Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Moja najbolja drugarica nije baš najčistija u glavi :D

Zapravo, ona tvrdi da je čista, ali mi okolo baš i ne verujemo u to.

Npr. ne podnosi stvari bele boje (bele plastične kašike, beli šalovi, bele maramice) ... Jer ona voli boje, a bela nije boja :D

Bolesno se plaši ptica ... uključujući vrane, kanarince, tigrice, pa čak i vrabac može da je uplaši. Gadi se čak i fotografija ptica pa tako npr. ne može da podnese fotke ružičastog flaminga :D

A sada .. sada tripuje nešto novo :D

Već nedeljama mi priča kako joj se zubi pomeraju. Naravno, ništa se ne vidi, ali ona tripuje da se njen ugriz menja i da postaje vukodlak od ujeda komarca :D prvog ove godine :D

Dakle, jedan dan potpuno tripuje kako joj je jedan od prednjih zuba izbočeniji i ne može lepo da zagrize lepo, sutra je sve OK, par dana posle joj je četvorka niža nego inače pa ne može da zagrize uopšte (što se ne primećuje ni malečko) ...

Dakle, da li je moguće takvo fantomsko pomeranje zuba? Ili da je vodim pravo u Lazu Lazarevića?
Korisnikov avatar
By Insorcer
šizoidno, nema šta! Pravac Lazi s'njom!
By Sixto
Palmoticeva prvo, pa ako je oni upute ondak u Lazu.
Korisnikov avatar
By horus.
zrela za pasterizaciju - pravac pasterova...
Korisnikov avatar
By constantine
hahah sto ste odvratni

ja cu da kazem da je fenomen :lood:
By J...
Mene bas zanima u kom pravcu ova diskusija moze ici osim copy/paste "Laza". :kokice:
Korisnikov avatar
By walt333
Ni Laza ni zubar, nego kod mene na kafu, da razmenim iskustva sa devojkom. :grin:
Korisnikov avatar
By Torry
nego, mene ovo za belo vise brine :doktor:
By alexandermagic
Koliko ti imaš drugarica KiWi, prvenstveno neobičnih. Baš je to interesantno. :pop:

OnT: Zbog jednog mudro sročenog odgovora na temi, s kojim bih se složio, ću pasti u nesvEst od smeha.
Korisnikov avatar
By KiWi
Danas sam saznao da pomenuta ne voli ni zlatnu, jer to takodje nijr boja ...

Inače zub od juče se vratio na mesto ...
By vademecum
kiwi,drugarski,a da i ti posetis psihijatra?
cime se ti bavis covece...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by vademecum

kiwi,drugarski,a da i ti posetis psihijatra?
cime se ti bavis covece...
Hvala na savetu ... ali mislim da zabrinutost za prijateljicino zdravlje nije samo po sebi lvalifikacija za levenje ...
Korisnikov avatar
By gorilica
Koliko ona ima godina?
Meni to deluje kao zrelo za, ako nista drugo, ono jedan razgovor sa psihijatrom.
Korisnikov avatar
By Sir William Black
Belo nije boja? :lol: Pa, nisam stomatolog, mozda je moguce da joj se zubi...klimaju. Ali ako jeste malo...psihiciki "ostecena"...onda cete ubrzo saznati. Prati situaciju. :)
Korisnikov avatar
By crni90
Originally posted by KiWi

Slika

Moja najbolja drugarica nije baš najčistija u glavi :D

Zapravo, ona tvrdi da je čista, ali mi okolo baš i ne verujemo u to.

Npr. ne podnosi stvari bele boje (bele plastične kašike, beli šalovi, bele maramice) ... Jer ona voli boje, a bela nije boja :D

Bolesno se plaši ptica ... uključujući vrane, kanarince, tigrice, pa čak i vrabac može da je uplaši. Gadi se čak i fotografija ptica pa tako npr. ne može da podnese fotke ružičastog flaminga :D

A sada .. sada tripuje nešto novo :D

Već nedeljama mi priča kako joj se zubi pomeraju. Naravno, ništa se ne vidi, ali ona tripuje da se njen ugriz menja i da postaje vukodlak od ujeda komarca :D prvog ove godine :D

Dakle, jedan dan potpuno tripuje kako joj je jedan od prednjih zuba izbočeniji i ne može lepo da zagrize lepo, sutra je sve OK, par dana posle joj je četvorka niža nego inače pa ne može da zagrize uopšte (što se ne primećuje ni malečko) ...

Dakle, da li je moguće takvo fantomsko pomeranje zuba? Ili da je vodim pravo u Lazu Lazarevića?
kakav laza, kakav kovin
u maru mandaru!
:volinevoli:
salim se

bas ste grozni
prozivate devojku koju ne poznajete; kladim se da to nije zasluzila
Korisnikov avatar
By EYA
za ludnicu i za zubarku <3:doktor:
Korisnikov avatar
By Dominion
Hmmm, bele boje je wc papir...kakvo li joj je stanje u gacama? Uloscu i tamponi isto bele boje, pa se isto pitanje postavlja....

Off, sta li je ona plava tecnost u svim reklamama za tampone i uloske?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by KiWi

Imala je ispod dva zuba neke ciste ili tako nešto neke procese kako kaže ... pa je to operisala, rađen joj je neki api-nešto-nešto-ija ... zato su joj se zubi pomerali ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!