Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sing&dunum
Posle suvise velikog ocekivanja/nadanja da ce Jeja makar u polufinale da se "upise", trenutno sam indisponiran po pitanju ovog turnira. Cak mi ni Guzana ne moze povratiti nestalu euforiju... :shrug:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:lol:

Kada bi Mari operisali glasne zice, mozda bi se dalo navijati i za nju. :giggle:

Odgledao sam klip "Highlights: Mara Vs. Vika" na Eurosportu, i onesvestio od krika koji su stizali sa obe stane mreze. Da nisam imao vizuelni dozivljaj, pomislio bih da pratim horor radio-dramu, gde prisustvujem sceni skidanja koze na zivo... :smeh:
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Sad si mi zapusila usta! :smug: :fancyklap:

Zanimljiv klip. :tenis:

http://eurosport.yahoo.com/video/hawk-e ... 56655.html" target="_blank

Uz poznatu cinjenicu da je Rafa zapravo desnjak (u svim ostalim zivotnim aktivnostima), sticem utisak da je on pre svega uspesan proizvod strikana Tonija i tima mu. Uz prepoznatljivu misicnu masu koju poseduje od tinejdzerskih dana... :soping::
Korisnikov avatar
By sing&dunum
^

:cheer:

Nadal je uzimao privatne casove od Sarapove, i to za povecanje volumena zvuka prilikom stenjanja. :povez:
Korisnikov avatar
By IriS
Nadal je pokazao svoj sportski duh. natrtio bi se cela publika da ga jebe samo da bi pobedio. FUJ!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548395#p2548395]No_Stress napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548382#p2548382]sing&dunum napisao:[/url]Bizaran tok meca od pocetka 3. seta... :hmm:

Sta se desilo?
Tesko opisati, ako nisi gledao...
U svakom slucaju, Novak je pokazivao znakove povrede, istegnuca, cega vec, da bi se potpuno oporavio, i to bez pomoci lijecnika. Otisao je na kratko u svlacionicu... :neznam:

Nego, ovo je njihov najbolji medjusobni duel u poslednje vreme, fenomenalan tenis. :hail:

Ajde, Nole, zavuci mu te gace u straznjicu do dijafragme! :krezavi: :fige:
Korisnikov avatar
By Kragi
Znate sta, ja srvarno ne mogu vise. Vec cetiri i po sata sa vecom ili manjom paznjom gledam ovaj mec. Odoh vani pa cu rezultat pratiti preko livescores-a.
Samo sam bzv napet zbog ove velike neizvesnosti u mecu.
Lep je ovo tenis nema sta, al' ga brate preterase. :tenis:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Pa, gde sad da odustanes, pred zavrsnicu meca. :lol:

Msm, meni se dan potpuno poremetio, ali kad sam vec do sada odvojio vreme na ovaj mec, isteracu do kraja. Ipak mi je nesto maaaalo lakse nego njima dvojici. :lol:

:tenis:
Korisnikov avatar
By Markiza
Ajde, Nole, zavuci mu te gace u straznjicu do dijafragme! :krezavi: :fige:[/quote]

Korisnikov avatar
By Kragi
Reko aj da vidim rezultat. Jbg :(
Korisnikov avatar
By IriS
ne pamtim kad me je neki teniser ovoliko iznervirao koliko nadal danas.

toliko me je iznervirao da nisam ni uživala u tenisu, svo vreme sam se mrcvarila i mučila da ga uopšte gledam, a prosto sam morala jer je bio jedan od takmičara.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Jednostavno je bilo nemoguće da Nole pobijedi pored onakvih grešaka i onog poena kojeg mu je Nadal zabio kroz noge. Na kraju krajeva ne bi bilo ni fer prema Nadalu. :besimse:
Otkada pratim tenis, a pratim ga relativno dugo, nisam vidio da se igrač onako nasadi na mrežu jbt.! :doh: Pa onda onaj prvi poen u zadnjem gemu kada je Đoković imao čist poen! :doh: A napravio je još nekoliko takvih gluposti. Šta bi se desilo da je tu bio onaj Nadal od prije 3-4 godine ne smijem ni da pomislim. Sve u svemu prokletstvo Roland Garrosa se nastavlja. :prc:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:pucaodsmeha:

Zensko finale ce u svakom pogledu da bude kvalitetnije. :sudija:

Korisnikov avatar
By No_Stress
[quote="Dr_Shortbus"]Jednostavno je bilo nemoguće da Nole pobijedi pored onakvih grešaka i onog poena kojeg mu je Nadal zabio kroz noge. Na kraju krajeva ne bi bilo ni fer prema Nadalu.

Ovo mi zvuci kao super sarkazam ali nije...avaj.
Korisnikov avatar
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548424#p2548424]sing&dunum napisao:[/url]:lol:
Pa, gde sad da odustanes, pred zavrsnicu meca. :lol:

Msm, meni se dan potpuno poremetio, ali kad sam vec do sada odvojio vreme na ovaj mec, isteracu do kraja. Ipak mi je nesto maaaalo lakse nego njima dvojici. :lol:

Kod mene je vise u pitanju potreba da izadjem iz zatvorenog prostora nego 'promena dana' i tako to.
Jednom sam rekao da ako opet uhvatim sebe kako 5 sati gledam tenis iskopacu sebi oci. :D

Inace finala sigurno necu gledati kad vec nema nasih, i vise nego dosta vremena mi je otislo na tenis u poslednje dve nedelje. :D
Korisnikov avatar
By Blady
Znaci Nadal pobedio..
jbm ti kad nemam kablovsku :/
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!