Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Popeye napisao:
speedygonsales napisao: Да ли се на овом форуму само концентришу лоше вести или смо заиста тако девијантно друштво постали?
mozda tek sad pocinjes obracati paznju na realnost u kojoj zive LGBT osobe u srbiji. ;)
Није тако. Већина геј људи не живи овако. Оно моје је било више реторичко него стварно питање.
Могу било које вести да се филтрирају тако да изгледа као да је та фракција најугроженија.
Али сасвим је нормално да ми највише пажње обраћамо на свој казан.
speedygonsales napisao: Није тако. Већина геј људи не живи овако. Оно моје је било више реторичко него стварно питање.
Могу било које вести да се филтрирају тако да изгледа као да је та фракција најугроженија.
Али сасвим је нормално да ми највише пажње обраћамо на свој казан.

Naravno da ne žive svi gej ljudi tako, jer su sakriveni, uplašeni, kriju se i lažu sebe i sve druge oko sebe.

Zato se ne treba donositi mišljenje o nivou homofobije u sredini, na osnovu čitave populacije, nego samo na osnovu "na oko" kvir/nastranih ljudi.

I mislim da je netačno to što kažeš, jer istu pažnju i reakciju forumaškog življa je dobio prebijen gej muškarac i mršava devojčica ili Rom.
Korisnikov avatar
By mirth
I tako... i dalje nas tuku, mi se i dalje bavimo racionalizacijama... Same old, same old. :zid:
Korisnikov avatar
By Vel boy
mirth napisao:I tako... i dalje nas tuku, mi se i dalje bavimo racionalizacijama... Same old, same old. :zid:

bolje reci, speedygonsales i barni101 se bave racionalizacijama......
speedygonsales napisao:Страшно...
Да ли се на овом форуму само концентришу лоше вести или смо заиста тако девијантно друштво постали?
:kuckuc:

Gde ti živiš jbt?
Malo ko zna i ko je on uopšte, a nekmoli kako je.
Novi Sad je po tom pitanju ultra konzervativna i zadrta sredina, veliki broj lokalnih pedera je isto takav.
No, možda će me ovaj slučaj demantovati tako što će mladić izaći u javnost sa svojom pričom.
*deni* napisao:Malo ko zna i ko je on uopšte, a nekmoli kako je.
Novi Sad je po tom pitanju ultra konzervativna i zadrta sredina, veliki broj lokalnih pedera je isto takav.
No, možda će me ovaj slučaj demantovati tako što će mladić izaći u javnost sa svojom pričom.

aha, evo sutra u 24 sata će izaći njegova priča...
Korisnikov avatar
By Azdaja
zelim mu brz oporavak...

huligana i napada ce uvek biti, ne bitno da li ste str8 ili gay...ljudi naucite da se branite :)
str8 ljude se ne napada samo zato sto su str8. napada ih se jer ih se zeli opljackati, jer su isli negdje preko reda, jer su nekome pijani stali na nogu itd. gej ljude se napada, naravno, i zbog svega toga, te i samo zato sto su gej.
Korisnikov avatar
By Azdaja
jel mahao zastavom duginih boja u centru ns i da li mu je na celu pisalo "ja sam gay"?!
Korisnikov avatar
By Azdaja
e, pa vidis...:)

jos se i slazem :) :lol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ali kako to da se ne zna ko je on.. :puzzle:

za A.Z. je 70% nas znalo o kome je rec nakon par sati..

sta se ovde desava? jel sam decko nece da se prica o slucaju ili sam samo ja neobevestena?
moguce da je nazalost ormar-sluchaj.
pa u vesti nema ni opisa verbalnog dela tog fizichkog napada a upravo taj verbalni deo je josh i najvazniji jer se time nepobitno dokazuje homomrzilachka narav napada.
Korisnikov avatar
By deran
Delete napisao:Ako se takve stvari dogadjaju u jednom Novom Sadu, sta se moze ocekivati u anje razvijenim podrucjima?! Neshvatljivo mi je da neko nekoga prebije u sred bela dana i da bas niko ne odgovara za to i niko ne reaguje na takav uzas!

@Herald
Nosenje takvih stvarcica nije dozvoljeno zakonom.
nije dozvoljeno zakonom ni tući ljude iz čista mira...
Glasnik napisao:
Vel boy napisao:moguce da je nazalost ormar-sluchaj.
Ovo je u pitanju. :shrug:
Rekoh ja.
To je čudo jedno koliko u Novom Sadu vlada jedan malopalanački duh, iako voli da se izdaje za metropolu.
Mene je jedna osoba od uticaja po pitanju LGBT problematike juče zamolila da probam da dođem do imena i prezimena ovog momka. Iscimao sam dosta ljudi, čak i neke novinare koje poznajem i ništa. Jedna novinarka iz RTV Vojvodine mi je rekla da odbijaju da joj saopšte identitet ovog momka, jer on panično insistira da ostane anoniman.
Ја не видим ништа лоше у рационализацијама.
То није исто што и оправдавање већ сагледавање ситуације у правом светлу како би се нашао корен проблема.
Ако знамо проблем доћи ћемо и до решења...

Сажаљења и жеље за леп живот, колико год лепо изгледале, не доводе до решења.

Мој коментар је био реторика и гласно чуђење како има нехуманих људи. Тицао се више тога што нико није пришао да му помогне или бар позвао хитну помоћ, сат времена.
Не могу да схватим какви то људи прођу поред повређеног човека и окрену главу!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!