u filmu zahtevala (a zahtevala je da lezi ispod tocka kamiona koji se okrece i vristi iz sve snage. I da zatim bude smrskana tim istim tockom. Big deal.)
Ne znam da li je do mene i mog monitora, ali u par navrata mi se ucinilo da je vestacka krv izrazito roze boje (scena sa devojkom i dva momka, i krv na Dzilinoj glavi pre stavljanja maske). Nisam gledala 3d verziju, nego blue ray rip, tako da mislim da nije do loseg kvaliteta snimka. I da, rozla krv doprinosi lame utisku.