Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Popeye napisao:nije rijec o vrsti muzike u smislu da je pop bolji od rocka ili hip hop od trip hopa, nego da u svakoj vrsti muzike imaju bolji i losiji izvodjaci.

britney spears u svojoj kategoriji pop-glupača koje je proizvela muzička industrija definitivno spada u donji dom. deplasirano je uopće išta pričati o njenom glasu, a kroz cijelu karijeru je sakupila makismalno pet dobrih pjesama. ona je jednostavno svjetlucavo upakirani mediokritet za mediokritetsku publiku koja se onda s njom moze identificirati, bas zbog toga sto je britney tako bezvezna i bezlicna. da ima bilo kakvu licnost ili karakter, nikad ne bi bila toliko popularna.
stvarno nisam ocekivao da procitam nesto takvo bilo gde a posebno ne ovde
gospode boze ne znam da li sam ikada u zivotu cuo vecu glupost od ovoga, ja razumem da ima svaki covek svoje misljenje i stvari koje mu se svidjaju al da kazes da je britni u donjem delu pop sveta je najveca glupost na svetu

prvo kao prvo je ona poznata jos od 1998 i jos uvek ja na vrhu top čartova, jos uvek ima jedne od najboljih spotova od svih pop zvezda danasnjice i ima prelep karakter i licnost, za koju ti naravno ne znas posto si vec odlucio da je ona glupaca.

evo jedan od dokaza njenog glasa i sposobnosti pisanja pesama. ovu pesmu je napisala i snimila 2008 godine, znaci posle one lepe slike koju si stavio.

''''''''

ovo je live nastup iz 2009, znaci skroz uzivo je pevala, u slucaju da neko kaze da ne ume da peva. ona naravno nema toliko jak glas ko gaga ili kristina ali to ne znaci da ne ume da peva. njen glas je na svoj nacin poseban i lep. nikada ne bi postala poznata da ne ume da peva.

''''''''

a evo je npr jedan nastup koji je besprekoran i ikonican iako je ona mediokritetna pop zvezda

''''''''

to da ti mislis da ona ima samo 5 dobrih pesama je tvoje pravo. ali ne govori da je glupaca i netalentovana ako nemas pojma o tome sta je ona sve uradila u svojoj karieri. znaci kad dodje do britni sam ozbiljan, ne volim kad je neko osudjuje a ne zna nista o njoj osim da ima tri pesme (oops, baby one more time i toxic) i da je obrijala glavu.

a evo je i njen personality u ovom videu, koja ona po tvojim recima ne poseduje

''''''''

a i hvala na tome da sam i ja bezlican i mediokretan zato sto mi se svidja britni
Korisnikov avatar
By Dirrty
Popeye, od ovog trenutka te poštujem još više :hail:
Ulix napisao:
bas bleu napisao:
now_pictured napisao: stvarno nisam ocekivao da procitam nesto bilo gde a posebno ne ovde
verujem.
:roflmao:
Slika

it was a typo
i da u mom postu, koga ne mrzi da procita, posotje odgovori na sva pitanja zasto bi bilo ko voleo britni spirs

meni se je uvek cinilo, i uvek sam se tako ponasao, da sam priznao stvari ljudima koji su to zasluzili iako mi se ne dopadaju.

Dirrty napisao:Popeye, od ovog trenutka te poštujem još više :hail:
bas mi je drago da postujes nekoga ko u svom postu nije napisao nista vise nego nepodrzane gluposti, koje su realno stvarno nepotrebne, kao i bilo kakav drugi hejt, koji stvarno ne razumem.
By Ulix
Dobro, hajde ovako - ona jeste uspešna, ako pod uspehom podrazumevaš pare i popularnost. Ali peva kao malo bolje artikulisan prdež i tekstovi pesama su joj imbecilni. Sve u svemu to što ona radi je dosadno i da - u kontekstu onoga što ja slušam - meni potpuno bezlično, beznačajno i ružno.
pa tko kaze da britney nije uspjesna? i tko kaze da je nejasno zasto bi se ona nekome svidjela?

ja samo rekoh da je glupaca i da je pop-muzicki mediokritet. :peace:
i jedno i drugo doprinosi njenom uspjehu.
Korisnikov avatar
By now_pictured
znaci sta hocete da kazete je da nije talentovana? i ne mogu da verujem da je sve sto se u mom postu videli je to da sam rekao da je uspesna.
jel niste pogledali moj post ili sta?

naravno da ume da peva, kao sto sam pokazao i tekstovi za pesme su joj prelepi. njene balade su njene najbolje pesme, posebno kad ih sama napise.

mislim stvarno mi je ovo smesno ali u isto vreme i tuzno da vidim ljude koji su ovoliko sigurni u svoje misljenje i ne pustaju ni malo kompromisa.

jeste ovako zvuci moj prdez

''''

a jel mozes onda molim te popaye da mi napises ko je tebi trenutno u popu i ovako na vrhu liste, posto je britni na dnu. cisto da znam da ko je tolko bolji od nje. samo se nadam da neces reci gaga. a zanima me i isto sta si cuo da je rekla ili uradila da je kvalifikuje da je glupaca?
By Ulix
now_pictured napisao: jeste ovako zvuci moj prdez
Stvarno ne bih znao kako zvuči tvoj prdež.

