Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

barni011 napisao:A smog je napisao ovo

"Meni se povraca od ovakvih argumenata.

Uzgred - iselila sam se i resila sebe muke. Mislim da je to jedna od najpametnijih odluka koje sam donela u zivotu. Sada u Neamerici, sedim ispred TV, jedem picu i slazem se sa prosecnim Amerikancem i bilo kim drugim ko kaze da je Srbija zemlja treceg sveta i dodajem da je i velika, smrdljiva septicka jama
."

argumenti i kultura da polizes prste

Oni ni ne razumeju sta im Obama prica :lol:
Korvine gresis monogo u jednom. Ti mislis da neko ko napise da zeli argumente nijh zaista i zeli.
Zar ti ne vidis da covek ne cita ni ono sto mu je vec dato pa da vidi sta ce s tim. Kakvi crni argumenti...

Al smog... Ja mu dodjem kao jedan od najvecih zagadjivaca... :lol:
Dopada mi se, mnogo mi se dopada. :lol:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Barni je vec naveliko poznat po svom zaobilazenju argumenata :smilegrin:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
@šmaug: Iz nekog razloga mi je pao na pamet onaj uberglupavi vic "smog, s'tvog".... xD

@zp: Obrazloži to, ptico! Daj nam dokaze, izlistane sve postove, upoređivanje, pre nego što kažeš tako nešto pakosno i uvrediš našu nežnu dušicu. :sweet:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
I pre nego što mukica krene o opštoj konspiracionoj teoriji, gde su se svi zli forumaši urotili protiv njega, koji samo želi mir svetu, nema to veze sa udruženom grupom barni hejtera, takvo nešto ne postoji, niti si dovoljno bitan.

Ukratko to ide ovako:
Slika
Korisnikov avatar
By smaug
KorvinOdAmbera napisao:@šmaug: Iz nekog razloga mi je pao na pamet onaj uberglupavi vic "smog, s'tvog".... xD
^
:lol:

:lol:

Ni ja ne znam da li je smog ili s tvog al da nesto smrdi - smrdi.
Ja i dalje mislim da je ona septicka jama
By sncbgd
KorvinOdAmbera napisao:I pre nego što mukica krene o opštoj konspiracionoj teoriji, gde su se svi zli forumaši urotili protiv njega, koji samo želi mir svetu, nema to veze sa udruženom grupom barni hejtera, takvo nešto ne postoji, niti si dovoljno bitan.
Ukratko to ide ovako:
Slika
:odlicno:
Neeee korvine od ambara nisam ja rekao da se forum urotio protiv mene, opet zasupas ceo forum bez punomocja i uleces u Blajdin resor :lol:

Ma vi meni uopste ne smetate, drago mi je da vas uzbudjujem ovo prevazilazi sva moja ocekivanja, razmislicu da postavim neku svoju fotku kao Blentin avatar da vas dovedem do vrhunca :lol:

Sta vas inace lozi jos ovako virtuelno?
Korisnikov avatar
By smaug
I eto...
Cica, mica i gotova prica.
Bez promasaja se uvek, ali uvek od zahteva za argumentima ovih moralno i kulturno samouzvisenih entiteta precicom preko zamene teza i logickih gresaka dodje do licnih kometara, pitanja - posalica o tudjim privatnostima.
Korisnikov avatar
By Blady
I opet kazem, steta sto nisam peder da mi barni malo lize bulju.
Korisnikov avatar
By barni011
smaug napisao:I eto...
Bez promasaja se uvek, ali uvek od zahteva za argumentima ovih moralno i kulturno samouzvisenih entiteta precicom preko zamene teza i logickih gresaka dodje do licnih kometara, pitanja - posalica o tudjim privatnostima.
Nadovezao sam se na dva forumasa koji su rekli da im prija malo mazohizma(sto uopste nije lose)
Ovo ostalo sto si napisala se verovatno odnosi na ovaj post iznad mene.Slazem se sa tobom potpuno :)
Korisnikov avatar
By Blady
Pa sto da ne, vidim da volis da se uvlacis u bulju.. pa sam mislila i meni malo, kad vec neces da mi tapses
Korisnikov avatar
By smaug
barni011 napisao:
smaug napisao:I eto...
Nadovezao sam se na dva forumasa koji su rekli da im prija malo mazohizma(sto uopste nije lose)
Ovo ostalo sto si napisala se verovatno odnosi na ovaj post iznad mene.Slazem se sa tobom potpuno :)

Ne sumnjam da imas razlog zbog kog pises to sto pises. To nikad nisam dovodila u pitanje.

