Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Tot
Sa zadovoljstvom sam danas pročitao da je Nataša Kandić dobila još jedno značajno priznanje za svoj rad. Prenosim tu vest sa Radija Slobodna Evropa i upućujem vas na tekst koji je tim povodom napisao Srđan Kusovac u svom blogu:

Izvrssna direktorka Fonda za humanitarno pravo Natasa Kandich nassla se na listi 60 liccnosti sveta koje su, po oceni britanskog ccasopisa "Tajms", obelezzile poslednjih 60 godina.
Natassa Kandich je svrstana u kategoriju "Pokretacci i pioniri"
zajedno sa princezom Dajanom, ruskom novinarkom Anom Politkovskom, papom Jovanom Pavlom II, Kristijan Amampur, ZZak Kustoom, Majkom Terezom i Bobom Geldofom.
Glavna tuzziteljica Hasskog tribunala Karla del Ponte je u cclanku u ovom listu napisala da je Natassa Kandich neumorni borac za ljudska prava i da je "impresionirana i inspirisana" posebno njenom hrabrosschu, otvorenosschu i brigom o svim zzrtvama.

HEROJI SRBIJE
Korisnikov avatar
By Adenim
ta zena mi je toliko odvratna da sama pomisao na nju mi se gadi...
By fencysmurf
Originally posted by Tot
Sa zadovoljstvom sam danas pročitao da je Nataša Kandić dobila još jedno značajno priznanje za svoj rad. Prenosim tu vest sa Radija Slobodna Evropa i upućujem vas na tekst koji je tim povodom napisao Srđan Kusovac u svom blogu:

Izvrssna direktorka Fonda za humanitarno pravo Natasa Kandich nassla se na listi 60 liccnosti sveta koje su, po oceni britanskog ccasopisa "Tajms", obelezzile poslednjih 60 godina.
Natassa Kandich je svrstana u kategoriju "Pokretacci i pioniri"
zajedno sa princezom Dajanom, ruskom novinarkom Anom Politkovskom, papom Jovanom Pavlom II, Kristijan Amampur, ZZak Kustoom, Majkom Terezom i Bobom Geldofom.
Glavna tuzziteljica Hasskog tribunala Karla del Ponte je u cclanku u ovom listu napisala da je Natassa Kandich neumorni borac za ljudska prava i da je "impresionirana i inspirisana" posebno njenom hrabrosschu, otvorenosschu i brigom o svim zzrtvama.

HEROJI SRBIJE
eto u kakvom se drustvu nasla Natasa Kandic, izdajnik svega sto je srpsko i nosi srpski predznak.
Princeza Dijana - razvratnica, bolimicarka i svalerka par excellance
Politkovska - orudje chifutske zavere protivu pravoslavlja i njegovog stozera Matuske Rusije
Jovan Pavle II - Pontifeks maksimus satanisticke crkve poglavar rimske kurije vecno zedne srpske krvi iz vatikana glavnog sataninog gnjezda
Kristijan Amanpur - muslimanska droljetina koja se sa izedbegovicem fornicirala dok su po sarajevu klali srbe
Zak Kusto - jedan generalno nenormalan covek koji se vitlao po belosvetskim morima a da ni jednom nije dosao da napravi prilog o flori i fauni ravne gore ili rodnog sela vojislava seselja.
Majka Tereza - shiptarka. Dovoljno.
Bob Geldof - narkomanchina i naravno pederchina. Smrt pederima , smrt narkomanima !

Eto . Takvo joj je drustvo. Takva je i sama.

:cigareta:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Jedna od retkih kojima se divim :up:

Nisam ni mislio da ce priznanje stici iz Srbije, zemlje koju pokusava da osvesti
By жњ
jedna od retkih koje imaju hrabrosti da izgovore ono cega se drugi plase. :up:
Korisnikov avatar
By Paki
Bravo, Nale, faco ! :kiss:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Jos samo Agim Ceku da joj dodeli priznanje pa da bude kompletna "humanitarka".
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by Tot

....zajedno sa ..., ..., papom Jovanom Pavlom II,.....
ko to njega svrsta u zasluzne?:puzzle:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ZvezdasBG
Jos samo Agim Ceku da joj dodeli priznanje pa da bude kompletna "humanitarka".
Dodeliće joj Udruženje porodica nestalih sa KiM, već godinu dana jedino FHP i ona rade sa njima ... :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kada bi svaka tetka i svaka zena poshle koracima Natashe ovo bi bila jedna predivna zemlja.
Korisnikov avatar
By bigirl
Užas.

Jedna od njih 3 kojima iskreno želim da nestanu sa lica Zemlje.
Korisnikov avatar
By Paki
Samo 3 ? :trep: Ima ih još, zaboravila si... :njanja:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Neka joj ga dodele posthumno, sto je pre moguce.
By Simor
Bravo za Natašu Kandić. Dok je ljudi poput nje, mnogima u Srbiji neće biti dozvoljeno da spavaju mirne savesti, pošto im je ista prljava da prljavija ne može biti. Ja u tome vidim njen poseban značaj.

