Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Popeye napisao:Није тако. Већина геј људи не живи овако. Оно моје је било више реторичко него стварно питање.speedygonsales napisao: Да ли се на овом форуму само концентришу лоше вести или смо заиста тако девијантно друштво постали?mozda tek sad pocinjes obracati paznju na realnost u kojoj zive LGBT osobe u srbiji.
speedygonsales napisao: Није тако. Већина геј људи не живи овако. Оно моје је било више реторичко него стварно питање.
Могу било које вести да се филтрирају тако да изгледа као да је та фракција најугроженија.
Али сасвим је нормално да ми највише пажње обраћамо на свој казан.
speedygonsales napisao:Страшно...
Да ли се на овом форуму само концентришу лоше вести или смо заиста тако девијантно друштво постали?
*deni* napisao:Malo ko zna i ko je on uopšte, a nekmoli kako je.
Novi Sad je po tom pitanju ultra konzervativna i zadrta sredina, veliki broj lokalnih pedera je isto takav.
No, možda će me ovaj slučaj demantovati tako što će mladić izaći u javnost sa svojom pričom.
Vel boy napisao:Azdajo SasaNS, 1. novembar 2011 16:10 ti li si?nishta, samo pitam.
Vel boy napisao:moguce da je nazalost ormar-sluchaj.Ovo je u pitanju.
Delete napisao:Ako se takve stvari dogadjaju u jednom Novom Sadu, sta se moze ocekivati u anje razvijenim podrucjima?! Neshvatljivo mi je da neko nekoga prebije u sred bela dana i da bas niko ne odgovara za to i niko ne reaguje na takav uzas!nije dozvoljeno zakonom ni tući ljude iz čista mira...
@Herald
Nosenje takvih stvarcica nije dozvoljeno zakonom.
Glasnik napisao:Rekoh ja.Vel boy napisao:moguce da je nazalost ormar-sluchaj.Ovo je u pitanju.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!