Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Mars
Ide neka zdravstvena emisija na TV...prilično stručna, rekao bih (ne Dr.Phill, Dr Oz)...Tema su razni kanceri...pa se pominje i ultimativni i najveći od svih užasa heteroseksualnog muškarca: rektoskopski pregled.

Pričaju lekari kako je to važna dijagnostička metoda, ume da znači razliku izmedju života i smrti, kao - nije to ništa strašno i tako dalje...a cela publika i svi prethodno ispitani otprilike stava: ni za živu glavu, pa makar crko.

Pa mi pade na pamet: kakva je situacija u pasivnom delu gay populacije? Da li je to zajednički užas sa strejterima ILI ima onih koji ništa strašno ne vide u tome, možda čak pevajući idu na preglede jednom nedeljno?
By Tungi
Pa ako je najveci uzas heteroseksualnog muskarca,zasto je pitanje samo za pasivnog homoseksualca?
By Glasnik
Jednom nedeljno na rektoskopiju? :lol:

Znam, znam... ukazali su mi već da previše ozbiljno doživljavam neke postove. :sigh:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
a zasto se ne obracas devojkama?
ja sam imala potrebe da radim rektoskopiju. :(
neprijatno, boli, jeboga, ali guza mi je, kako vidim, ostala citava.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Tungi

Pa ako je najveci uzas heteroseksualnog muskarca,zasto je pitanje samo za pasivnog homoseksualca?
Zato što pasivni homoseksualac tokom svog seksualnog života svašta gura tamo dok dodje do tog pregleda, dok je heteroseksualni muškarac u tom smislu - nevin.
By Tungi
Znaci aktivni homoseksualac je zapravo heteroseksualac?:novinar:
Korisnikov avatar
By spliff
mislim da bi to lakshe podneo od gastroskopije
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Orlando the Lady

a zasto se ne obracas devojkama?
ja sam imala potrebe da radim rektoskopiju. :(
neprijatno, boli, jeboga, ali guza mi je, kako vidim, ostala citava.
Pa iz istog razloga kao gornji odgovor.

ZANIMA me - da li upražnjavanje analnog seksa doprinosi manjoj senzibilnosti i pre svega traumi pri tom pregledu.

Može i cure naravno, mogu SVI...

O bože.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Tungi

Znaci aktivni homoseksualac je zapravo heteroseksualac? :novinar:
Ne znam kako si iz onoga što sam rekao mogao da zaključiš da tako mislim.
Korisnikov avatar
By erkondisn
ma mala, uska cjevcica... sumnjam da toliko tanak penis mozes i naci uzivo... :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by spliff

kamera
Mislim da postoji i nešto čisto mehaničko...liči mi na spravu za pravljenje tulimbi i lekar čisto dokle okom dobaci nekako kroz to...

Dok se ne jave medicinari da objasne.

A ovo na tv što sam video jeste kamerom.
By Tungi
Originally posted by Mars

Pa mi pade na pamet: kakva je situacija u pasivnom delu gay populacije? Da li je to zajednički užas sa strejterima ILI ima onih koji ništa strašno ne vide u tome, možda čak pevajući idu na preglede jednom nedeljno?
A gde su ovi drugi,svrstani u strejtere?
By Tungi
Strejteri se boje i prsta,gde pomenuti tako nesto.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Anhedonie

Ali ne razumem sta tu onda toliko boli? :neznam:
Više je neprijatno nego što boli.

A ako pacijent neće da sarađuje i ne može da iskontroliše instiktivni otpor prema tom nečem što prvi put u životu mora u tom smeru tamo da mu uđe - onda je mnogo neprijatno.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:kokice: ja bih gledala dok Anhedoniju stavljaju, zagrejao se mali za temu, ici ce 5 puta mesecno :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Orlando the Lady

pa meni je i moralo prvi put da udje tako

:jbg:
Mene kad su obučavali da stavljam kontaktna sočiva - poslali su me kući da ceo dan idem prstom ispred oka napred-nazad, ne bih li nekako mogao da otupim onaj mišić za treptanje. Inače nikako nisu mogli da mi ih stave.

A znam da mora da udje...hteo covek ili ne, samo me zanimalo...ono što sam pitao.

Moj otac je izašao iz ordinacije znojav, izmoren i iscrpljen kao maraton da je trčao...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
A pa dobro, neprijatno je u svakom slucaju, al osecaj bi trebalo da je slican osecaju kad ti se ide na ogromnu nuzdu, ne? :awesome:

U svakom slucaju, pickice :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!