- 26 Jul 2005, 10:57
Bacila sam pogled na sajt i deluje mi slican kao knjiga Vladimir Alaksejevi? Istarhov-a (Akademik Arijsko-Rusko-Slovenske akademije)- 'UDARAC RUSKIH BOGOVA' .
Evo kako knjiga pocinje:
"
Mnogo toga mi se ne svidja u tome kako je knjiga napisana, ali ipak baca svetlo na mnoge stvari. Nisam procitala do kraja, valjda cu jednom...
Ako nekog zanima knjiga, neka mi se javi na u2u, pa cu poslati.
Evo kako knjiga pocinje:
"
"Biraju?i Bogove - mi biramo sudbinu".
Drevni mnogoboža?ki rimski pesnik Vergilije
Uputstvo. Knjiga otkriva suštinu svih glavnih jevrejskih religija: judeizma, hriš?anstva, komunizma, opisuje strukturu masonskih organizacija. Dokazano je da su te jevrejske religije stvorene kao informaciono oružje za preuzimanje vlasti i uspostavljanje vladavine jevrejske oligarhije i njenih satanskih gospodara. Knjiga je napisana sa pozicije paganstva - iskonske višehiljadugodišnje religije ruskih i arijskih naroda. Data je realna slika svetske istorije. Knjiga predstavlja arijsko informaciono oružje protiv židokratije. Ova knjiga je - udarac Ruskih Bogova po židomasonskoj mafiji i njihovim satanskim bogovima."Drevni mnogoboža?ki rimski pesnik Vergilije
Mnogo toga mi se ne svidja u tome kako je knjiga napisana, ali ipak baca svetlo na mnoge stvari. Nisam procitala do kraja, valjda cu jednom...
Ako nekog zanima knjiga, neka mi se javi na u2u, pa cu poslati.