- 14 Mar 2007, 01:15
Ako je Bog svemoguć zašto nije uspio stvoriti životinje sa neparnim brojem nogu? 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by bananicaShta je chovek ako nije zivotinja?
on nije zivotinja:P
Originally posted by AdenimJest, to je teološko pitanje. Božje preferiranje parnih nad neparnim brojevima važno je teološko pitanje iz čega mi ljudi moramo iščitavati božju poruku...
Ovo nije teolosko pitanje.
Originally posted by svejednoZbog čega bi uporaba parnih ili neparnih brojeva kod broja životinjskih nogu trebala biti konotirana pameću ili glupošću? I to od tebe, zemaljski prahu, koji si puka igračka stvoriteljeva sa najmanjim brojem nogu? Bjedni bipedu, zar ne shvaćaš da je tvoja podjela na glupo i pametno samo uočavanje već stvorenog? Samo sa dvije noge nisi u stanju doseći visine apstraktnog mišljenja i nisi u mogućnosti niti pristupiti Principima...
To 'sto je svemoguc' ne znaci da je glup.
...
A ovo je tvoje najgluplje pitanje do sada.
Originally posted by 2kuneShvacam & stidim se.Originally posted by svejednoZbog čega bi uporaba parnih ili neparnih brojeva kod broja životinjskih nogu trebala biti konotirana pameću ili glupošću? I to od tebe, zemaljski prahu, koji si puka igračka stvoriteljeva sa najmanjim brojem nogu? Bjedni bipedu, zar ne shvaćaš da je tvoja podjela na glupo i pametno samo uočavanje već stvorenog? Samo sa dvije noge nisi u stanju doseći visine apstraktnog mišljenja i nisi u mogućnosti niti pristupiti Principima...
To 'sto je svemoguc' ne znaci da je glup.
...
A ovo je tvoje najgluplje pitanje do sada.![]()
Originally posted by svejednoPa mogu i ja da napravim zid koji ne mogu da preskočim, samo mi treba dosta cigala i nešto na čemu ću da stojim dok ih slažem jednu na drugu... nije to nikakav naročit poduhvat
To pitanje, btw, o 'svemogucem Bogu' sam jednom razmatrao sa nekim, malo inteligentnije, doduse:
'Da li je Bog sposoban da stvori zid koji ne moze da preskoci?'
Eto, malo da banalizujemo pojam 'Boga', napravivsi od njega 'svemocno bice koje stvara zidove koje ne moze da preskoci', a i malo da pomognem tebi, 2kune, nisi se bas snasao u prvom postu.
Originally posted by svejedno
Zaista, zasto nije stvorio i plavu travu?
Originally posted by kal zakathZapravo, stvorio je. Ali to je plava trava zaborava... Vidiš je a onda zaboraviš... errr... šta sam ono htio reći?Originally posted by svejedno
A tko kaže da ju nije. Samo zato što je mi vidimo kao zelenu, ne znači da ona u stvari i jeste takva.
Originally posted by svejednoMa neee.... Nemoj se stiditi... Nemaš ama baš nikakva razloga...
Shvacam & stidim se.
U pravu si, tek sada vidim kolosalnu inteligenciju u tvom pitanju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!