Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja sam za jos jedan protest.

edit: naravno, ako je stvarno otpusten zbog ovoga.
Korisnikov avatar
By spliff
Anhedonie napisao:ja sam za jos jedan protest.

edit: naravno, ako je stvarno otpusten zbog ovoga.

me agree
jbt. ne verujem... bez reči. Jeste li sigurni da ne postoji način da tuži tu firmu? Mislim znam da je smrdija septička jama, ali opet... meni je nepojmljivo da ovo prođe nekažnjeno.
By Ulix
Naravno da ima, u zakonu o radu postoji zabrana diskriminacije na osnovu seksualne orijentacije. Samo što sa zakonom može dupe da obriše sa ovakvim pravosuđem.

Bez obzira na to kakvo je pravosuđe, doduše, trebalo bi da podnese tužbu. Jako je važno da se takve tužbe pokreću što češće, jer će samo tako sudovi početi ozbiljno da ih shvataju.
veoma me je potreslo ovo sto se desilo sa mladicem i jos da dobije otkaz to definitivno dokazuje da je smrdija zemlja 3eg sveta,no da ostavim smrdiju tamo gde joj i mesto pripada,zeleo bih da pomognem ovom mladicu.na osnovu ovog sto je pretrpeo nekoliko napada i otkaz zbog svoje sexualne orijentacije se u canadi bez problema dobiva status izbeglice,pa ako zeli ovde da dodje a za to ima realnih mogucnosti pa neka me slobodno kontaktira :blush:
hvala vam svima na podrsci
nisam imao prilike da vam se javim,tek danas sam procitao vase komentare

napadac naravno jos uvek nije otkriven a cisto sumnjam i da ce biti...
ako nekog nesto posebno interesuje moze da mi se obrati na private
barni011 napisao:.....istinita je prica vi verovali ili ne.
kako ti znash da je pricha o "geju koji prebija heterosa zbog poprekog pogleda" istinita? ja odmah sumnjam, sve i da je istina da ga je prebio, da je to samo zbog heterosovog poprekog pogleda vec sigurno zbog necheg heterosovog puno goreg npr. uvredljivog dobacivanja i provociranja.
dalje, postoji i josh jedna seks. orijentacija uz heteroseksualnu i homoseksualnu.
biseksualna.
@Vel Boy
Ispricao sam pricu kako sam je cuo, znam njene aktere veoma dobro...ali da ne bi sada ja ovde bio ispitivan i prozivan kao lazov ili kao neko ko uporedjuje tu pricu sa pricom ove teme, najlakse mi je da vam udovoljim ovako.....obrisacu post
deran napisao:...i tako...momak se javio,niko se nije udostojio ni da mu odgovori...

prepucavanja su valjda važnija od tamo neke brige za zorana... :srbin:
Ja sam njegov telefonski broj ( koji sam na kraju ipak dobio ) prosledio personi koja može biti od konkretne pomoći.
Ja nisam u situaciji da budem od neke opipljivije hasne, osim pružanja reči utehe, koje je on verovatno već dobio od bliskih mu ljudi.
Od mene dosta.
:ozbiljan:
barni011 napisao:@Vel Boy
Ispricao sam pricu kako sam je cuo, znam njene aktere veoma dobro...ali da ne bi sada ja ovde bio ispitivan i prozivan kao lazov ili kao neko ko uporedjuje tu pricu sa pricom ove teme, najlakse mi je da vam udovoljim ovako.....obrisacu post
jao patetike :giggle:

p.s. razmisli, ako hocesh, o svojoj lakovernosti i kompleksu nize vrednosti u drushtvu heteroseksualaca, pre svega. ozbiljno.
Ma daj... previse dajes sebi slobode da etiketiras druge, i ne samo ti vec i drugi.Uglavnom je to neuspela projekcija sebe na drugoga.

Procitaj sta si napisao "drustvu heteroseksualaca" sam sebe diskriminises...ma nemoj da se projektujes na mene drugar :grin:
barni011 napisao:Ma daj... previse dajes sebi slobode da etiketiras druge, i ne samo ti vec i drugi.Uglavnom je to neuspela projekcija sebe na drugoga.

Procitaj sta si napisao "drustvu heteroseksualaca" sam sebe diskriminises...ma nemoj da se projektujes na mene drugar :grin:
nisam te etiketirao vec ti dao iskreno prijateljski savet u p.s.-u da, ako hocesh, porazmislish. mogao si reci "necu" umesto shto hocesh da ispadnesh kontra-cinichno-duhovit or something.....

shta ima loshe konstatovati chinjenicu da si bio u drushtvu heteroseksualaca koji, iako mozda ne eksplicitno homofobni, ipak nisu dovoljno senzibilni pa shire trach kako je navodno neki gej, kao "dokaz da ima i agresivnih gejeva", prebio strejtera eto zbog pogleda popreko a da ovaj strejter nije bio uradio neshto gore od eto pogleda popreko? i ti trazish da se tome veruje? - e to je vec loshe.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!