Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By smaug
SPC nema taj 'teret' jer SPC boli kurac da ima 'teret' za bilo sta. To je servis za naplacivanje verskih usluga i uvodjenje kablovskog i bezicnog nacionalizma, fasizma, antisemitizma. I servis za umrezavanje redovnih korisnika i platisa.

A po tome koliki su lopovi, lazovi i gamad svake vrste ne zaostaju za svojom u Hristu Bogu Spasiocu bracom.
Korisnikov avatar
By smaug
Ja i dalje nemam pojma o cemu ti pricas? Sta da mi bude lakse? Sta od cega da mi bude lakse?
Mislis treba da smislim alter ego koji ce da se slozi sa tobom da ti bude zanimljivije i lakse za komunikaciju?
A lopovima treba reci da su lopovi i lopove treba hapsiti. Nego sta.
Korisnikov avatar
By blenta
Vas dve bas imate vremena na gubljenje?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2357192#p2357192]barni011 napisao:[/url]Crkva bi trebala da bude samostalna i nezavisna od drustva i kao takva otvorena za svakog pojedinca koji zeli da joj se priblizi.Govorim o Pravoslavnoj crkvi.
ali prva zvanichna pravoslavna crkva to tako nece. hoce drzavu i drushtvo prilepljene i zavisne uz/od sebe i sebe uz njih, bilo koja ultrakonzervativna crkva, pravoslavna ili ne...... a ako ti je jedini odgovor da se obratimo i adresiramo ove stvari lichno crkvenim i drzavnim verodostojnicima umesto tebi, pa tebi se obracamo jer si skochio k'o oparen da apologetishesh crkvu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!