Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By svejedno
ja ...ja svakako mislim da cu raditi dok sam sposoban da radim. volim da radim. mada bi vecina ljudi ono sto ja smatram poslom verovatno nazvala igranjem.

ne vidim kakve ja veze imam sa penzijama & penzionim fondovima & sve to.

jos manje vidim kakve veze sa mnom ima svedska.

..

ali da, kapiram zasto ljude sve to interesuje & pogadja, i mislim da je suludo obavezati ljude da rade do duboke starosti.
Korisnikov avatar
By smaug
Ja ovako mogu do prekosutra - sta-ce-mi-pri-ho-di?
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2354040#p2354040]smaug napisao:[/url]Ja ovako mogu do prekosutra
Jao na koga li me podsećaš sada? :lol:

Ne baš ni Pipi Duga Čarapa...ni Renana Ephraima Kishona...

I još onako fer, sportski i ljudski UPOZORI protivnika šta ga čeka :smeh:

Pomoć ako se setiš...

(možda ipak Pipi kad se sa decom na ostrvu sakrila u neku pećinu nad vodom a oni zli gusari pokušavali da dođu do njih dok ih je ona iskreno dobronamerno i za njihovo zdravlje odgovarala od te ideje...pa oni kažu "Ako, ogladnićete vi" a ona kaže "Nećemo, imamo unutra mnogo hlebnog voća"...itd itd) :D
Korisnikov avatar
By smaug
VLADIMIR: It'll fall all of a sudden, like yesterday. ESTRAGON: Then it'll be night. VLADIMIR: And we can go. ESTRAGON: Then it'll be day again.

:wink:

:kiss:

edit na edit:

:lol:

Da, da. Iskljucivo ferka.
Ne znam. Na nekog ko ima tri godine i nemoguc je?
Korisnikov avatar
By Mars
U stvari možda me najviše podseća na odnos Denis Napast - Mr. Willson

:lol:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne bi mi smetalo da radim do osamdesete ovaj posao (ako me zdravlje bude sluzilo :drama: ), cuj osamdesete :lol:

devedesete :rock:

(niste ni po polaK zivota dosli, a vec vam je puno posla...:kesa: (:lol: ) )
By alexandermagic
Azdaja napisao:
...
(niste ni po polaK zivota dosli, a vec vam je puno posla...:kesa: (:lol: ) )
:up:

'ebe mi se za penziju, sebe ne mogu zamisliti da ne radim ništa duže od tjedna-dva -tri.

VErujem da neću promijeniti mišljenje ni za 42 godine, kad budem imao tih famoznih 75 iz naslova. :D

I... Šeki (tako ti Allah-a :turban: ) ne nalaziš li degutantnim poređenje Srbije sa jednom Švedskom?
Korisnikov avatar
By Myself
Svasta.
Ko da ce vecina nas uopste da dozivi tih 75 godina. :ozbiljan:
By Cathy9317
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2354340#p2354340]Myself napisao:[/url]Svasta.
Ko da ce vecina nas uopste da dozivi tih 75 godina. :ozbiljan:
Ja sam nachisto s tim da necju dochekati penziju. A samo gledam matorce, shto moje shto tudje kako primaju pare svakog meseca, ne rada nishta - dobro samo s vremena na vreme odu da prave guzhvu u Domovima zdravlja - i samo neshto gundjaju, stalno su nervozni i stalno im neshto smeta, meni uvek nalaze neshto da pridiuju i samo mi neshto s@#$ u fazonu kao, pa shta,i njima nije bilo lako u mladosti, i oni su morali da se pomuche kroz zhivot, pa shto da ja gundjam, da nisam neshto posebno, "princeza na zrnu grashka" i tako slichno...
EU za odlazak u penziju tek sa 70 godina

Prema proceni Evropske unije, građani će sebi sigurnu penziju moći da obezbede samo ako se prilagode produženju radnog veka. Zbog toga Brisel na zemlje članice vrši pritisak da se starosna granica za penziju još više poveća, mada je taj trend već i tako u toku, a od 2060. građani Unije bi u penziju trebalo da idu tek sa 70 godina.

Ovo proizilazi iz strateškog dokumenta koji je Komisija EU prezentirala u sredu. Prema podacima koje iznosi komesar EU za zapošljavanje Laslo Andor, broj penzionera u Uniji će se do 2060. udvostručiti!

Građani EU trenutno u penziju odlaze u proseku sa 61,4 godine, a ako se starosna granica drastično ne poveća, to, prema Andorovom mišljenju, znači da Evopljanima preti masovno siromaštvo.

“Pred nama su tri izbora: da u penziji raspolažemo manjim prihodom, da uplaćujemo veči penzijski doprinos, ili da duže i više radimo”, zaključio je komesar EU za zapošljavanje prilikom prezentiranja svoje
šokantne studije.

U Nemačkoj je već svršena stvar da će se od 2029. u penziju ići sa punih 67 godina, a i u ostalim zemljama EU u toku su reforme penzijskog sistema, mada su u Francuskoj i Italiji građani na njih reagovali masovnim protestima.

U većini zemalja se, međutim, u penziju zapravo odlazi ranije od zakonski propisanog roka. U Nemačkoj se muškarci u proseku penzionišu sa 62, a žene sa 61 godinom, u Francuskoj sa 58,7 godina, a u Velikoj Britaniji sa 63,2 godine.

Šta Evropljane čeka ako Komisija uspe da sprovede što je naumila, već danas možemo da vidimo na primeru Japana: tamo muškarci u proseku u penziju odlaze sa 69,5 godina - četiri i po godine kasnije od zakonski predviđene starosne granice.
SAD: Nema penzije, radi se do kraja!

Vašington - Granica odlaska u penziju se pomera širom sveta i Sjedinjene Američke Države tu nisu izuzetak.

Tako danas čak četvrtina Amerikanaca očekuje da će se penzionisati sa sedamdeset ili više godina života.

Prema istraživanjima, 54 odsto zaposlenih u SAD smatra da će u penziju otići između 60. i 69. godine života, dok samo sedam odsto ispitanika veruje da bi mogli da se penzionišu pre šezdesete godine.

Interesantan podatak je i da 14 odsto Amerikanaca kaže da se nikada neće penzionisati i da će raditi do kraja života.

Prema istraživanjima, 43 odsto zaposlenih pred odlazak u penziju ima ušteđevinu manju od 10.000 dolara, što je za četiri odsto više u odnosu na 2009. godinu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!