Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Tema: Parada Ponosa

subota, 24.septembar u 15h

Bliži se 2.oktobar dan kada je zakazana Parada ponosa. O ovoj provokativnoj manifestaciji koja je podelila srpsku javnost, o seksualnim slobodama i manjinama, žene razgovaraju sa Borisom Milićevićem, članom Glavnog odbora SPS-a i rok legendom Borom Đorđevićem.

http://www.prva.rs/sr/program/emisija/s ... onosa.html
By Glasnik
Zašto je Bora Čorba pozvan da bude legitimna 'suprotna' strana Milićeviću u emisiji? :drama:
Korisnikov avatar
By bern
Galateja napisao:'Javlja' mi se da ćemo slušati uporedne monologe. :shrug:
Meni se javlja Bora kako valja provaljene homofobne fore i voditeljke/publika koji se valjaju od smijeha.
By Tungi
Meni se javlja atmosfera Toni Montano vs. Attila Kovacs , Toni Montano vs. Vjeran Miladinovic.
Korisnikov avatar
By Stripi
ja sam gledao malo krajičkom oka jednu emisiju "Žena" i ne čini mi opće loša emisija, čak je bila i zabavna :yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
I ja se rado zadržim na toj emisiji, kad naletim na nju šaltajući kanale. Relaksira me. I voditeljke su mi drage, posebno ona najmatorija sa upadljivo sparušenim vratom. Čini mi se da je, kao mlada, nastupila u filmu '' Nije nego '' zajedno sa sestrama Mojsilović.
Ovo izdanje emisije nikako neću propustiti.
Korisnikov avatar
By Misfit
šta je ovo - neka srpska verzija britanskog Loose Women?
Korisnikov avatar
By Waldorf
Tako nekako, no ove naše nemaju onu ultra zabavnu i raskalašnu Denise Welch, pa da bude iole vredno gledanja. Pogledala jednom, prepoznala duhove sa 3K i digla ruke..
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam gledala jednu epizodu u sred noći, kad nisam mogla da spavam...pa sam se tada svađala sa TVom...
i tako...ako poželim u subotu u 15h da se svađam sa TVom, ja ću pogledati.
Korisnikov avatar
By Misfit
Waldorf napisao:Tako nekako, no ove naše nemaju onu ultra zabavnu i raskalašnu Denise Welch, pa da bude iole vredno gledanja. Pogledala jednom, prepoznala duhove sa 3K i digla ruke..
obožavam kada im Alan Carr uleti u emisiju pa se sve raspuste. :love:

''
Korisnikov avatar
By Waldorf
Uvek kad ga vidim razmišljam koliko bi se freakout-ovao kada bih ga jumphugovala (a more than likely scenario) ako bi se nekad negde sreli.. Obožavam. :love:
Korisnikov avatar
By scout_finch
pogledala sam delove kad su bile goca trzan, i cini mi se da je marijana mateus bila u drugoj. obe emisije su kod mene izazvale transfer neprijatnositi.
ovu cu da pogledam jer volim da se nerviram ocigledno.
i jebo ih bora djordjevic.
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo ove što se meni najviše sviđa.
Često i u emisiji '' Žene '' ume da zasvira gitaru, čineći atmosferu još prijatnijom..
:gitara:
''
By Hans
Glasnik napisao:Zašto je Bora Čorba pozvan da bude legitimna 'suprotna' strana Milićeviću u emisiji? :drama:
Rekao sam već hiljadu puta ovde na forumu da nemam nameru da gledam emisije u kojima se stavovi sučeljavaju. Ne smeju se u državi gde je sloboda okupljanja zagarantovana Ustavom uopšte postavljati pitanja da li treba organizovati ili ne.

Zato se i desio skandal sa Dverima. Zato što to nije tako.

Dakle, samo emisije u kojima se sve vreme govori o Paradi u pozitivnom kontekstu.
Narod želi malo improvizovane krvi sutra oko subotnjeg ručka, pa su zato i zvali 'legendu roka' i velikog Cecinog prijatelja i naravno vernika i homofoba.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja nemam problem da bude koncept suceljenih misljenja - sve dok sam zanr ne bude estradni.

A to je sa Borom Djordjevicem zagarantovano, sta drugo da ocekujes.
Mozda i obraduje fanove nekim novim stihovima, onako...sve dva po dva. Rimovanim, podrazumeva se...

Sto se same emisije tice, odgledah jednu i bilo je to prilicno turobno gubljenje vremena.

Mogu misliti na sta je licilo to izdanje sa Gocom Trzan.

Ima li ta zena kucu, ide li nekad da se istusira makar...
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Jeftina zabava za proste duse..

Saturday, nice weather, lunch downtown with some nice people and chit-chat after that while resting over ice-tea.. thats a real saturday around 3pm.. or u may choose ur own life to live, insted ov Prva tv crap.. just advice. :alexis:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Nesto se ne radujem... To je opet farsa, i mislim da se nece
dotaci sustine problema.. Zabava za narod... nista vise...

:no:
Korisnikov avatar
By *deni*
Naravno da je zabava za narod. To prvenstveno. No, iz onoga što sam do sada video, rekao bih da se autorke trude da im emisija bude i edukativna.
Korisnikov avatar
By Blady
Bora Djordjevic, ma mani me vise tog coveka.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!