Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

By LeDeNa_
Zanimaju me iskustva ljudi koji su prvo bili jedna uloga pa su presli na drugu. Sta vas je na to nateralo? Koliko vam je trebalo da se naviknete na novu ulogu? Koliko i kako je trajao taj proces? Da li ste se ikad pozeleli vratiti "nazad"? I tako to...

Hvala....

Ako ima ovde uopste vas switch....Ako ne ok. :)
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
A mene kao totalnog laika zanima zasto se o toj temi razgovara toliko ozbiljno kao o mogucnosti da Indijac promeni kastu :)
By LeDeNa_
Nije mi jasno zasto ovde pisu ljudi koji misle da switch ne postoji?
Pitanje je bilo upuceno ljudima koji su presli na drugu stranu i od njih ocekujem odgovor, a oni koji zele reci da switch ne postoji ili nesto deseto sto nema veze s mojom temom neka otvore svoju ili neka cute ako ne razumeju.
hvala
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by colonia_boy

A mene kao totalnog laika zanima zasto se o toj temi razgovara toliko ozbiljno kao o mogucnosti da Indijac promeni kastu :)
zato sto ti je switch nesto kao bisexual. em sto ne znamo ni da li postoji em bi i jedno i drugo. ;)
By LeDeNa_
Originally posted by KorvinOdAmbera

Mogla si barem objasniti neupućenima. Moje pitanje je bilo iskreno.

Nemam iskustva u tom području.
Znam, izvini...ali posto neki povezuju ovde sa bi orjentacijom nemam preca posla da objasnjavam da to veze nema sa tim,To sto me ona ne voli ne mora da bude toliko grozna prema meni,Postavila sam pitanje ali je otislo vec daleko tako nek se tako zavrsi ili nastavlje da se sprdaju sa tim...Meni svejedno iskreno.

Postavila sam temu jer sam htela da cujem neka misljenja ali nema veze,

Korvin***
Korisnikov avatar
By bas bleu
nah, i'll just switch to something else.
By LeDeNa_
Imas sagovornike pa nastavi....Pozdrav.
Korisnikov avatar
By bas bleu
seems like you have issues with letting go ;)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Rekao bih da je čest slučaj promene uloge pod prinudom okolnosti i nedostatka drugih mogućnosti, što je tužno.

Ne volim da razmišljam o tome, i nadam se da ću uvek moći da dobijem ono što želim, bez prilagođavanja i kompromisa, makar u intimnim odnosima :durenje:

Navika je čudo.
By LeDeNa_
Mene ne mozete iznervirati niti ona niti bilo ko na forumu a to sto me ne gotivi ne znam zasto a i briga me.

TjAH!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by LeDeNa_

Mene ne mozete iznervirati i niti ona niti bilo ko na forumu

TjAH!

...

Ali niti sam imala u vidu nju, niti sam imala u vidu tebe: samo mi s napenalio presavrsen recenicni sled da se na njega nasmejem.

A sto se nenerviranja tice: dozvoli da ti ne poverujem.

Ont:
Seku nikada ne bih mogla u te svrhe da zaskocim/ prilepim/ nagazim... nekog batu bih. Eto.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nisam iskljuciva..

I volim da zamenim uloge, zavisno od partnerke i zavisno od toga sta izaziva u meni..
Korisnikov avatar
By smaug

Zanimaju me iskustva ljudi koji su prvo bili jedna uloga pa su presli na drugu. Sta vas je na to nateralo? Koliko vam je trebalo da se naviknete na novu ulogu? Koliko i kako je trajao taj proces? Da li ste se ikad pozeleli vratiti "nazad"? I tako to...

Hvala....

A zasto sam ja mislila da je switch kad je sometimes a ne zauvek?
By LeDeNa_
Originally posted by smaug

Hvala....

A zasto sam ja mislila da je switch kad je sometimes a ne zauvek?
Postavila si pitanje samoj sebi... :)

****Ja sam zamolila da se tema brise ali vec kad si me citirala pa sam morala...Pozdrav sa ove teme...Neke teme jednostavno nisu za ovaj forum....:)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Koji ti problem imas sa svojom temom?
Tema je kao dete: rodis je, i onda od jednog trenutka moras da je pustis. :radosnice:
Korisnikov avatar
By smaug
LeDeNa_ jebote, sta ti je?
Ozbiljno sam pitala. Izmedju ostalog i zato da 'ozivim' temu i da je maknem od zajebancije.

Sta ti je more bre?
By LeDeNa_
Originally posted by nsmomakns

always submissive
Mozda ali dosta njih prelazi u drugu ulogu....

Postoji... mozda i nasubmisivnija osoba s kojom sam ikad bila u vezi (ne racunajuci moju prvu devojku koja je bila subica... je posebna prica), pocela je kao Domina... nakon nekog vremena krenula sa switchevanjem a na kraju u potpunosti presla na sub stranu....

Tako da, ko zna...mozda postanes Dom ;)
By LeDeNa_
Originally posted by smaug

LeDeNa_ jebote, sta ti je?
Ozbiljno sam pitala. Izmedju ostalog i zato da 'ozivim' temu i da je maknem od zajebancije.

Sta ti je more bre?
Izvini ali bolje da ostane ovako...Ovde ljudi se smeju kad se pomene bdsm, sub, Dom, switch i ode tema ko zna gde...a dosta njih ne znaju sta je to uopste...nebitno.

Nema ljutnje...:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!