Ali da - hoću da kažem da nije talentovana (za muziku).
Korisnikov avatar
By now_pictured
jel si ti mozda slusao bilo koji od ovih linkova koje sam dao?

posto i ako ti se ne dopada njena muzika, je tekst stvarno kvalitetan, od one pesme sto je sama napisala. a ima i naravno everytime koji verujem da si cuo.

ja se izvinjavam ako je ovo za bilo koga awkward ali bih voleo da cujem nesto osim toga da je glupaca i pravi uzasnu muziku. meni je stvarno, iskreno nejasno da moze neko da kaze da ne ume da peva posle ovih linkova sto sam dao. ja razumem da vam se ne dopada muzika, ali kako mozete da kazete da ne ume da peva?
Korisnikov avatar
By now_pictured
ne naravno, ni jednom nisam ja rekao da mora njima da se dopadne ona ili njena muzika ali ima nekih stvari koje jednostavno jesu istinite, a to je npr da britni ipak ima talenat za pisanje i pevanje
ali dobro nista necu vise reci ne vredi, ocigledno sam sa mojim dugim postom wastovao vreme posto nikome nista ne znaci

moja reakcija je bila takva zato sto britni stvarno volim, nisam lud i opsesivan ko neki, ali ne volim kada neko bez ikakvih argumenata napadaju britni, posto sam to doziveo ne znam koliko puta vec u zivotu. a posebno ne volim kad me neko ismeva zbog toga sto je volim.
Korisnikov avatar
By now_pictured
e, hvala za to pitanje

britni je pop pevacica kojoj su singlovi uglavnom bile neke tipicne uptempo pop pesme, koje su uvek bile odlicne ali obicno nistu pokazale njen glas i njeno znanje pisanja pesama. i zato me nervira kada neko, ko nju ne prati, govori o njoj kao da zna sve sta je uradila u karjeri, a zapravo ne zna. jel razumes sta hocu da kazem? meni je jasno da neko moze da cuje hold it against me i da mu se ne dopada i da misli da je tresh. ali britni je mnogo mnogo vise od toga. ne mogu ipak da razumem, da neko cuje onu pesmu everyday, koju sam stavio gore i da bez ikakvog razmisljanja kaze da je netalentovana, ne ume da peva i ne ume da pise pesme, to stvarno ne razumem ali okej.

znaci ona jeste talentovana i ume da peva, ali vecini ljudi je lakse da sve sta vide kad cuju za nju je to da je obrijala glavu i da nema nijednu dobru baladu i da nista ne radi sama nego da joj sve vec spreme, sto nije istina.

eto, razlog zasto ti se cini da sam nesiguran je zato sto mi se cini da ona nije uvek najbolje predstavljena siroj javnosti i da bi stvarno znao koji su njeni talenti moras malo da se produbis u to.

@ heartkiller
ja sam nekoga napao? ja sam samo napisao zasto i kako mi ona dopada i zasto mi se cini da nije netalentovana.
@heartkiller: pa nije on nikoga napao; vise je nekako unezvjereno sokiran sto ima ljudi koji misle da je britney glupaca koja ne zna pjevati. :D

@now: pomalo me je sramota priznati, ali prilicno sam produbljen u vezi britney.

nego, hajde ti lijepo skini, recimo, album 'grace' od jeffa buckleya, poslusaj to i vidi jel nakon toga mozes i dalje tako ozbiljno shvatati britney spears. ne znam sta bih ti vise rekao.
Korisnikov avatar
By now_pictured
ja sam nekako sokiran da moze neko da cuje nesto ovako i da kaze da ne ume da peva.

npr meni se ne dopada celine dion ni najmanje ali necu nikada reci da ne ume da peva npr.
Popeye napisao:@heartkiller: pa nije on nikoga napao; vise je nekako unezvjereno sokiran sto ima ljudi koji misle da je britney glupaca koja ne zna pjevati. :D

@now: pomalo me je sramota priznati, ali prilicno sam produbljen u vezi britney.

nego, hajde ti lijepo skini, recimo, album 'grace' od jeffa buckleya, poslusaj to i vidi jel nakon toga mozes i dalje tako ozbiljno shvatati britney spears. ne znam sta bih ti vise rekao.
evo, stvarno cu ga skinuti i odslusati, pa cu da ti javim kako mi se cini

e pa ako si i barem malo produbljen u vezi sa njom mi je drago. i eto, to je bio point mog replyja. samo da vam pokazem nesto sto verujem da niste do sada videli u vezi sa njom.
By Hans
Jelena Karleuša.
Tu ženu volim generalno i mislim da se tu moj trash status završava.

Slika

Stvarno ne vidim potrebu za serijama poput Gossip Girl. Iskreno, ne znam ni šta je to ali miriše na lepe momke i devojke i njihove 'probleme' u životu.
By Hans
now_pictured napisao:
a jel mozes onda molim te popaye da mi napises ko je tebi trenutno u popu i ovako na vrhu liste, posto je britni na dnu. cisto da znam da ko je tolko bolji od nje. samo se nadam da neces reci gaga. a zanima me i isto sta si cuo da je rekla ili uradila da je kvalifikuje da je glupaca?
MADONNA, dečko.
Hajde brzo Eroticu na gramofon i sedi u neki kutak sobe.
Korisnikov avatar
By now_pictured
Hans napisao:
now_pictured napisao:
MADONNA, dečko.
Hajde brzo Eroticu na gramofon i sedi u neki kutak sobe.
who do you take me for? :lol:
naravno da sam slusao eroticu
a i znam kad je izasao taj album tako da ne vidim kakve ima to veze sa mojim postom?
Korisnikov avatar
By Kragi
Lisa Stansfield, Elton John, George Michael, Anastacia, Texas, Phil Collins, Simply Red, Cyndi Lauper, Bryan Adams etc
By Tungi
A mene ovo podseća na one jadnike u "Prvi glas, Ja imam talenat, Idol.. ' i sl. kada gledaju zblanuto prosto neverujući da nemaju ni trunku talenta, pa se onda isčuđuju kako se neko drznuo da im tako nešto kaze.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!