A kako si zamilsio da se nesto sto sam napisala odnosilo na nesto sto ce tek biti napisano (posle mog posta)?

Vau...Pa ti si zaista zanimljiv.
Korisnikov avatar
By barni011
Blady napisao:I opet kazem, steta sto nisam peder da mi barni malo lize bulju.
Blady napisao:Pa sto da ne, vidim da volis da se uvlacis u bulju.. pa sam mislila i meni malo, kad vec neces da mi tapses

Društvo i politika | Pravila diskutovanja u folderu Drustvo i Politika

-Ukoliko miliste da neka poruka krshi pravilnik koristite opciju -PRIJAVI PORUKU- tako cete olaksati i ubrzati posao moderatorima

-Ukoliko smatrate da je poruka uvredljiva, prijavite je umesto da odgovarate i prosirujete svadju

klik

:bye:
Korisnikov avatar
By Blady
barni011 napisao:
:bye:
Koliko bih ja tvojih postova mogla da prijavim :)
''''
Korisnikov avatar
By spliff
gde moze da se potpishe to punomocje?
rad sam znati
Mage napisao:
smaug napisao:
Uzgred - iselila sam se i resila sebe muke. Mislim da je to jedna od najpametnijih odluka koje sam donela u zivotu. Sada u Neamerici, sedim ispred TV, jedem picu i slazem se sa prosecnim Amerikancem i bilo kim drugim ko kaze da je Srbija zemlja treceg sveta i dodajem da je i velika, smrdljiva septicka jama.
E isto ovako. Potpisujem svaku reč! :up:
u potpunosti se slazem sa 2 ova ugledna diskutanta.mene kada pitaju kako je u srbiji :puzzle: ja im kazem da je to zlocudni tumor na zdravom evropskom tkivu,deponija; za oloch,ratne zlocince,kriminalce,najhomofocnija zemlja u evropi i zemlja sa ogromnom stopom kriminala:da vise kriminala ima u beogradu za 1 h nego u gradu kvebeku za 1 godinu dana ;)
west end napisao:
Mage napisao:
smaug napisao:
Uzgred - iselila sam se i resila sebe muke. Mislim da je to jedna od najpametnijih odluka koje sam donela u zivotu. Sada u Neamerici, sedim ispred TV, jedem picu i slazem se sa prosecnim Amerikancem i bilo kim drugim ko kaze da je Srbija zemlja treceg sveta i dodajem da je i velika, smrdljiva septicka jama.
E isto ovako. Potpisujem svaku reč! :up:
u potpunosti se slazem sa 2 ova ugledna diskutanta.mene kada pitaju kako je u srbiji :puzzle: ja im kazem da je to zlocudni tumor na zdravom evropskom tkivu,deponija; za oloch,ratne zlocince,kriminalce,najhomofocnija zemlja u evropi i zemlja sa ogromnom stopom kriminala:da vise kriminala ima u beogradu za 1 h nego u gradu kvebeku za 1 godinu dana ;)
Ok to ti mislis i ne bi polemisao o tome, ali u ovoj temi se Srbija poredi sa Sri Lankom i Kambodzom.Kapiras? Ti ugledni diskutanti su reagovali na moje pisanje da je to poredjenje glupost.
Cisto da ne dodje do zamene teza :)
Ti zivis u lepoj zemlji, to jeste istina.
Bilo kako bilo, šmaug zvuči überodvratno. Kao prženice sa euro kremom. :no:

'Uzgred - iselila sam se i resila sebe muke. Mislim da je to jedna od najpametnijih odluka koje sam donela u zivotu. Sada u Neamerici, sedim ispred TV, jedem picu i slazem se sa prosecnim Amerikancem i bilo kim drugim ko kaze da je Srbija zemlja treceg sveta i dodajem da je i velika, smrdljiva septicka jama.'

Ti curo nemaš karaktera. Beskičmenjak pur.
speedygonsales napisao:
Да није Чеда решење?
Пре неки дан гледам његов интервју у коме је водитељ њиме обрисао патос. Само зна да критикује власт а на питање "Како бисте ви нешто урадили" нема никакав одговор!
ma, toma i vuchic su i imaju. odgovori tako stizu sve sa balama s vuchkovih usnetina i razrogachenih ochiju.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!