Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
u usa 313 registrovanih religija i denominacija
i blizu po miliona crkava od kojh je blizu 1400 mega crkava sa posecenoscu vecom od 2000 po vikendu

a nemaju pdv :)
Korisnikov avatar
By deran
ovo je sad aktuAlno u hr-vidi na nekom od portala... :srbin:
Korisnikov avatar
By Laerem
S obzirom da se porezno rasterecuje cijena rada (i to samo srednjih i visih razreda), a opterecuje cijena potrosnje, ovo najvise ide na stetu nezaposlenima i potplacenima. Dakle meni. :shrug:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ima veze jer ljudi daju pare crkvi a crkva ne placa pdv. ekonomski gledano crkva nas unistava, ogromne pare se daju a dobija jedna dzinovska 0.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ima prihode. sve sto ima prihode bi trebalo da ima pdv.
Korisnikov avatar
By spliff
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357151#p2357151]barni011 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357150#p2357150]Anhedonie napisao:[/url]ima veze jer ljudi daju pare crkvi a crkva ne placa pdv. ekonomski gledano crkva nas unistava, ogromne pare se daju a dobija jedna dzinovska 0.
Evo napisacu jasnije...
Kakve veze ima PDV sa religijom?
sa religijom nema nikakve veze...
ali sa crkvom, koja debelo naplacuje svoje usluge, bogami ima
onaj ko zaradjuje pare ima da placa pdv
plain and simple
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne samo porez na promet, već i na dohodak i imovinu... to bi bili veliki novci za državni budžet! :pare:

Šteta što bi veliki deo toga na kraju završio iz džepa sveštenika u džepu političara, ali, put ka svetovnoj vlasti je otvoreniji od onog ka duhovnoj, tako da bi bilo pravednije?
To je vec druga tema...svakako mislim da polozaj crkve u drustvu treba urediti, ali ne na nacin kako bi to vecina gejeva ovde uredila.

Crkva bi trebala da bude samostalna i nezavisna od drustva i kao takva otvorena za svakog pojedinca koji zeli da joj se priblizi.Govorim o Pravoslavnoj crkvi.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
i dalje mi nisi odgovorio. da li crkva ima prihode?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a zasto onda pola penzija popova ide iz drzavnog budzeta? znaci kad treba da se plati onda neka bude van sistema a kad treba da se uzme odma ulazi u sistem?
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357198#p2357198]Anhedonie napisao:[/url]a zasto onda pola penzija popova ide iz drzavnog budzeta? znaci kad treba da se plati onda neka bude van sistema a kad treba da se uzme odma ulazi u sistem?
Ne znam da ti dam odgovor, to moras da pitas vladajuce politicare i one koji odlucuju o tome.Ja sam ti rekao moje vidjenje kako bi to trebalo da izgleda, ali ja sam Brani011 i nemam neog uticaja na vlast.

@Paris

Jel znas ti zasto se nekada Kosovo zvalo Kosovo i Metohija,
tj. zasto Albanci ne vole to "Metohija"?
Crkvi su svi otimali a najvise joj je oteto u Vojvodini i na KiM
to bi trebalo otvoriti temu, ima dosta toga da se pise o tome
Ako pricas o Katolickoj crkvi tu se slazem, ona je cinila zlocine od svog nastanka pa sve do kraja proslog veka prema ljudima, zenama, deci itd.
SPC nema taj teret.Zato kada se prica o crkvi mora se naznaciti o kojoj se prica.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!