- 08 Nov 2011, 19:00
@ulix: well, tebi fakat mogu reci da se trebas (vise) angazirati u aktivizmu. pet-deset ulixa bi u roku u pet godina ucinilo cuda u srbiji. 
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
barni011 napisao: Tako da eto i pederi bijuI? Šta si ovim hteo da kažeš? Da opravdavaš to što su lika istukli jer je gej? Tobož ni pederi nisu bolji.
Popeye napisao:psihopatologija ormaruša.ne znam šta je više - psiho, ili patologija. možda i neka patija (u svakom slučaju profoundly disturbing)
barni011 napisao:...Naravno da neki od nas biju. I šaljemo u urgentni. Po potrebi.
Tako da eto i pederi biju
barni011 napisao:.....istinita je prica vi verovali ili ne.kako ti znash da je pricha o "geju koji prebija heterosa zbog poprekog pogleda" istinita? ja odmah sumnjam, sve i da je istina da ga je prebio, da je to samo zbog heterosovog poprekog pogleda vec sigurno zbog necheg heterosovog puno goreg npr. uvredljivog dobacivanja i provociranja.
barni011 napisao: Inace NN ima skoro 2 metraMožda ga je prebio dok je bio u braku pa se to ne računa.![]()
Tako da eto i pederi biju
deran napisao:...i tako...momak se javio,niko se nije udostojio ni da mu odgovori...Ja sam njegov telefonski broj ( koji sam na kraju ipak dobio ) prosledio personi koja može biti od konkretne pomoći.
prepucavanja su valjda važnija od tamo neke brige za zorana...
barni011 napisao:@Vel Boyjao patetike
Ispricao sam pricu kako sam je cuo, znam njene aktere veoma dobro...ali da ne bi sada ja ovde bio ispitivan i prozivan kao lazov ili kao neko ko uporedjuje tu pricu sa pricom ove teme, najlakse mi je da vam udovoljim ovako.....obrisacu post
barni011 napisao:Ma daj... previse dajes sebi slobode da etiketiras druge, i ne samo ti vec i drugi.Uglavnom je to neuspela projekcija sebe na drugoga.nisam te etiketirao vec ti dao iskreno prijateljski savet u p.s.-u da, ako hocesh, porazmislish. mogao si reci "necu" umesto shto hocesh da ispadnesh kontra-cinichno-duhovit or something.....
Procitaj sta si napisao "drustvu heteroseksualaca" sam sebe diskriminises...ma nemoj da se projektujes na mene drugar
alexandermagic napisao:Zašto brišeš svoj post?da se ne bi citao vise i komentarisao... umaraju me postovi likova koji se lepe za mene
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!