Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Jonatan
Danas za pravoslavne vernike pocinje Veliki post. Da li ce neko da posti? Mozda je ovde vec pisano o tome, ali sta vi mislite o postu.

Gospode i Vladiko zivota moga, duh lenjosti, camotinje, vlastoljublja i praznoslovlja ne daj mi.
Duh celomudrenosti, smirenoumlja, trpljenja i ljubavi daruj meni, slugi Tvome.
Da, Gospode, Care, daruj mi da vidim sagresenja svoja i da ne osudjujem brata svoga, jer si blagosloven u vekove vekova. Amin.
(Velikoposna molitva Svetog Jefrema Sirina)
Korisnikov avatar
By 2kune
Ufff, ogladnio sam od ove molitve... Idem bacit na vrelo ulje par jaja i nešto slanine sitno rezane i sve to posuti parmezanom obilno da se otopi i zatali u jednu masu nalik na onaj veliki neimarski ?in kojim se hladila i formirala kamena kora lica zemlje... :pop:
Korisnikov avatar
By mirth
:smeh: :smeh: :smeh:

I pomisliti nesto jako gadno komsiji koji te na sav glas psuje sto se dim rasirio celim hodnikom....
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by mirth

I pomisliti nesto jako gadno komsiji koji te na sav glas psuje sto se dim rasirio celim hodnikom....
Šta ?eš, ja volim smrad sira i zagorenog kruha... :blush: To mi je nekako doma?inski... :kuvar:
Korisnikov avatar
By mirth
Pa da li bar zdusnim molitvama posle okajes tu gresnu pomisao koja se javi dok te grde zbog tvog domacinskovanja?

:federi:
Korisnikov avatar
By 2kune
Da, molim se bogu da da njemu sve što je on poželio svome bližnjemu. :angel:
Korisnikov avatar
By mirth

Ah, pa onda u redu. Cestitamo, druze clane! Sretan ti pocetak posta! :shake:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Evo nakon urnebesnog smeha provided by 2kune & mirth messaging co., inc. da se uozbiljim i da dam komentar na Jonatanovu temu.

Kao moderni hriscanin, divim se snazi vere koja cini da se postuju recimo postovi. Postovi jesu korisni i sa zdravstvenog aspekta ukoliko nisu ekstremni i nerazumni.

Kao laik analitickog uma uvek preispitujem svaku dogmu i ritual utvrdjene ljudskom crkvom, pa i post.

Opusteno!
Korisnikov avatar
By Savitar
Otprilike sa blizu sa stanovishtem kao i Vel Boy. Recimo da sam svestan chinjenice da nisam u stanju da se pridrzavam celokupnog posta, u njegovom obimu & trajanju, niti ga dozivljavam kao manifestaciju vere vec nechega "shto se mora"...
Korisnikov avatar
By 2kune
?eda dušo, ajd bogareti makni ovo offtopi?karanje ?oviku sa teme... :tuc:
A ja ?u danas postit jer mi je svetost stolice malo rjeða... :hypno: Tako, ako iznenada nestanem ne mislite zašto... :blush:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by 2kune
?eda dušo, ajd bogareti makni ovo offtopi?karanje ?oviku sa teme... :tuc:
A ja ?u danas postit jer mi je svetost stolice malo rjeða... :hypno: Tako, ako iznenada nestanem ne mislite zašto... :blush:
Ja:
Ceda da makne offtopickaranje, OK. No, pocevsi od cijeg posta?
Pa kad znas da je offtopickaranje, sto si ga pravio, lukavi?
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Vel boy
Ja:
Ceda da makne offtopickaranje, OK. No, pocevsi od cijeg posta?
Pa kad znas da je offtopickaranje, sto si ga pravio, lukavi?
Jer sam religiozna osoba. :andjelak: Vjerujem u offtopi?karanje :molise: Na svim forumima promoviram vjerske slobode. A i modovima valja dati kruha i razlog za postojanje... ;) Vidiš kako se ?eda opustio... :tuc:
Korisnikov avatar
By mirth
Ma mani ga, sad se kao nesto tu buni, a on sam pise kako su postovi blagotvorni po zdravstveno stanje ako nisu ekstremni i nerazumni.

Ciji postovi, pitam li se pitam... svih korisnika podjednako, ili neko ostavlja ekstremne, neko nerazumne, a neko zdravstveno pogodne? :smeh:

Kad vec proziva ljude i njihove postove, bar bi trebalo da pljune na koga misli, a ne tu da prica dvosmisleno i poziva se na neku klopu...

:drama:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ma mani ga, sad se kao nesto tu buni, a on sam pise kako su postovi blagotvorni po zdravstveno stanje ako nisu ekstremni i nerazumni.

