Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Mars, hvala na savetu! Cenim tvoju kreativnost! :)

A sada brišem sa ove teme, pošto ću baciti peglu od naših "proevropskih" i "prodemokratskih" stranaka i njihovih NVO cheerleadersica!

:bljak:
Korisnikov avatar
By Paki
Ne razumem čemu nervoza.

Otvaramo temu u političkom prostoru u predizbornoj kampanji. Ovo je bilo prvo direktno pitanje koje je upućeno političarima. Sada idemo dalje...

Na kraju ćemo napraviti presek i izveštaj.
Korisnikov avatar
By Paki
Budite strpljivi, kampanja je tek počela... Ako me pitaš da li će GSA da kaže "mi podržavamo ove i ove, izađi i glasaj za tog i tog", to neće da se desi u ovom izbornom ciklusu - možda 2016, ali ćemo se svakako truditi da ovo pitanje držimo na njihovim predizbornim agendama i da s druge strane sistematizujemo sve njihove stavove i da vam ih prezentujemo, a vi ćete sami da odlučite šta vam je činiti 6. maja 2012. godine. :)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2364208#p2364208]Herald napisao:[/url]Slika

„Različak - jer nismo svi isti!“ Kampanja je, kako kažu u DSS-u, započeta simbolično prvog dana proleća jer to simbolizuje buđenje, stoga je i simbol kampanje cvet različak. Zanimljivo je da su raniji simboli DSS-a bili šljiva i biljka prkos.
Puj mater ti jebem.
Nikad necu glasati za tebe, nikad :pljuje:
Ja problem, izmedju ostalog, vidim i u vidljivosti lgbt populacije u drustvu.
Kampanje se uglavnom baziraju na konkretnim grupama koje mogu da donesu glasove, bilo da se radi o poljoprivrednicima, penzionerima, deci/roditeljima i tome sl.
Ako uzmes u obzir da se na prideu okupi 200 ljudi ne znam kako ocekujes da iko ozbiljnije obrati paznju na tebe (kao biracko telo) :roll:
Na stranu osnovna ljudska prava, da bi se neko ozbiljno pozabavio problemom neophodan je veci pritisak i veca masa kako bi stvari postale ociglednije.
Na kraju krajeva, napravite anketu na forumu/fb/gde god i pitajte lgbt populaciju 'koliko njih bi bilo spremno da ostvari pravo na brak?' recimo, a da za uzvrat kao dokaz priloze fotku sa osnovnim podacima ;)
Nije da bilo koga branim ali bi bilo ok da se sami pozabavimo sobom pre nego ocekujemo da to neko uradi umesto nas, a onda mozemo da seremo do prekosutra.
Bitno je ;)

p.s.

na izbore izlazim i glasam za preokret :D
Da vidimo šta o pojedinim temama misle neki od kandidata/kandidatkinja na izbornim listama za srpski parlament:

Aleksandar Vulin: Jesam za LGBT prava, ali ne i za Paradu i brakove

Kao predstavnik levice, zalažem se za unapređenje prava pripadnika seksualnih manjina, kao i svih drugih kategorija ljudi. U ovoj državi, nažalost, prisutan je visok stepen nasilja u različitim pojavnim oblicima, poput seksualnog, fizičkog i ekonomskog. Neophodno je izboriti se s takvim problemima – kaže za Danas Aleksandar Vulin, predsednik Pokreta socijalista i kandidat na izbornoj listi „Pokrenimo Srbiju – Tomislav Nikolić“.

NASTAVAK INTERVJUA OVDE...

Aleksandra Jerkov: Ustav je garant prava seksualnih manjina

Uverena sam da je neophodno unaprediti prava LGBT populacije i mislim da se to može postići doslednim sprovođenjem postojećih zakona. Zakoni o zabrani diskriminacije i rodnoj ravnopravnosti prilično su dobri, ali njihova primena, kao i primena Ustava Srbije, koji garantuje da su svi građani ravnopravni, ostaju prilično problematični – ističe u razgovoru za Danas Aleksandra Jerkov, funkcionerka LSV i kandidatkinja liste „Izbor za bolji život – Boris Tadić“.

