Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
J'ACCUSE! :elvis:

exhibit A.
http://www.gay-serbia.com/forum/fan-clu ... s3150.html" target="_blank

optužnica.
pederi su u stanju stranice i stranice vrlo detaljno, razložno, strpljivo, analitično komentirati novu madonninu pjesmu i cover pripadajućeg albuma koji tek izlazi, a nisu u stanju jednakim pristupom obraditi i mnoge društveno neusporedivo, te naravno za ravnopravnost LGBT zajednice, važnije teme. problem, naravno, nije u madonni - koja je velika pop umjetnica - nego u pederskoj površnosti i opsjednutosti svjetlucavošću i šljokicama dok vani gori reichstag. :roll:

što kaže porota? :sudija: hoće li se javiti možda obrana? ^^
Korisnikov avatar
By antibiotic
jel ovo alarm za budjenje iz zimskog sna? :lol:

cenicu madonnu sve dok budem cenio njenu licnost i njene postupke, svaki novi album je fun thing to happen' sve dok bude mogla da ih izbacuje :)
Što se tiče njenog cjelokupnog muzičkog opusa, dopada mi se samo trinaestak pEsama, a većina od tih je na albumu Confessions on a Dance Floor. :awesome:

Mada je nekako lakše izaći na kraj sa njenim fanovima, nego Aguilera-inim ili npr. fanovima Britney (u glavi im je, uz časne iznimke, samo vakuum). :ozbiljan:
By Ulix
Mene to izluđuje. Činjenica da neko ne kapira da živi u zemlji koja tone u fašizam, ali zato smatra da je jako važno što Madona ima novu pesmu.

Ali polako počinjem da mislim da je zapravo to moj problem. Što reče onomad Albert Elis, nijedan fenomen sam po sebi nas ne nervira, već je uzrok nerviranja u načinu na koji mislimo o tome.
:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Idi procitaj blog alexlambrosa na B92 ako ti je do jos malo izludjivanja...

Atina je mali grad, mali grad, mali grad - vi ste Grci picke.
By Paris
Madonna je bekstvo od realnosti. Ne boli analizirati pesmu nekog ko nije nikad cuo za tebe, niti ce. Analizirati sopstvenu realno vrlo nepovoljnu situaciju i boriti se za bolji polozaj je bolno.
Zato udri brigu na veselje i stike a pose :vogue:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355032#p2355032]Ulix napisao:[/url]Mene to izluđuje. Činjenica da neko ne kapira da živi u zemlji koja tone u fašizam, ali zato smatra da je jako važno što Madona ima novu pesmu.

Ali polako počinjem da mislim da je zapravo to moj problem. Što reče onomad Albert Elis, nijedan fenomen sam po sebi nas ne nervira, već je uzrok nerviranja u načinu na koji mislimo o tome.

nisam sigurna da to moze bas tako...znas kao...na primer to sa pevaljkama...ja mislim da je sasvim ok da me to nervira. jeste to moj problem...ali bre...znas?

a odgovori na temu....tek....ej..
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355040#p2355040]hlaefdige napisao:[/url]ja mislim da je sasvim ok da me to nervira. jeste to moj problem...ali bre...znas?

a odgovori na temu....tek....ej..
Sve znam. :lol:

Ali iz mog dosadašnjeg iskustva, nije moguće objasniti tim ljudima tačno koliko je to retardiran način razmišljanja, tako da sad pokušavam sa drugom taktikom: ja ću da prestanem da se nerviram oko toga, kad oni već neće da prestanu da budu idioti. (Ne ide mi za sada.)
Korisnikov avatar
By Blady
Ovo nije tema o Madonni, vec je popay otvarao temu, ono o podmladku i njihovom muzickom ukusu..
Korisnikov avatar
By nsc
ali ja sebe celog zivota dozivljavam almost like a virgin
Korisnikov avatar
By now_pictured
Pa eto, ja se zadovoljavam sa tim u životu da uživam u svetlucavim stvarima kao sto je album cover od Madonne. I u Britney Spears, koja je malo manje svetlucava ali je ipak ikona. Ne razumem zasto bi me neko zbog toga osudjivao na bilo sta. Ja tebe ne osudjujem sto se često ponašaš kao najpretenciozniji član ovog foruma.
Korisnikov avatar
By Marvin
Meni to ni malo nije čudno. A nisam takav. Ne bih sad ni znao da nabrojim više od 5 njenih pesama (ili Britninih ili bilo šta tako klasično pedersko).
Ne znam ni bilo šta o modi, ni... (evo sad ne mogu ni da se setim šta je tako površno gayish glam a ima sigurno još svega).

