Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by horus.

jao isto kao imam predrasudu prema hp-u... :shrug:
ja imam hp vec jedno 8 godina... i dalje radi. samo sto sam mu zbog smanjene upotrebe skratio vijek baterije na nepuna 2 sata umjesto prijasnjih 4.5.

i tu i tamo kad se sjetim malo usisivacem prodjem oko otvora na kucistu da pokupi prasinu iznutra... :lol:

i dalje posluzi za putovanja s obzirom da je 14'' ekran :D ima i nekakva plavicasta svjetla koja mu daju i gej notu :kosa:

na net moze jer sam kupio wifi stick, mobilni telefon mi moze sluziti ko wifi spot...
divxe moze vrtiti ako zatreba...

na njemu Lubuntu (Ubuntu s LXDE desktopom) i sve leti te pri podizanju (koje btw traje manje od minute) zauzme nekih 60-70 mb rama... brze od xp-a koji je originalno dosao s njim, a ima i sve podrzane stvari tipa bluetooth i ostalo sto mi tu i tamo zatreba :D

i meni dosta :)
Korisnikov avatar
By horus.
i hton je zadovoljan hp-om i ima ga vec nekih 4 godine... :drama:

a sta znam... ja kakve sam srece meni ce dell trajati godinu dana... :kesa:
By Swanheart
ja volem hp :leviathan:

radi vec 4 godine kako treba ( pu pu :pljuje: da ne urekne )
By loreenche
andjela, sta mislis o lenovo thinkpad T510i sa nadogradjenih 8GB DDR3 RAMA?
Korisnikov avatar
By andjela
ok je, samo malo skupo. ali lenovo je to
Korisnikov avatar
By andjela
to je vec ok cena ako je u savrsenom stanju
By loreenche
from what I've seen, dobrog je stanja... emission je oke, ne zagrejava se tako jako, konfiguracija je "compromisable" a kontam da ce 8 GB rama kompenzovati to sto nema vlastitu graficku memoriju, jel da?
Korisnikov avatar
By andjela
ostace ti i vise nego sto ti treba :D
By loreenche
jeeee...

so, Lenovo it is :)

arigatoo andjela-san :lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
Važno je da imaš pare, ostalo su slatke muke.
Korisnikov avatar
By voicesman
Ako oces laptop za grafiku i video obradu imas par opcija:
1. ako uzmes quad core ili vise processor nebitna je brzina zbog procesorske snage, ako uzimas dual core (i3, i5 i neki i7) onda ti treba 2.9 ili vise GHz
2. treba ti bar 4 GB RAM-a
3. neintegrisana kartica (neka jaca) sa dedicated bar 1 GB dedicated RAM-a
4. veliki HDD 500+GB (bez obzira da li imas externi HDD)
5. ekran ti i nije toliko bitan (moze i 15" jer ako ista ozbiljnije budes radio trebace ti normalan monitor)

Sve u svemu bez 1000 evra nemoj ni da razmisljas o tome :P Ali best buy su trenutno Asus-i (npr Asus G73 koji je oko 1250+1300 eura) i Dell (oba proizvodjaca imaju ono sto tebi treba) ili malo skuplja opcija bi bili Toshiba i HP.

Sto se tice MacBook Pro opcije .... uf, da naravno ako imas da izdvojis oko 2500 evra da bi dobio onu konfiguraciju koja ti treba (trust me I know :S ) jer low end verzije MBp nemogu pola stvari da izguraju. Da su stabilniji od obicnih PCa, jesu ali posle 10 godina rada na njima, i posedovanja nekolicine sto kuci sto na poslu mogu da ti kazem samo da ako imas para na bacanje uzmi.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja samo da dodam glede novih Intelovih procesora:
i5 - postoje par modela i sa 4 jezgra
i7 - najjeftiniji modeli imaju 2 jezgra, a postoje čak i neki sa 6 (ali to je jbno preskupo)..

A što se modela laptopa tiče, ja sam ultra-fan (mog) Lenova pa trubim svima naokolo da bace pogled. Možda neosnovano, možda ne, ali tako je.
By Shoplifter
:hypno:

polako... samo polako...

graficki mi treba amaterski za photoshop, flash isl. i da mi ne secka dok gledam film lol. znaci, nadam se necemu do 600 €. koristio sam acer aspire 7520g 17" kao zamenu za desktop koji je bio oko 800 kad sam ga uzeo. da li sada nesto slicno moze da se uzme za nesto manje para?
Korisnikov avatar
By Waldorf
Nešto nije u redu s linkovima, aj plz probaj ponovo ili samo ostavi oznake modela.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Mislim da su permutovali jerbo mi se čini da je ovaj drugi skupilji taman za cenu jednog modula od 2giga rama.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!