:federi:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ovo mi se sviđa:
Originally posted by Adenim
ta zena mi je toliko odvratna da sama pomisao na nju mi se gadi...
a i ovo je dobro:
Originally posted by A.F.K.A.OB
Ona mi je nekakav pandan Mikija iz BBa, ovaj je pričao ono što je ruralna Srbija htela da čuje, te se taj deo identifikovao sa njim i obožavao ga, a ova priča ono što bi da čuju današnji kvaziliberali i tobožnji modernisti koji se groze Srbije i svega srpskog pa u njoj vide korifeja pokreta za savremeno i pročišćeno srpsko društvo. :bljak:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Kiborg
a i ovo je dobro:
Ti be'še lekar? :nerd:
Korisnikov avatar
By spliff
nk rulez! da je nema trebalo bi je izmisliti!
Korisnikov avatar
By Abyss
A, u mom selu su je proglasili za Personu Non Grata. :|
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Abyss
A, u mom selu su je proglasili za Personu Non Grata. :|
:doh:
Potresla se strašno... :smeh:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by Paki
a i ovo je dobro:
Ti be'še lekar? :nerd:
Aha. Kao i Mengele, i on beše lekar :evilgiggle: (i što apostrof?)
Originally posted by Phoenix
Obožavam Natašu!
Da, baš iznenađujuće. :nokti:

p.s.
Neću više da postujem ovde, iznerviram se i kad joj vidim ime, a može da se desi da neko pametan i postavi sliku sa krunom od trnja da je predstavi kao mučenicu, a tad bih se verovatno ispovraćao na tastaturu, tako da - bežim ja odavde, radi drage mi tastature.
Korisnikov avatar
By Kupper

Ona mi je nekakav pandan Mikija iz BBa, ovaj je pričao ono što je ruralna Srbija htela da čuje, te se taj deo identifikovao sa njim i obožavao ga, a ova priča ono što bi da čuju današnji kvaziliberali i tobožnji modernisti koji se groze Srbije i svega srpskog pa u njoj vide korifeja pokreta za savremeno i pročišćeno srpsko društvo. :bljak:
Camo citat jer sam hteo nesto slicno da napisem ali ovo je bolje.
Korisnikov avatar
By M M and I
A ne vidim zasto je problem ako daju nekom nagradu zato sto je fasisti rekao da je fasista?

Ili se mozda malo poistovecujete sa fasistom pa i vas to donekle pogadja.
Korisnikov avatar
By Stripi
Predviđam da će ovo biti jedan poduži thread.
Nataša je zvijezda ovog foruma :B
Mislim, sa koliko se žara raspravlja o njoj, da samo ona zna :)
Korisnikov avatar
By blenta
a jel mozete da kazete vi shto vam se svidja -- zashto?
a vi shto je mrzite -- zashto??
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ponosim se što Srbija ima jednu ovakvu Natašu. hrabra je i odvažna, potpuno se posvetila višem cilju i nikoga ne štedi. tužno je samo što ljudi više vole svoju izolovanost i izopačenost. Adenim, ZvezdasBG, bigirl, Kiborg, Kupper i ostali veliki domoljubi.
By Simor
Dakle, zašto volim Natašu Kandić? Najpre, ja je ne volim -- nemam običaj da ljude dižem u idole, pa tako ne vidim razloga zašto bih to radio sa Natašom Kandić.

Međutim, veoma cenim njen rad - pomno ga pratim, i ona je jedna odvažna žena koja je na čelu jedne jako važne organizacije. Cenim je jer je u stanju, ne obazirući se na sva omalovažavanja i na sve uvrede, da istraje u svom stavu, a to je pre svega stav da se ljudska prava moraju poštovati i da svi oni koji ih krše moraju da odgovaraju za to. Posebno, kada su u pitanju ratni zločini.

I dok god je Nataše Kandić i ljudi koji su kao i ona posvećeni istom cilju, nikada se neće moći romantizovati ratna priča, nikada se neće moći od zločina praviti herojstvo, jer će uvek neko da podseća da je zločin samo zločin, a nikako odbrana civila, da je etničko čišćenje samo etničko čišćenje, a ne odbrana teritorija, da je silovanje samo silovanje, a ne vežbanje testosterona. Zato Nataša toliko smeta -- ne zato što je ona moćna osoba u Srbiji, jer nije, nego zato što čačka nemirnu savest.
Korisnikov avatar
By Tweety
Originally posted by xyz
jedna od retkih koje imaju hrabrosti da izgovore ono cega se drugi plase. :up:
:up:
By Mudolog
Natasha je vechita inspiracija. Jamislim da posle ovakvog Tajmsovog komplimenta jedini veci moze biti da je roknu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!