Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
barni011 napisao:aj predjemo u salon, cekam te na temi Golicljive stvari
speedygonsales napisao: Србија има пуно проблема и доста места за развој и унапређење али поређење са појединим државама је пуко омаловажавање!...tih drzava.
ZlatnaPtica napisao:Ja mislim da 50% stanovnistva ne zna pravilnu upotrebu recce ne uz glagol i prefiksa naj- tokom komparacije prideva. A tek glasovne promene ili upravni govor...То је суптилност. Када се говори о неписмености, говоримо о незавршеном обавезном образовању, непознавању слова или говора и сл.
Za mene je to nepismenost.
bas bleu napisao:Урнебесно...speedygonsales napisao: Србија има пуно проблема и доста места за развој и унапређење али поређење са појединим државама је пуко омаловажавање!...tih drzava.
speedygonsales napisao:eh, da je vise politicara poput palme, sve bi bilo bolje.
Србија има пуно проблема и доста места за развој и унапређење
Popeye napisao:Чему карикирање?speedygonsales napisao:eh, da je vise politicara poput palme, sve bi bilo bolje.
Србија има пуно проблема и доста места за развој и унапређење
speedygonsales napisao:Статистика је наука где пуно фактора одређује тачност података.gonzales, ja imam samo jedan problem na ovom forumu, a to je kad naletim na laz moram da odreagujem.Igrom slucaja sam bio u nekim od tih zemalja u jednoj i ziveo, vidim Mars je okacio sliku Vijetnama i tamo sam bio...
Системске грешке настале као резултат девијатног угла посматрања уопште нису новост као ни реткост.
Барни, чим ти Смауг контрира, знаш да си у праву!
И није тачно да у Србији има више од милион неписмених, а камоли потпуно неписмених!
Подаци говоре о неких 10% становништва што је, у грубим цртама, око 700 000 становника. Сад се лансирају неке милионске цифре непотврђених и необјашњених темеља и методологије добијене, вероватно, методом шациметрије. Неписмено становништво чине, углавном, стари људи са села који су завршили себи потребну, животну школу и нешто имиграната, махом из Албаније.
Сигуран сам да неписмено становништво не расте у 21. веку, какво год наше образовање било.
Србија има пуно проблема и доста места за развој и унапређење али поређење са појединим државама је пуко омаловажавање!
barni011 napisao:Druze, ja ne mislim da sam najpametniji, u necemu si ti bolji od mene svakako.Ja se iskreno nadam da makar dobro karaš ako ništa drugo.
Hans napisao:Pa probajbarni011 napisao:Druze, ja ne mislim da sam najpametniji, u necemu si ti bolji od mene svakako.Ja se iskreno nadam da makar dobro karaš ako ništa drugo.
Mi jesmo polupismena, analfabetska zemlja gde i ljudi sa fakultetima ne znaju ništa osim svoje struke, za koju, da bi se igde zaposlili, AKO su dovoljno stručni, traže veze, kumstva, poznanstva.
Država?
Država ne radi ništa jer joj s vremena na vreme odgovara da pošalje 50 studenata ili ih stipendira kako bi rekla da nešto radi. Ne postoji nacionalna politika. Ćirilicom pišu svi jer ne znaju sva latinična slova.
Probudi se, Kamenko.
speedygonsales napisao: Неписмено становништво чине, углавном, стари људи са села који су завршили себи потребну, животну школу и нешто имиграната, махом из Албаније.I nešto univerzitetskih profesora, naime i sa fakulteta koji ti studiraš.
speedygonsales napisao: Барни, чим ти Смауг контрира, знаш да си у праву!Grešiš, ovaj, grešiš silno, sinko.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!