Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By Mr Dee
zar to nisu posle ranijih skandala do sada izbacili iz tih upitinika?
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by smaug
Oni rekli, nije isto, i ispovrteli neku statistiku.
Ja odustala...
kol'ko ja znam, heteroseksualne osobe su statistički "najrizičnija grupa", tak' da im je ta statistika bulšit. osim toga, ako ih zaista zanima smanjenje rizika, treba da postave pitanje o nezaštićenom seksualnom odnosu ili šta već. ovo je em debilno, em je neefikasno.

čuj, "jel znaš kol'ko homoseksualaca ima prenosivu bolest"... debilizam.
Krepo, jeste, tako je.
I ja sam poludela.
Eno stavila sam pa vidi sta je i kako je zapravo.
Korisnikov avatar
By Madonna
AHAHAHAHHAHAHAHAHA ja poceo da resavam test i na prvom "are u under 18" odgovorim sa "yes"

:retard:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by shut
AHAHAHAHHAHAHAHAHA ja poceo da resavam test i na prvom "are u under 18" odgovorim sa "yes"

:lol:
Nemoj da se sekiras ne mogu da putem davanja krvi i ovog testa provale QI.
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Lepa Krepa
Oni rekli, nije isto, i ispovrteli neku statistiku.
Ja odustala...
kol'ko ja znam, heteroseksualne osobe su statistički "najrizičnija grupa", tak' da im je ta statistika bulšit. osim toga, ako ih zaista zanima smanjenje rizika, treba da postave pitanje o nezaštićenom seksualnom odnosu ili šta već. ovo je em debilno, em je neefikasno.

čuj, "jel znaš kol'ko homoseksualaca ima prenosivu bolest"... debilizam.
Krepo, jeste, tako je.
I ja sam poludela.
Eno stavila sam pa vidi sta je i kako je zapravo.

Ma ne samo to, nego sto do nedavno ni lezbejke nisu mogle da daju krv.
Eeeej(!), pazi logiku. Pa to je najmanje rizicna grupa, ako su se vec u'vatili statistika. :blondmoment:
Korisnikov avatar
By smaug
@jovanabeograd - ma da. Gluposti.
Al sto ova lokalna sestra kaki (i nema pojma sta prica!) to me je posebno iznerviralo.
Laz - gnusna laz - statistika.
Mene nasla...
Jbt...
Korisnikov avatar
By Hys.
Zivo me zanima da li to pitaju i u UK.

@smaug-znam da je off, ali ja se uvek najezim kad se setim da je abortus zabranjen u Irskoj.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by jenny
pola litre? :shok:

ja sam mislila da se uzima plafon 2 dl.
ja sam odgovorila da, pa mi ni to nisu uzeli, tvrdili da bih se onesvestila (sto mozda i stoji), svakako se ne bi ovajdili s obzirom da sam anemicna ko papir.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by shut

jel se to odnosilo na godine ili dimenziju? (boze ovo pitanje je dostojno jednog statusa)

:doh:
Korisnikov avatar
By Madonna
:rotflmao: e sad si mi zavukla... svaka ti dala!
Korisnikov avatar
By m..
nisam htela, kasno sam shvatila da se statusov duh uvukao u mene :roflmao:
Korisnikov avatar
By deran
"...Gordana Antuljeskov, zadužena za odnose s javnošću u Institutu za transfuziju, kaže za Danas da davanje krvi ne spada u korpus ljudskih prava, „pa stoga to nije domen u kojem bi homoseksualci u Srbiji trebalo da traže i ostvaruju svoja prava“...."