Ali mi je lepo kad vidim vesele dečačiće kako skaču i uzbuđuju se oko toga.
Korisnikov avatar
By svejedno
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355032#p2355032]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355032#p2355032]Buddha napisao:[/url]
1. For all life, that there exists, there is suffering.
2. Suffering exists because of unfulfilled expectations.
3. Therefore, it follows that, the logical negation of false expectations leads to no suffering.
4. By following the eightfold middle path, you have the absolute value of fulfilled expectations which are greater than or equal to the sum total of all expectations.

Korisnikov avatar
By Marvin
E, baš ovo što kaže now_pictured! Svetlucave stvari.
To kad se voli na pederski način je mnogo lepo :love:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ajd sad opet nazad na popajev post sa pocetka svi koji su se osetili prozvanim...

ne radi se o tome koju muziku slusas i da li volis madonu i britni! JEBOTE!

....@ulix...im doin it again
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355022#p2355022]alexandermagic napisao:[/url] Mada je nekako lakše izaći na kraj sa njenim fanovima, nego Aguilera-inim ili npr. fanovima Britney (u glavi im je, uz časne iznimke, samo vakuum). :ozbiljan:
Aguilera ima vokalne sposobnosti kao retko ko na ovoj planeti. To što preteruje u silovanju sopstvenog glasa, i vizuelnim momentima, njeno je pravo, mada i tvoje da kenjaš, nažalost...

Hm, ajde da pokušam da odgovorim na temu. Gde ja spadam, ako mi je podjednako stalo do Aguilere i problema u zemlji/svetu? Pritom sam nju zavoleo ne dok je bila bljutava teen zvezdica, nego kada se pretvorila u svojeglavu i napadnu kurveštiju, da bi me samo dodatno oduševila svojim zrelim retro izgledom i zvukom. Poslednjih nekoliko godina njene karijere ne bih komentarisao, niko nije savršen...

Moj doživljaj sopstvene sexualnosti i samopoštovanje je nerazdvojno povezano sa njenim likom i delom, i zbog toga prema njoj ne mogu osećati ništa manje od poštovanja i divljenja, ali daleko od toga da podržavam svaki njen postupak i slepo joj se klanjam.

Osim nje, ne fasciniraju me svetlucave stvari koje pederima obično zapadaju za oko ili uho. Da, slušam pretežno pop, ne naročito kvalitetan, ali ja doživljavam pop kulturu vrstom zabave na prvom mestu, koja mi je neophodna, kako sam dosta ozbiljan po prirodi u drugim oblastima života.
Korisnikov avatar
By now_pictured
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355075#p2355075]hlaefdige napisao:[/url]ajd sad opet nazad na popajev post sa pocetka svi koji su se osetili prozvanim...

ne radi se o tome koju muziku slusas i da li volis madonu i britni! JEBOTE!

....@ulix...im doin it again
Dobro, ja nisam skroz razumeo pitanje. Da li popaya zanima, zasto mi ne ulozimo tolko truda u aktivizam kao za ocenjivanje pop kulture ili sta?
Korisnikov avatar
By blenta
nije to cisto pederski problem
sterjteri su isto mahom podjednako glupi

a kojim su sljokicama, pevaljkama, raznoraznim trivijalnostima i glupostima opsednuti su finese
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355191#p2355191]Popeye napisao:[/url]NEČEMU VAŽNOM.
Ja se na ovakvim forumima zauzimam za pop kulturu i Britney (koja je ikona, ima karijeru dugu skoro 15 godina, grammy nagradu, prodala vise od 100 milijona albuma), a u real lifu se posvecujem drugim stvarima. Meni je zao tebe, posto mi se cini, da ti ovaj forum (ili forumi ovog tipa) previse znace u zivotu. Cini mi se ko da si ti onaj stereotip overweight 30 godisnjeg tipa koj sedi u podrumu svoje keve ceo dan i pljuje sve stvari koje su popularne.
madonna ne samo zbog toga sto je svetlucavo.

da ne zaboravimo zbog cega smo u startu postali privuceni/navuceni na nju ( mi koji jesmo) i koliko je uticaja na ljude imala i jos uvek ima, ne zbog entrtejmenta koji pruza, vec zbog onog sta kaze i cini.

mozda nije najvicnije u drzanju govora, ali
evo jednog jednog klipa koji me je skoro podsetio zasto jos uvek volim madonnu:

Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355192#p2355192]now_pictured napisao:[/url]Ja se na ovakvim forumima zauzimam za pop kulturu i Britney (koja je ikona, ima karijeru dugu skoro 15 godina, grammy nagradu, prodala vise od 100 milijona albuma), a u real lifu se posvecujem drugim stvarima. Meni je zao tebe, posto mi se cini, da ti ovaj forum (ili forumi ovog tipa) previse znace u zivotu. Cini mi se ko da si ti onaj stereotip overweight 30godisnjeg tipa koji sedi u podrumu svoje keve ceo dan i pljuje sve stvari koje su popularne
:odlicno:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!