- 07 Apr 2012, 00:07
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2365891#p2365891]Popeye napisao:[/url]sta se dogadja u ovom topicu?Ja mislim da si ti totalno u pravu. A mislim da je NATO morao da reaguje ranije. I Andjelina Dzoli tako misli.sad se podsjetih da sam ga u jednom trenutku proteklih dana otvorio.
enivej, teza za diskusiju jest da je NATO-intervencija sprijecila genocid na kosovu (dakle, plus za srbiju, srebrenica je bila dovoljan blam), kao i da je ubrzala miloševićevo rušenje (još jedan plus za srbiju, koja ga je prethodno nekoliko puta izabrala).
s druge strane, nije tesko zamisliti da su građani srbije u tih 78 dana doživjeli mnoge traume, da su neki ljudi izgubili život i da je srušeno mostova i pokoja zgrada, sto su minusi. (doduse, otprilike 1/1000 onoga sto je srbija ucinila u BiH od 1992. do 1995.)
dakle, kad se uzmu plusevi i kad se uzmu minusi, srbija ne bi trebala biti zahvalna NATO-u za bombardiranje, al ostavlja se dojam da se tu previše kenjka. ono, kme kme viktimizacija kme kme.