http://www.naslovi.net/2008-10-28/danas ... rvi/884241

Inače,nikako ne mogu da nađem online upitnik...
Korisnikov avatar
By Zibro
i ja sam kao nesto cuo da su promenili posle frke i buke koja je bila pre cini mi se nesto manje od godinu dana
Korisnikov avatar
By deran
Nisu-samo ne znam kako je formulisano u upitniku koji sam ja imao-da li je napisano "da li ste iamli homoseksualne odnose" ili " Da li ste imali analne odnose"...to pamtim pošto sam vratio upitnik i rekao da mi je zlo od mirisa prostorije(koja je,uzgred,zaista specifičnog mirisa)...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by deran
"...Gordana Antuljeskov, zadužena za odnose s javnošću u Institutu za transfuziju, kaže za Danas da davanje krvi ne spada u korpus ljudskih prava, „pa stoga to nije domen u kojem bi homoseksualci u Srbiji trebalo da traže i ostvaruju svoja prava“...."
A ja koristim svoje jebeno pravo da nikada ne dajem krv.
Da, ako odgovoris sa da na pitanje, nece ti dozvoliti da dajes krv. Samo iz razloga zatucanosti, jer nema nikakvog medicinskog, naucnog zasnovanog razloga zasto homoseksualci ne mogu da budu dobrovoljni davaoci krvi.
Isto vazi i za vakcinu. Vakcine 'rade' na isti nacin kod pripadnika svih seksualnih manjina. Jednostavno, ne postoji mehanizam u vakcimana koji bi ti prepoznavao seksualnost, pa spram toga delovao.
Inace, samo da se zna, krvopije muzu i po srednjim skolama, maturante. Naravno, junci se naloze zbog dva slobodna dana. Ja znam decka koji je duvao (pusio marihuanu) neposredno pred davanje krvi, pa su krv ipak prihvatili, jer su mu 'vrednosti bile u normali'. Pa vi vid'te.

Ja uvek savetujem da se krv ne daje dobrovoljno. U slucaju da ste vi, ili neko vama blizak u bolnici, i da mu/joj treba krv, zahteva se da rodjaci i prijatelji daju krv, stavise nezavisno od krvne grupe, kako se ne bi trosile 'rezerve'. Gde onda ide krv dobrovoljnih davalaca?
Korisnikov avatar
By Mage
I meni se to desilo kada sam otišao da prvi put dam krv. Bilo je pitanje da li imam homoseksualne odnose na šta sam ja, okružen društvom sa faksa, naravno rekao ne. I da nikog nije bilo oko mene, sigurno bi vratio papir i otišao kući, ali ovako nisam imao izbor.

No, sva sreća pa su mi posle rekli da ne smem da dam krv zbog nekih lekova što sam uzimao, pa mi nisu ni uzeli. Eto, od sada znam da ne pokušavam da dam krv i pomažem ljudima koji umiru :)

Ako neće moju krv, ne moraju je uzeti. Žao mi je jedino tih ljudi kojima možda zafali zbog takvih gluposti.
By J...
Originally posted by Wilhelmina
Gde onda ide krv dobrovoljnih davalaca?

:uplasen: mislis da je piju? :iskolacen:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by J...
Originally posted by Wilhelmina
Gde onda ide krv dobrovoljnih davalaca?

:uplasen: mislis da je piju? :iskolacen:

jel' ima pitanje "da li ste imali seksualne odnose"?
kažu da je krv devica na ceni u alternativnim kozmetičko-mističkim krugovima.
By Luce
Originally posted by Hys.
Zivo me zanima da li to pitaju i u UK.
Pitaju. Sve isto kao i ovde, samo je raspodela stida izmedju onog sto pita i onog sto odgovara malo drugacija nego u nebeskih Srbalja :shrug:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
hm... danas mi devojka rece da hoce da idem sa njom kad bude davala krv, pa cu bas da ufotkam taj upitnik.

samo, sad se postavlja pitanje treba li krv dati ili ne?
jer ti koji tu krv primaju nisu pisali taj upitnik. a s druge strane, sasvim je moguce (i ocekivano) da vecina njih misli da gejevi ne treba da (im) daju krv. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Birthday_girl
hm... danas mi devojka rece da hoce da idem sa njom kad bude davala krv, pa cu bas da ufotkam taj upitnik.

samo, sad se postavlja pitanje treba li krv dati ili ne?
jer ti koji tu krv primaju nisu pisali taj upitnik. a s druge strane, sasvim je moguce (i ocekivano) da vecina njih misli da gejevi ne treba da (im) daju krv. :ozbiljan:
Da... pa ne znam. Ja više neću ići da dajem.
Korisnikov avatar
By foolish
davao sam krv u junu u onom busu na trgu i koliko se secam bila su 2 pitanja:
-da li ste imali seksualne odnose sa osobom istog pola u poslednjih 6 meseci?
- i nesto tipa da li ste ima seksualne odnose sa osobom koja je imala homoseksualne odnose u poslednjih 6 meseci (ovo drugo saa mozda i lupio, ali zna da je b ilo poslednjih 6 meseci u oba slucaja posto sam bez laganja mogao na oba da odgovorim sa ne)
By Çâðê_DUP
Originally posted by ...Sitnicava...

