Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Anhedonie napisao:Какво кежење
Anhedonie napisao:koncept misa je stvoren kad je steve imao oko 8 godina.
a to ko je stvorio "kompjuter kakav danas poznajemo" mi je prilicno retardirano reci. koncept arhitekture koja se danas koristi je napravio fon nojman 10 godina pre rodjenja stevea. ne znam kako mozes da kazes da je komjuter izmislio steve, kompjuterska nauka je davno pre njega otkrivena. a jos apsurdnije mi je sto si sve zasluge dodelio njemu. preobimna je ta oblast da bi mogao jedan covek da to uradi. on nije temelj vec cigla.
blenta napisao:e ja to ne kuzim. sta se imaju voljeti uredjaji i kompanije koje ih proizvode?
ukoliko imas vremena i mozdane mase za gubljenje
da dovoljno dugo pricas sa nekim ko voli apple
Anhedonie napisao:^ slazem se.Парафразираш моје речи? Ја ништа, чак ни слично, нисам написао. То је неко други написао али ти, изгледа због мањка радне меморије, ниси упамтио...
ma, steve i nije sa zemlje. msm ova nasa fizika je losa, prava fizika se moze otkriti samo u svemiru (parafrazirane gonzalesove reci) tako da on nije mogao da napravi nista ako je odavde.
blenta napisao:ja bih dodao da nije on nista spec izmislioДовољно је само да причамо о Мекинтошу па да му буде доста животног достигнућа.
Popeye napisao:e ja to ne kuzim. sta se imaju voljeti uredjaji i kompanije koje ih proizvode?Неко воли одећу, неко воли изласке, неко воли технику...
Popeye napisao:Па, добро. Сви смо ми, по мало, мало материјалисти. То не значи и да су они који уживају у нечему и овисни о истом...speedygonsales napisao:materijalizam
Неко воли одећу, неко воли изласке, неко воли технику...
Popeye napisao: e ja to ne kuzim. sta se imaju voljeti uredjaji i kompanije koje ih proizvode?To se i ja pitam. Ali eto... siromašni umovi u svojim duhom siromašnim životima. Taj komad svijetleće plastike im predstavlja najveću ljepotu koju u životu mogu percipirati. Otužno, zapravo.
to su samo stvari i jedino sto je kod njih vazno je da rade. zasto bih ja trebao imati neke emocije prema svom mobitelu ili laptopu?
speedygonsales napisao: архитектоника компјутера
Stripi napisao:Ma nije, sad će ti Vendi sve objasnit.
enivejz
http://www.index.hr/vijesti/clanak/drug ... 75910.aspx
bothways napisao:speedygonsales napisao: архитектоника компјутера
Izvinjavam se, ali ovo je hilarious na toliko nivoa...
ARHITEKTONIKA (grč. arcitektwn, nem. Architektonik) Građevinska umetnost, nauka o građevinarstvu, neimarstvu. Veština izrađivanja jednog naučnog sistema, nauka o sistemu.http://en.wikipedia.org/wiki/Architectonic
Architectonic may mean:http://en.wikipedia.org/wiki/Architecture
pertaining to architecture, or suggesting the qualities of architecture
Architecture (Latin architectura, from the Greek ἀρχιτέκτων – arkhitekton, from ἀρχι- "chief" and τέκτων "builder, carpenter, mason") is both the process and product of planning, designing and construction.Само немој да се загрцнеш од смеха!
blenta napisao:ja bih dodao da nije on nista spec izmislioE pa treba postojati netko da i radi takve stvari.
sem sto je uzeo izmisljeno i napravio ga da bude lepo
speedygonsales napisao:Могу да покушам.Ovo me podseća na onog napaljenog ćelavca sa britanskim akcentom i sjajom u očima.
Прво, малтене је измислио smart телефоне и започео њихову еру. Отпочео експанзивни развој таблет рачунара. Производи Apple компаније су управо они који су приказивани у историјским филмовина футуристичког жанра а већина њих је Џобсових руку дело. То је више од елегантног дизајна, који ће бити врло акцентован у будућности. Његови производи међу првима омогућавају 3G комуникацију која потпуно мења начин разговора. Имплементација нових технологија и интеграција вишенаменских уређаја били су свакодневица његовог рада. Просто, човек је визионар. Видео је шта будућности треба - елеганција, једноставност, функционалност и свеобухватност. Све на додир руке...
speedygonsales napisao:I kakve sve to sad ima veze sa racunarima, odnosno ustaljenim terminom "arhitektura racunara"?bothways napisao:speedygonsales napisao: архитектоника компјутера
Izvinjavam se, ali ovo je hilarious na toliko nivoa...
Зар? Уживао бих у објашњењу тих "нивоа", осим ако то није само покушај превода јефтиног америчког хумора.
На овом сајту пуном мизерних покушаја провере семантике и граматике и хватања за сламку, од сад, ћу најпре да истакнем дефиниције, да избегнем беспотребно трошење свога времена, а и да едукујем, мало, те ситне душе које се јављају.
ARHITEKTONIKA (grč. arcitektwn, nem. Architektonik) Građevinska umetnost, nauka o građevinarstvu, neimarstvu. Veština izrađivanja jednog naučnog sistema, nauka o sistemu.http://en.wikipedia.org/wiki/Architectonic
Architectonic may mean:http://en.wikipedia.org/wiki/Architecture
pertaining to architecture, or suggesting the qualities of architecture
Architecture (Latin architectura, from the Greek ἀρχιτέκτων – arkhitekton, from ἀρχι- "chief" and τέκτων "builder, carpenter, mason") is both the process and product of planning, designing and construction.Само немој да се загрцнеш од смеха!
Ваша Венди.
bothways napisao:I kakve sve to sad ima veze sa racunarima, odnosno ustaljenim terminom "arhitektura racunara"?Никакве. Из твог, речима сиромашног, поста сам схватио да сам се погрешно изразио па сам демантовао. Ако си мислио на нешо друго онда ја то нисам схватио...
bas bleu napisao:Dark...yet funny
svejedno napisao:Jebotezivot!
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... icide.html
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!