Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By scout_finch
vuk draskovic nije u stanju da ponovi isti stav dva puta. veci deo vremena zvuci neuracunljivo, ne znam sta jovanovicu on treba. sto rece ulix, ako ldp bude u koaliciji sa spo, ldp sigurno nece dobiti moj glas.
A za vas, ljubitelje LDP-a bi najbolje bilo da ne budete tako isključivi, ako mislite da se ikako popnete na vlast.
Koalicije se prave i sa crnim đavolom, ako treba, jer bolje je biti na vlasti, nego ne biti na vlasti. Lakše se realizuju programski planovi i ideje.
Nekad je to bez vlasti nemoguće.
Korisnikov avatar
By scout_finch
a ja sve mislim da draskovic ne moze da predje cenzus bez predizborne koalicije sa nekom strankom.
By Ulix
scout_finch napisao:a ja sve mislim da draskovic ne moze da predje cenzus bez predizborne koalicije sa nekom strankom.
Apsolutno.
Korisnikov avatar
By Mars
Ulazi Danica Draskovic kod ginekologa i on je pita "O, dobar dan. Kako je pickica danas?" a ona kaze "Dobro je, eno ga kuci pise nesto. "
By Hans
Mars napisao:Ulazi Danica Draskovic kod ginekologa i on je pita "O, dobar dan. Kako je pickica danas?" a ona kaze "Dobro je, eno ga kuci pise nesto. "
:lol:
*deni* napisao:
deran napisao:i ja ne razumem ta pisanija tipa septičke jame i sl.

mislim,čemu-ja znam gde živim i kako živim,ne treba mi nikakva potvrda...

a ovi koji su otišli,često su tako puni žuči... :shrug:
A što da se ne piše tako ?
Niko ne kaže da je Srbija septička jama po pitanju prirodnih lepota.
A po pitanju državne politike i vlasti ne da je septička jama, nego je kontaminirana kao trista septičkih jama, koje su se punile, a nisu praznile, niti čistile 30 godina.
:bljak:
I šta sad, mi koji živimo imitaciju života ovde ne znamo da je to tako??
Potrebna nam je tamo neka smaug da nam kaže da živimo u septičkoj jami?

Pitanje je šta mi radimo ovde i kako čistimo tu septičku jamu dok se ona tamo negde detoksikuje.

:whatever:

Od praznih priča nema vajde. Isticanjem činjenice da se 'jama' nije čistila 30 godina nema nikakvog pomaka.
deran napisao:
*deni* napisao:
deran napisao:i ja ne razumem ta pisanija tipa septičke jame i sl.

mislim,čemu-ja znam gde živim i kako živim,ne treba mi nikakva potvrda...

a ovi koji su otišli,često su tako puni žuči... :shrug:
A što da se ne piše tako ?
Niko ne kaže da je Srbija septička jama po pitanju prirodnih lepota.
A po pitanju državne politike i vlasti ne da je septička jama, nego je kontaminirana kao trista septičkih jama, koje su se punile, a nisu praznile, niti čistile 30 godina.
:bljak:
Ako je Srbija septicka jama sta onda ispada?Da smo mi koji zivimo ovde govna?

Oni koji su otisli iz Srbije, a na ovakav ili slican nacin govore o svojoj zemlji, zapravo jesu otisli iz Srbije ali ono zbog cega su otisli je ostalo u njima.
To se i vidi iz njihovog pisanja.
Hans napisao:Iliti: može smaug da ode iz septičke jame ali time ne prestaje njen ciklus života kao govneta. :hvala:

:hvala: :lol: :party:

EDIT: Прочитаћу ЛДП-ов програм па ћу одговорити на пређашње поруке. Много су се расписали да бих то сада урадио!
Hans napisao:
Pitanje je šta mi radimo ovde i kako čistimo tu septičku jamu dok se ona tamo negde detoksikuje.
ne, situaciju ciste studenti koji blokiraju faks, ljudi koji idu na prajd itd. dakle svi oni koje redovito pljujes. :)
Korisnikov avatar
By emo_haos_
scout_finch napisao:vuk draskovic nije u stanju da ponovi isti stav dva puta. veci deo vremena zvuci neuracunljivo, ne znam sta jovanovicu on treba. sto rece ulix, ako ldp bude u koaliciji sa spo, ldp sigurno nece dobiti moj glas.
u poslednjoj epizodi utiska nedelje zaista je to i potvrdio. sam sebi je kontradiktoran. i kao da je totalno izlapeo. kako ga je samo onaj mali Jeremić "izdriblao". čitav verbalni duel je bio nalik fudbalskoj utakmici između Real Madrida i Jugovića iz Kaća.
Korisnikov avatar
By blenta
daleko od toga da je amerika med i mleko