NASTAVAK INTERVJUA OVDE...
By Glasnik
Podržavate li inicijativu da se pripadnicima LGBT populacije dozvoli da stupaju u bračnu zajednicu i usvajaju decu?
Vulin: Nisam pristalica takve ideje. Ma koliko odobravao pravo svakog čoveka da se izjasni kako god želi, niko ne bi trebalo da nameće drugima svoj izbor, a upravo to bi se dogodilo kada bi seksualnim manjinama bilo omogućeno da stupaju u brak i usvajaju decu.
:puzzle:

Kako je moja želja da s svojim dečkom stupim u brak nametanje drugima svog izbora?! :iskolacen:

Da, moraće sestra da ga prihvati.
Roditelji bi bili poželjni takođe.
Prijatelji se tu podrazumevaju.
Njima bih ga ''nametnuo'' jer bi time i formalno postao deo mog života te bismo se i pred zakonom posmatrali kao legitiman par.
I šta?

Meni je ova Vulinova izjava potpuno besmislena. :drama:
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2368661#p2368661]Glasnik napisao:[/url]
Podržavate li inicijativu da se pripadnicima LGBT populacije dozvoli da stupaju u bračnu zajednicu i usvajaju decu?
Vulin: Nisam pristalica takve ideje. Ma koliko odobravao pravo svakog čoveka da se izjasni kako god želi, niko ne bi trebalo da nameće drugima svoj izbor, a upravo to bi se dogodilo kada bi seksualnim manjinama bilo omogućeno da stupaju u brak i usvajaju decu.
Meni je ova Vulinova izjava potpuno besmislena. :drama:

sigurno da je besmislena kao i on i njegovi pajdashi sav/i.
Đorđe Vukadinović (NSPM) za zabranu “homoseksualne propagande”

Glavni urednik Nove srpske političke misli (NSPM) Đorđe Vukadinović je na konferenciji za medije prošlog četvrtka najavio da će biti nosilac izborne liste pod nazivom “Nijedan od ponuđenih odgovora” na republičkim i pokrajinskim izborima, koja će se između ostalog zalagati i za zabranu “homoseksualne propagande” i promociju među maloletnim osobama.

NASTAVAK OVDE...

Đilas: Rističević vređa sve Beograđane i homoseksualce

Gradonačelnik Beograda i zamenik predsednika Demokratske stranke Dragan Đilas je u subotnjem intervjuu dnevnom listu Alo između ostalog izneo svoj stav o nasilju nad LGBT populacijom, održavanju Parade ponosa i o Marjanu Rističeviću.

NASTAVAK OVDE...
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372524#p2372524]Gej strejt alijansa napisao:[/url]Đorđe Vukadinović (NSPM) za zabranu “homoseksualne propagande”

Glavni urednik Nove srpske političke misli (NSPM) Đorđe Vukadinović je na konferenciji za medije prošlog četvrtka najavio da će biti nosilac izborne liste pod nazivom “Nijedan od ponuđenih odgovora” na republičkim i pokrajinskim izborima, koja će se između ostalog zalagati i za zabranu “homoseksualne propagande” i promociju među maloletnim osobama.

NASTAVAK OVDE...

a znamo, sheytan nas je josh u petak "pochastio tim mushtulukom"..... :sigh:
By Glasnik
@Vukadinović_i_homoseksualna_propaganda:

:roll:

Živo me interesuje šta podrazumeva ta ''zabrana propagande''. :hmm:
Nešto slično onom poptuno nerazumnom zakonu u Sankt Peterburgu?
Zabranu spominjanja reči gej, lezbejka, biseksualnost ili transrodnost u medijima?
Zabranu pominjanja ičega što ima veze s temom seksualnosti i njene diversifikovanosti?
Ili možda da se ode do RRA pa da se traži zabrana emitovanja serija koje imaju gej likove tipa Will&Grace, Friends, Sex&City, Glee, pojedine epizode CSI i tome sl?

Idiotski predlog. :bljak:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!