Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

http://www.naklada-benedikta.hr/index.p ... nosti.html" target="_blank

Svi mi poznajemo nekoga tko je homoseksualne orijentacije – susjeda, suradnika, rođaka ili prijatelja. Iskorak iz homoseksualnosti baca svjetlo na temu koja je dugo bila neshvaćena. Bavi se pitanjima uzroka osjećaja privlačnosti prema osobama istoga spola i promjene osobe iz homoseksualne u heteroseksualnu. Uz objašnjenja osoba koje su se uspješno promijenile, ova knjiga zaokuplja pažnju, prosvjetljuje i mnogima je uslišanje njihove molitve. Iako bi mogla izazvati kontroverze, njezina je namjera izlječenje mnogih – voljenih osoba… ili možda vas!

Richard Cohen, bivši homoseksualac, a sada oženjen i otac troje djece, dugo se borio s neželjenim osjećajem privlačnosti prema osobama istoga spola. Očajnički je pokušavao pronaći stručnjake koji bi razumjeli njegovo stanje i pomogli mu da se izliječi. Budući da je „bilo vrlo teško objasniti samoga sebe terapeutima koji me uopće nisu shvaćali“, naposljetku je postao psihoterapeut te je razvio potpuno novo razumijevanje osjećaja privlačnosti prema osobama istoga spola i sveobuhvatan plan za izlječenje homoseksualnosti. Knjiga Iskorak iz homoseksualnosti ne donosi samo pojedinosti Cohenovog osobnog putovanja iz homoseksualnosti, nego i potanko prikazuje njegova iskustva u pomaganju tisućama muškaraca, žena i adolescenata da izliječe svoj rodni identitet.

„Richard Cohen povjerio nam je svoju izuzetnu osobnu priču o putu iz homoseksualnosti u novi život supruga i oca. Ta mu je promjena dala vrijedan uvid u prirodu i izlječenje osjećaja privlačnosti prema osobama istoga spola.“
Dr.sc. Joseph Nicolosi, predsjednik Nacionalne udruge za istraživanje i terapiju homoseksualnosti (NARTH)

„Toplo preporučujem Iskorak iz homoseksualnosti homoseksualnim i heteroseksualnim osobama. Napisana se s mnogo suosjećanja, jasno i precizno za one koji žele dobiti dublji uvid u dinamiku homoseksualnosti i za one koji se bore kako bi se promijenili.“
Rabin Samuel B. Rosenberg, ovlašteni klinički socijalni radnik, klinički direktor organizacije „Židovi pružaju nove alternative za homoseksualnost“ (JONAH)

„Ova je knjiga zavjet junačke i uspješne borbe za ponovno osvajanje vlastite heteroseksualne sudbine. Daje nadu mnogima.“
Charles W. Socarides, dr. med., pisac Homosexuality: A Freedom Too Far (Homoseksualnost: daleko od slobode)

:srba:
Ne bi li pobjegli od svoje prirode, ljudi su spremni učiniti i ubijediti se u nezamislivo. To nezamislivo je uglavnom nezamisliva budalaština što ih ne spriječava da istu nameću i drugima, brutalno direktno ili, kao ovaj, kobajagi suptilno.

Off: Svaki put kad ti uporabiš to govno od smajlija - :srba: , kurac mi se okameni, pardon erektira.
Korisnikov avatar
By bern
to je u sekciji "fantazija", "bajke", vjerujem?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2454736#p2454736]alexandermagic napisao:[/url]Ne bi li pobjegli od svoje prirode, ljudi su spremni učiniti i ubijediti se u nezamislivo. To nezamislivo je uglavnom nezamisliva budalaština što ih ne spriječava da istu nameću i drugima, brutalno direktno ili, kao ovaj, kobajagi suptilno.
Jesi li primetio da najvise osuda neki homoseksualac koji je 'promenio' seksualnost dobija upravo od homoseksualaca?
Vidis to ce biti jedan veliki problem LGBT zajednici u buducnosti.
Mnogima je to smesno ali homoseksualnost kao zapisana mentalna adresa mocice se brisati trajno.
Tada ce zaista biti stvar izbora pojedinca kao sto je taj izbor sada uzeo ovaj akter clanka koga se ovde osudjuje.(pod pretpostavkom da je on zaista promenio seksualnu orijentaciju jer ne pise nista deteljno o kakvoj je tehnici rec)
Na kakvu osudu bi citava zajednica sutra mogla da naidje ako bi se objavilo da je promeniti svoju seksualnost moguce odredjenim modelom brisanja svoga mentalnoga.
Hocu da kazem da vecina LGBT osoba ima losu polaznu tacku kada diskutuje o ovome i jednog dana upasce u problem.
Ti si lepo gore napisao "priroda" i ja uvek insistiram na tome.
Zasto menjati nesto sto je prirodno(rodjenjem odredjeno), ne ugrozava zdravlje pojedinca i njegove okoline.
Ali sta cemo sa prirodom rodjenja u kojoj neki pojedinac pati?
Od banalne operacije usiju do slucaja muskarca koji zeli da promeni pol u zenu da bi kao takva bio sa zenama(licno sam pricao sa njim o tome).
Pitanje je da li bi mi trebali bar saslusati nekoga gej momka koji se ne oseca ispunjeno u takvoj svojoj seksualnosti ili ga jednostavno trebamo nazvati ormarusa i autohomofob?

Zasto imamo dvostruke standarde?

(p.s. pozdrav, kako je?)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
drugo je kad neko prestane da bude peder a drugo je kad neko prestane da ISPOLJAVA pedera u sebi. ovo drugo je samo zamazivanje okoline (a i sebe) dok je ovo prvo nemoguce.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2484077#p2484077]barni011 napisao:[/url]
Pitanje je da li bi mi trebali bar saslusati nekoga gej momka koji se ne oseca ispunjeno u takvoj svojoj seksualnosti ili ga jednostavno trebamo nazvati ormarusa i autohomofob?
saslušati, slažem se, a onda osuditi i strijeljati. but with due process, dakle saslušanje je obavezno! ^^
jer homoseksualac koji se želi 'izliječiti' od homoseksualnosti nije ništa drugo nego crnac koji želi biti rob. fuj. to što iza toga stoje ovi ili oni psihološki razlozi je irelevantno.
A gde sam ja to pisao o izlecenju?
Da bi se nesto lecilo mora biti bolesno.
Postoji razlika izmedju drugacijega i bolesnoga.

Tvoj problem Popaje ce nastati onoga momenta kada rame uz rame hiruska intervencija bude stajala sa mentalnom intervencijoma.

Bilo bi interesantno tada popricati sa nekolicinom vas odavde i uporediti to sa ovim sto sada pisete.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!