ja imam podatak od pre 8 dana da 48% populacije koristi food stamps
sto su u sustini bodovi za jeftinije osnovne namirnice
cesto taj procenat koriste da nezvanicno tvrde pogorsanje standarda stanovnistva
a koriste ga jel je rani pokazatelj, ne moras da cekas da se obracuna
Ulix napisao:
Vel boy napisao:pa, ako je kontraproduktivno po polozaje gej osoba u srpskom drushtvu i otudjujuce biti dogmatski u nechemu, onda je problematichno. :D
A hoćeš da mi objasniš kako je antifašizam kontraproduktivan po položaj gej osoba?

I kako će to Danica Drašković meni da pomogne u smislu ostvarivanja mojih građanskih prava?
tipichno totalno izvrcesh, molim te, okani me se.

jasno je da ja kazem da je nametanje DOGMATSKOG birokratsko-komunistichkog informbiroovskog ultraboljshevichkog "idealizma i chistunstva" koji je ostao okamenjen u sredini proshlog veka- kontraproduktivan, a NE antifashizam.
Vuk Drashkovic je ako nishta drugo puno puta pokazao da je antifashista.

molim te, Ulix, prekinimo ovaj off!
Korisnikov avatar
By west end
Hans napisao:
Mars napisao:Ulazi Danica Draskovic kod ginekologa i on je pita "O, dobar dan. Kako je pickica danas?" a ona kaze "Dobro je, eno ga kuci pise nesto. "
:lol: :lol:

Ovo je Cedina zivotna greska sto je usao u koaliciju sa ovom hercegovackom budalom,bojim se da ce Ceda zbog ovoga izgubiti 15-20% glasova jer taj hercegovacki idiot nije za politiku nek tamo u hercegovinu svoju ide i cuva goveda :blush:
Vel boy napisao:
Ulix napisao:
Vel boy napisao:pa, ako je kontraproduktivno po polozaje gej osoba u srpskom drushtvu i otudjujuce biti dogmatski u nechemu, onda je problematichno. :D
A hoćeš da mi objasniš kako je antifašizam kontraproduktivan po položaj gej osoba?

I kako će to Danica Drašković meni da pomogne u smislu ostvarivanja mojih građanskih prava?
tipichno totalno izvrcesh, molim te, okani me se.

jasno je da ja kazem da je nametanje DOGMATSKOG birokratsko-komunistichkog informbiroovskog ultraboljshevichkog "idealizma i chistunstva" koji je ostao okamenjen u sredini proshlog veka- kontraproduktivan, a NE antifashizam.
Vuk Drashkovic je ako nishta drugo puno puta pokazao da je antifashista.

molim te, Ulix, prekinimo ovaj off!
Dakle, trebalo bi da budemo, šta? Fleksibilni antifašisti? Malo jesmo, malo nismo? Žao mi je.

Uostalom, još mi nisi objasnio zašto je Čedomiru Jovanoviću potreban ovaj politički leš, a bogme ni kako će mi Draža i Vuk poboljšati položaj.
Heartkiller napisao:^ Za nekog je možda veliki uspeh što je uspeo da ode iz Srbije u Ameriku ili pak u neku drugu državu... ;)
Slazem se, ali kad si zaista zadovoljan sobom tj. svojim uspehom nemas potrebu da nipodastavas drugo tj. sebe ubedjujes da si uspeo tako sto druge nazivas luzerima.Tako dolazim do zakljucka da je taj neko u velikom problemu :)
Korisnikov avatar
By lav
a ja dolazim do zakljucka da si ti u problemu... blago tebi...
Korisnikov avatar
By Blady
lav napisao:a ja dolazim do zakljucka da si ti u problemu... blago tebi...
:up:

Korisnikov avatar
By barni011
lav napisao:a ja dolazim do zakljucka da si ti u problemu... blago tebi...

Svi mi imamo neki problem, ali moj problem nije iz te price.
Smog na koga se to odnosilo u ovom slucaju nikako ne moze biti meni blizak.
Ja tako niti pisem ovde niti mislim, i lose nikako ne moze biti kada odreagujes na laz, bezobrazluk i omalovazavanje.
Ja cu svaki uspeh pohvaliti i sve sto ima smisao i dobro je, blisko istini.
Kada sam na jednoj temi pomenuo Novaka Djokovica, pri tome ja uopste ne volim tenis, kao veoma uspesnog momka van tenisa, nekoliko forumasa je to osporavalo na veoma ruzan nacin.
Nesto poput smoga u pisanju o sosptvenoj zemlji i narodu koji tu zivi.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!