Ovo me podsetilo na skorašnju vest:
otkrivena je neka vakcina koja umanjuje mogućnost zaraze HIV-om za 30%, ali to ne važi za homoseksualce,
pa bi bilo lepo da nam neko stručan objasni i tvoje i moje pitanje.
ev ovako
HIV mutira tj prelazi iz HIV 1 u HIV 2 i tako u nedogled, te stoga ta vakcina u svakom sluchaju ne mozhe da pomogne toliko, tih 30 posto ti bukvalno ne znachi nishta,
inache homoseksualci spadaju u rizichne grupe-[ postojale za vreme 70/80-ih godina, a kasnije kasnije rizichne grupe prelaze u rizicno ponashanje]-pa je moguce da su zbog toga i dan danas diskriminisani.

HIV se hvata za odredjene nazovimo ih pipke koje nashe celije poseduju, jedino ako ova vakcina ne unistava te pipke ne mozhe nam pomoci,

btw postoji jedna grupa prostitutki u africi koje su jedinstveni primeri ljudi bez "pipaka" na celiji te se stoga ne mogu zaraziti,
By Çâðê_DUP
e da i ja htela danas da dam krv na trgu ali mislim da nije bilo nishta vezano za homoseksualnost....valjda...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Drugarica i ja danas bili da damo krv. Odgovorili smo na to 21. pitanje sa DA i nisu hteli da nam uzmu krv....
To jest, uzeli su nam uzorak da nas testiraju na boleštine i to je to. O proceduri koja prethodila ovome ne želim da govorim...
Ps. oboje smo davali krv ranije i nisu nam pravili ove neprijatnosti. Ja sam i prošli put odgovorio sa DA, a za drugaricu ne znam... Dakle, zlo!
Korisnikov avatar
By ns.happy
zasto neces da pricas? ispricaj detaljno, to je poenta.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Došli smo. Popunili upitinik. Ja ušao kod doktorice i kreće priča.
Ona: Da li ste samo putovali ili ste i živeli vani? Ja: Putovao
Ona: Aha.. a ovo... ovde kod ovog 21. vi ste stavili DA... (direktan i pomalo teleći pogled u mene)
Ja: Da (uz blagi osmeh, kako bih malo ublažio teleći pogled)
Ona: Aha... Pa ovaj... je l to samo jednom ili... Mislim je l to... je li to vaš izbor, vaše opredeljenje=?=
Ja: Moglo bi se reći, da.
Ona: Aha, pa dobro. A samo jednom ili? Sa koliko partnera ste? Jeste li imali jednog ili više? Kada ste poslednji put bili? Često ih menjate?
Ja: Samo jedan, pre nekog vremena (Slagao sam, jer sam krajem prošlog ili početkom ovog imao neki rad :D )
Ona: Pa dobro. Vidite (sada je odlučnija, ne okleva i napada brzo i efikasno), ja vam neću uzeti krv. Zapravo hoću, ali samo uzorak. Mi moramo da proverimo, da vas testiramo jer vi potpadate u rizičnu grupu.
Ja: U redu
Potom sam otišao da mi uzmu uzorak krvi i tu kreće predstava. Devojka koja me je sa osmehom dočekala napravila je grčevit izraz lica uz komentar Vama samo uzorak vadimo?! (tako nešto..) I lepo se videlo da joj nije sve jedno i pošto je rekla ono, žena se pokupi i izađe napolje. Prošlo je minut - dva. Vratila se, 2 puta mi okupala ruku alkoholom i onda uzela to malo sirotinje što mora. Kada sam postavio pitanje "Šta dalje? Hoću li moći da dajem krv, koja je procedura?"
Ona je odgovorila kako ništa ne zna i da se javim doktorici za sve informacije oko rezultata i daljeg ponašanja... Bilo je neprijatno, pogotovo jer nismo samo nas dvoje bili u prostoriji... Izašao sam i sada čekam da mi pošalju rezultate (koje je doktorica htela prvobitmo da šalje mojim roditeljima na kuću, ali smo to sve uskladili...)
Korisnikov avatar
By haemoglobin
gospodjo boze!!!!

welcome to serbia, leave your humanity in front of the door
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Btw. drugarica je doživela malo detaljniji tretman, al ito je već na njoj da saopštava ljudima, ako joj je volja...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!