Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderator: IriS
Originally posted by ComboOriginally posted by KiWiPrimetio sam da na ovom forumu neki preterao seru.
Da li ste primetili da hetero muškarci ne obraćaju pažnju na svoju debljinu?
Str8 Gojaznost (i, konsekventno, Gay savršena skladnost) !?
Ajmo još jednu predrasudu i stereotip, baš ih je malo i bez toga...
Originally posted by ComboI na ovo moram da se osvrnem i stanem u odbranu mog druga Kiwija.
Originally posted by LoniMalo sam ti osakatila post, jbg.Originally posted by Combo.....
Nije isto nasilje u strejt i gej odnosima. (Prvi recimo smeju to da prijave policiji, roditeljima, drugi ne smeju).
......
Originally posted by LoniA koliko je 10% od 10 %, iliti manjina unutar manjine iliti bear populacija, iliti deo gay populacije koji razmishlja i ponasha se kao str8?
I kod gejeva tog ima, ali manje.
Originally posted by Ulix
Uostalom, odnos prema telu mnogo toga govori o onome što je "unutra".![]()
Originally posted by ...Sitnicava...To bih i ja hteo da pitam, buduci da mi moje iskustvo sa gojaznim ljudima kazuje da su vecinski prijatne i dobrocudne osobe u pitanju.Originally posted by Ulix
Uostalom, odnos prema telu mnogo toga govori o onome što je "unutra".![]()
Okej, onaj ko je debeo je...šta?
Originally posted by MarvinSlazem se sa Marvinom. Ne menjaj druge. Mozes mu lepo reci, objasniti, a ako ne zeli da se menja - tko si ti da budes mirodjija?Originally posted by KiWiNpr Kiwi, ne mešati se u tuđe živote...
Da skratim uvod, preskočim razradu i dođem do zaključka ...
Kako objasniti nekom da su svi na dobitku ako on izgubi .. koju kilu. Em će on biti zdraviji, em će ženi biti slađe kad se seksa sa njim ... em će okolini biti prijatnije da ga gleda ... a verovatno će i duže živeti.
Dakle, da li postoji neki patern koji mogu da primenim, da svog ortaka naviknem na zdravu ishranu i redovnu fizičku aktivnost? Šteta bi bila takav slatkiš da se zacementira u mast ...
Da mi je znati šta sve ljudi iz tvog okruženja imaju tebi da kažu... pa eto (očigledno) ćute...
Originally posted by -duki-
ili eventualno da mu otkrijem neku od tajni moje savrsene linije
Originally posted by Mageto je neverovatno seksi, mislim, kad se bas vidi da je neko zadovoljan sobom i da nema komplekse
ali sa druge strane više mi prijaju ljudi koji nisu opterećeni svojim izgledom i kilažom.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!