Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Gost
Originally posted by ZvezdasBG
Subota 1 ili nedelja 2 april? Odgovara nekome?

Meni sve savršeno odgovara! U tome je ?ar parazitiranja.
:D

@ ParisH. & brotherxxx: pa jel' Vam ?ovek dao dva termina?
:sweet:
Korisnikov avatar
By Kupper
Alo deco, izi.....po prioritetima:bic: Sta je, u ovom vaznom trenutku, vaznije - tenis ucetvoro ili odbojka, a?:sw:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
aaaaa.....hocu ja da igram odbojku....cim koleno zaraste! i neko da mi objasni tacno pravila odbojke na pesku....ipak ja igram ovu parketsku....taman dok ne ozdravim a vi malo ustalite ta desavanja... :bouncy: :bouncy: :klap: :klap: :bouncy: :bouncy: :B :B
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by brotherxxx
1. april? a da nije to neka zajebancija:lol:

ja radim u subotu:roll:
E pa ja ne radim! :P Ovaj vikend sam slobodan. Dakle i u subota i u nedelju! :tuc: Ma nije bre frka ja sam stavio datum, posto vidim da svi nesto okvirno pricate pa ajde nesto konkretnije da "ponudim". :D
Mada i dalje mislim da je vecina slobodna za ovaj vikend....ili se varam. Ajd sad neka napise ko moze a ko ne cisto da znamo. Prihvata se jedino bolest kao izgovor i naravno ukoliko neko radi. Ali nema vrdanja! :smiling:
Korisnikov avatar
By dimitriades
ja igram odbojku lose, pa bih bio samo levo smetalo, ali cu definitivno doci da gledam (ili da nekog izmlatim, ako neki homofob sazna za akciju pa povede drugare - cisto da nas ima vise).

samo da se definitivan proglasi datum.

dakle 1. ili 2.?
Korisnikov avatar
By djo
bojandjo ?e sigurno pro?i bajsom negde u nekom trenutku:serlok:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by dimitriades
ili da nekog izmlatim....
:klap: za stav:up:
Korisnikov avatar
By Goran Smith
u kom žbunji?u je okupljanje?

...da ponesem kupa?i ili se odmah do gola skidamo? :sunce:
Korisnikov avatar
By broX
pa hocemo li sastaviti ekipe, i ko igra na kojoj poziciji? za sada se jedino Zvrle ponudio da bude primac :smeh:
a ostali
Korisnikov avatar
By Zemunac
Mislim da je neko pominjao servera (ili kako se vec to strucno zove?)?:tuc:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by _FreestEIleŽ
Mislim da je neko pominjao servera (ili kako se vec to strucno zove?)? :tuc:
Igracemo rotacije tako da nema staticnog servera! :P :lol:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
E jebem vas, subota ili nedelja?! Ajde pricajte da znam. Ne zaboravite da je u subotu derbi (pocetak u 17:30 h) ali su nase vodje odlucile da se drugo poluvreme bojkotuje, tako da cu biti zauzet samo od 17:00 do 18:30 h. Dakle pre derbija sutra ili u nedelju? AJDE BRE BIDNITE MALO OZBILJNI! :evil:
Korisnikov avatar
By spliff
a mozzda ovi slepci dozvole da istaknete zastave?
Korisnikov avatar
By bigirl
2. prepodne.
1. me mama ve? rezervisala za neku kupovinu...

Mislila sam da sam bog-zna-šta propustila u ovoj temi ovih dana (dok me nije bilo)... Ponekad mi je drago što ste toliko nesposobni da osim offtopica uradite nešto više. :lukavi:

Lm, ZvezdasBG... kad i 'ðe da se naðemo?
Korisnikov avatar
By dimitriades
ako vreme u nedelju prepodne bude kao sto je bilo danas, onda ode mas' u propas'.

misim da bi onaj ko je pokrenuo ovu temu, trebalo da odredi datum, vreme i mesto.

s obzirom da je sada vec subota, mislim da od ovoga nece biti nista.
Korisnikov avatar
By bigirl
8. april, subota, prepodne. Ja sedam na bajk i odlazim (sa loptom) na Adu. Dakle, ko dolazi?
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by ZvezdasBG
Mislim da je neko pominjao servera (ili kako se vec to strucno zove?)? :tuc:
Igracemo rotacije tako da nema staticnog servera! :P :lol:
Necemo rotaciju! Ne, ne i ne! NIKAKO!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by bigirl
8. april, subota, prepodne. Ja sedam na bajk i odlazim (sa loptom) na Adu. Dakle, ko dolazi?
Daj bre, ajde u subotu! Ovu subotu! Tj, danas! :lol: Super vreme, taman za zezanje! U nedelju su najavili kisu...
Korisnikov avatar
By Zemunac
Nemoj neko da se zajebava na danasnji dan, pa kao kaze da ce da dodje i na kraju ispali! :lol:
By Paris
Nemoj neko da se zajebava na danasnji dan, pa kao kaze da ce da dodje i na kraju ispali! :lol:
Bi?e da je današnje okupljanje na Adi bilo aprililili :lol:
Korisnikov avatar
By bigirl
Za danas se niko ništa i nije dogovarao.

Slede?a subota, osmi april.

Koga nema - bez njega se može!
Korisnikov avatar
By Zemunac
Pa datum je bio ponudjen i vreme je bilo extra... E sad, posto ovo nije prvi put da neko predlozi nesto konkretno i da niko ne moze (nece), nikad se necemo ni dogovoriti...
By Paris
Pa datum je bio ponudjen i vreme je bilo extra... E sad, posto ovo nije prvi put da neko predlozi nesto konkretno i da niko ne moze (nece), nikad se necemo ni dogovoriti...
Organizacija sucks:up:

Zato dodjite na Adu da gledate mix dubl P?elica/PH-Kupper/BraX ;) :tenis:
Korisnikov avatar
By bigirl
Bila su ponuðena dva dana (subota/nedelja). Osim mene, niko ništa nije rekao. Ti si se pojavio no?as sa idejom za danas... da to nije malo kasno?

Uostalom, ponavljam, 8-i april, subota, prepodne. Ja ?u u svakom slu?aju biti tamo, sa par nekih drugih ljudi... E sad... ko voli - nek' izvoli. Kome se "organizacija ne sviða" ili ima neki problem "druge prirode" - nek' slobodno zaobiðe ovu temu.
Korisnikov avatar
By dimitriades
ja dolazim definitivno. :sesir:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Bila su ponuðena dva dana (subota/nedelja). Osim mene, niko ništa nije rekao. Ti si se pojavio no?as sa idejom za danas... da to nije malo kasno?
Da, bilo je subota ili nedelja, a taj predlog je pao cini mi se u petak, a posto su za danas najavili lose vreme, ja sam predlozio da to ipak bude subota. Sto se tice sledece subote, nemam pojma.
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by ParisH.
Zato dodjite na Adu da gledate mix dubl P?elica/PH-Kupper/BraX ;) :tenis:

Vala, ja dolazim sigurno, ali ne zbog tenisa, nego zbog Kuppera. :D
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by dimitriades
ja dolazim definitivno. :sesir:
Aleluja!
:kiss:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sto bi nas narod rekao "ponudjeni ko pocasceni". Ja sam imao dobru volju, ali posto je nema i na drugoj strani...jeb ga. Naravno lepo se izigrajte sledece subote.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!