Ciji postovi, pitam li se pitam... svih korisnika podjednako, ili neko ostavlja ekstremne, neko nerazumne, a neko zdravstveno pogodne? :smeh:

Kad vec proziva ljude i njihove postove, bar bi trebalo da pljune na koga misli, a ne tu da prica dvosmisleno i poziva se na neku klopu...

Ih, pa znaš kako se kaže... U se, na se i poda se... :cowboy:
Korisnikov avatar
By mirth
Nemoj samo kljuse da zaboravis hani, em je vec tako imenski deskriptivno ugrozeno, em ako nam jos i ostane gladno.... :smirk:
Korisnikov avatar
By 2kune
Nemoj samo kljuse da zaboravis hani, em je vec tako imenski deskriptivno ugrozeno, em ako nam ostane gladno.... :smirk:
Ooovaj... :blush: ... Zaboravila si da ja nisam vegeterijanac... Kasno si se sjetila kljuseta... :kesa:
Korisnikov avatar
By mirth
A kad nisi vegetarijanac, jedes kljuse i kad postis?

Ili ce biti da se rebarca ne racunaju u meso? Posebno kad ih onako lepo sasusis pa im dodas masku od pasulja...... :hail2:

Odoh u frizider. Imam neku zaostalu janjetinu iz posete jednom od zavicaja.

I to nije krajputasko, ono sto dobijes kilo za 20 kilometara.... :mljac:
Korisnikov avatar
By 2kune
Pa rekla si da je kljuse podhranjeno... Ono malo nemasno... Jelte... :blush: Ko da jedem šargarepu... :D
Korisnikov avatar
By Vel boy

Ja:
Aj si, hani bani, aj si, got me! :smeh:

Kad sam rekao od tvog posta mislio sam na poruku - post, ne na post-fasting. Da, da, igra reci, ijuju!!!!!!!!!:grouphug:
Korisnikov avatar
By mirth
Ja sam pothranjena... :uplasen:

Sta ako i ja zavrsim u nekom loncu kao kolateralna steta ovog nehumanog diskriminisanja zdravih-pa-debelih zivuljki?

:uplasen:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Ja sam pothranjena... :uplasen:

Sta ako i ja zavrsim u nekom loncu kao kolateralna steta ovog nehumanog diskriminisanja zdravih-pa-debelih zivuljki?

:uplasen:
Ja:

Ti jedi kolace, hani, evo i ja sada jedem jedan jako ukuuuuusan, a americki! Boze me opppprrrrrooooosti!:palacinke:
Korisnikov avatar
By 2kune
Samo informira cjelokupno pu?anstvo da sam se najeo krempita doma?e izrade i da zato idem le?i kako se krv nebi nepotrebno razbacivala van probavnog trakta na kojekakve moždane funkcije...burp! Laku no? :)
Korisnikov avatar
By Vel boy
Ajmo nas troje odavde, ne kvarimo coveku temu vise!:bye:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Vel boy
Ajmo nas troje odavde, ne kvarimo coveku temu vise! :bye:
Neeeee! :odbij: Mi smo zapravo ontopic. Primjerom pokazujemo do ?ega vodi prežderavanje i neumjereno ponašanje svake vrste... To bi svi trebali odlu?no izbjegavati! :opatica:
Korisnikov avatar
By bambola
Jedino u cemu podrzavam taj post je zabog detoksikacije organizma,dakle celokupnog zdravlja,ali mi se ne dopada sto je crkva odredila kad se tacno treba pridrzavati kao ni rigidnost u odredjivanju sta se sve ne sme...Mnogo je brate strog taj post,kad bi se neko doslovce pridrzavao duzine trajanja tog posta-iscrpeo bi organizam do krajnjih granica...Znam ljude koji ce se pridrzavati tog najduzeg posta-i bas zato sto ih poznajem...muka mi je od svega toga.
Korisnikov avatar
By 2kune
Mislim da post taman pada u pravo vrijeme. On nam svima omogu?ava da u ljeto i na plaže banemo koštunjavi i elegantni. :vogue:
Korisnikov avatar
By mirth
Dobra teorija, ali what's in it for me? :smeh:

:zgoljavko:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Neko te je opako slagao hani, samo ti veruj meni na rech, treba tebi najmanje jedan vaskrshnji post :tushe: :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By mirth
Aha... pa da budem nevidljiva na plazi... :lol:

Uopste nije losa ideja... moci cu da neprimeceno stipkam devojke za guzu.. :P

:mljac:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ako vriske: 'Kit na plazi!!' racunas u nevediljiva, onda da :zastava: :kada:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!