Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=945054#p945054]Hys. napisao:[/url]Jbt...sad se setih jednog dejta...od pre jedno pola decenije :matora:
Negde na pola kafe (sasvim kulturna spika) ja skapiram da se cica nasla samnom jer je bila radoznala kako ja to fukcionisem opusteno sa drugim zenama iako imam muza i on je upoznat sa tim. Znaci, dosla je da me upozna kao eksponat-specimen. Potrefilo se i da smo zajedno posle otisli da se nadjemo sa mojom strejt drugaricom, muzem i jos jednim ortakom u restoranu.
Bilo je okej, cak smo se i lepo svi zezali, ali mi je ostalo u glavi na repete"ja sam htela da te upoznam da vidim kako TO izgleda"
Brate, stavi me u izlog pa me posmatraj :vudu:

Zanimljivo da sam je videla po gradu posle milion godina, i spocetka je nisam ni prepoznala, vec ona mene :lol:

Sou, kako ide dejtanje narode :D?
Korisnikov avatar
By IMPACT
У једном геј бару у Паризу стоји тип преко пута и мерка ме...Чак се и насмешио.
Наручио ми пиће и прилази да ми га пружи. Креће класична жвака: Ко си, шта си, шта радиш...
И наравно у мом случају за Французе незаобилазно питање одакле долази мој акценат.
Аха Србин... Аха,да,што?

Очекујем класичну тираду о Милошевићу и Сребрници... Тог пута сам имао среће ...

Тип који изгледа врло осредње би да ме мува... Ајде добро дај да видим како ће да ми приђе , посматрам га, фаца му је ОК...
Био је у Београду послом, било му је грозно... Наши фрајери лоше изгледају, нико ни реч енглеског не говори, храна је одвратна, буквално је то рекао, град је ружан, људи су досадни...

Е сад стани доста ми те је ! А што ме муваш будало кад толико сереш па не мислиш ваљда да ће ми се ова твоја блаћење Београда допасти ?
Знам ја зашто ти је тамо било грозно па нико те живи није ни погледао! Fuck, бре, of!
''Па немој тако'', каже он мени, ''Па частио сам те пићем'' ...
Какво говно од човека,какав кретен! Никад ми се до тад а ни после тога нешто тако ружно није десило! :hand:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Nemoj da i on snimi film o Srbima kao losim momcima, kao sto je Andjelina uradila to zbog onog naseg coveka sto je sutnuo. :colorado:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355942#p2355942]Torry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2355940#p2355940]Mali-Princ19 napisao:[/url]Nemoj da i on snimi film o Srbima kao losim momcima, kao sto je Andjelina uradila to zbog onog naseg coveka sto je sutnuo. :colorado:

smarate vise sa tim hejtom Andjeline. zaboga.
Torry, ovo je zajebancija, mene boli uvo za Andju.
Give it a break and enjoy. :redaljka:
By Ding_Dong
Bilo svega, ali evo nesto skorije, od letos :)
Bio na par nedelja u svom rodnom gradu, i mislim se: smoricu se, ajde da upoznam nekog, da ubijem vreme, (iako ranije nisam isao na dejtove tamo, mali je grad, svi se znaju i sl.) Upoznao par cudnih ljudi (svaki od njih je prica za sebe) i mesec dana kasnije stize mi poruka sa nepoznatog br: Sta ima? Za upoznavanje?
Ja: A ko je to? I odakle ti moj br?
On: Ma dao mi taj i taj(jedan od ovih cudnih sto sam upoznao).
Ja: Ok, javicu ti se sledeci put kad dodjem.
Posle nekoliko dana dosao u rodni kraj i javio mu se i on: Da se upoznamo veceras?
Ja: Umoran sam od puta, aj sutra...
On: Ajde sad, doci cu kolima po tebe.
I tu me moli i insistira, ja se mislim: Brate koji ocaj! :doh: i kazem mu: Ne, drugi put...
Posle par dana mi se dogovorimo da se nadjemo, i ja krenem taman i da prosetam psa. Dolazim na dogovoreno mesto, ulazim u njegov auto, a ono procelav zdepast i smesan lik, deluje nesto stariji od 27g koliko je rekao da ima.
Ja: Ok mi smo se upoznali, ali nije to to...(i krecem da izlazim iz auta)
On: Cekaj, pa aj da se provozamo malo, da popricamo...
Ja: Ne mogu, tu mi je i kuce, moram da idem
I izadjem iz auta i krenem, posle 200m stize poruka: Sto me ispali?
Narednih 10ak dana su mi stizale poruke od njega, izmedju ostalog i: Aj da ti popusim, platicu ti i sl, na kraju me ostavio na miru.
Korisnikov avatar
By mOwbid
dosla ja na dejt, a ona nema zube______
Korisnikov avatar
By Hys.
for real?

koliko nema?
Korisnikov avatar
By mOwbid
Nisam baš dobro videla ali prvih 3 nije imala, a 4. Je bio crn-braon i mali...

bljuv
Korisnikov avatar
By Dirrty
Meni najžalije kada je tip zadovoljavajućeg izgleda i ponašanja, a u gaćama te dočeka neprijatan šok... a kad muškarcu fali tog samopouzdanja, onda je obično i loš u krevetu (Da se razumemo, problem može biti i ukoliko je previše obdaren). Tuga.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
pa, ovo se ne moze uzeti kao sastanak, ali, nekad je dovoljno da jedna osoba tako shvati stvari...

moja devojka radi u jednoj poslasticarnici.
i sad, tu smo jos i: nas kolega, njena drugarica, i moj najbolji drug iz vrtica. Nema puno ljudi, mi se smejemo, polivamo kafama koliko smo trapavi, u jednom trenutku tu jos i udje neki ganci koji me ubedi da kupim neke magicne krpe (30x30 cm, pakovanje od 5 kom razl. boja) koje ja kasnije razdelim retkim prisutnim ljudima.
e sad: mi smo dole, a ne u galeriji. a mimo nas dole je jos samo jedna ekipica, dve devojke i tip.

e sad, ne znam kako i sta, tek, moja devojka mi prilazi sa egomanijakalnim osmehom i pokazuje mi broj telefona koji joj je jedna od devojaka (i to bas ona kojoj sam poklonila crvenu magicnu krpu!) gurnula u saku uz racun i baksis.
i ja zaprepascena... jer mi stvarno nije bilo jasno kako je moguce da devojka koja je lezbejka ili biseksualna nije videla u kakvom smo odnosu I. i ja.

I, tek... zavrsi se radno vreme, odemo do mene, i ona resi da joj ipak posalje sms u kom ce je kurtoazno obavestiti da je u vezi i da je srecna zbog toga. Tako i bude. medjutim, stize odgovor:
,,a zasto si me onda onako pogledala, a!? VEC MI NEDOSTAJES!"

(i nas dve zabezeknuto gledamo u poruku, i tek nakon 10 minuta odlucim ti se ja da se javim devojci sa sledecim recima:
,,zasto meni nisi dala broj?! a ja ti dala magicnu krpu! '' :P )
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
da je ispala smeker i pored broja napisala "Call me maybe" :krezavi:

ili da ste u nekom filmu mozda bi joj ostavila i kljuceve od hotela u kom je odsela.. :cuddle:

(boze danas sam u spanskoj seriji)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ne, pazi, ima tamo svakakvih muvanja
srca od kafe na tacni i tako to
meni je zapanjujuće samo ovo što se tiče neodustajanja i uvredjenosti
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
e, nije, al' je svratila na pivo, nesto mrko gledala i nije ostavila baksis :D
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!