Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By smaug
barni011 napisao:
lav napisao:a ja dolazim do zakljucka da si ti u problemu... blago tebi...

Svi mi imamo neki problem, ali moj problem nije iz te price.
Smog na koga se to odnosilo u ovom slucaju nikako ne moze biti meni blizak.
Ja tako niti pisem ovde niti mislim, i lose nikako ne moze biti kada odreagujes na laz, bezobrazluk i omalovazavanje.
Ja cu svaki uspeh pohvaliti i sve sto ima smisao i dobro je, blisko istini.
Kada sam na jednoj temi pomenuo Novaka Djokovica, pri tome ja uopste ne volim tenis, kao veoma uspesnog momka van tenisa, nekoliko forumasa je to osporavalo na veoma ruzan nacin.
Nesto poput smoga u pisanju o sosptvenoj zemlji i narodu koji tu zivi.
Mislim da sam u nekoliko navrata vec skrenula paznju na iste greske koje konstantno pravis.
Hajde, za promenu, i za pocetak potrefi o kome i o cemu pricas. Svarno je bez veze da ovako mlatis. Mozda te onda neko i shvati ozbiljno. Tj mozda se onda neko i potruditi da udje u raspravu s tobom i napise nesto blisko tvojoj istini. Cisto da te ne lupi srcka od tudjeg, pu pu daleko bilo, drugacijeg misljenja.
Korisnikov avatar
By barni011
smaug napisao:
barni011 napisao:
lav napisao:a ja dolazim do zakljucka da si ti u problemu... blago tebi...

Svi mi imamo neki problem, ali moj problem nije iz te price.
Smog na koga se to odnosilo u ovom slucaju nikako ne moze biti meni blizak.
Ja tako niti pisem ovde niti mislim, i lose nikako ne moze biti kada odreagujes na laz, bezobrazluk i omalovazavanje.
Ja cu svaki uspeh pohvaliti i sve sto ima smisao i dobro je, blisko istini.
Kada sam na jednoj temi pomenuo Novaka Djokovica, pri tome ja uopste ne volim tenis, kao veoma uspesnog momka van tenisa, nekoliko forumasa je to osporavalo na veoma ruzan nacin.
Nesto poput smoga u pisanju o sosptvenoj zemlji i narodu koji tu zivi.
Mislim da sam u nekoliko navrata vec skrenula paznju na iste greske koje konstantno pravis.
Hajde, za promenu, i za pocetak potrefi o kome i o cemu pricas. Svarno je bez veze da ovako mlatis. Mozda te onda neko i shvati ozbiljno. Tj mozda se onda neko i potruditi da udje u raspravu s tobom i napise nesto blisko tvojoj istini. Cisto da te ne lupi srcka od tudjeg, pu pu daleko bilo, drugacijeg misljenja.
Ne bi bilo potrebe za ovakvim pisanjem da se pise ono sto je istina i bez nipodastavanja.
Da ne trazim tvoj post sada ali ako tvrdis da to nisi napisala iskopace njega Bili.
Dakle napisala si nesto ovako da skratim...."moj najveci uspeh je sto sam otisla iz Srbije koja je septicka jama u Ameriku i sto jedem picu i buljim u tv..."

Dakle iz toga se moze zakljuciti da smo mi koji zivimo u Srbiji govna.

I umesto da se izvinis onim forumasima koji zive u Srbiji i nece iz nje da idu ti se i dalje raspravljas.
Korisnikov avatar
By smaug
barni011 napisao:
Ne bi bilo potrebe za ovakvim pisanjem da se pise ono sto je istina i bez nipodastavanja.
Da ne trazim tvoj post sada ali ako tvrdis da to nisi napisala iskopace njega Bili.
Dakle napisala si nesto ovako da skratim...."moj najveci uspeh je sto sam otisla iz Srbije koja je septicka jama u Ameriku i sto jedem picu i buljim u tv..."

Dakle iz toga se moze zakljuciti da smo mi koji zivimo u Srbiji govna.

I umesto da se izvinis onim forumasima koji zive u Srbiji i nece iz nje da idu ti se i dalje raspravljas.

Ne raspravljam se. A ne raspravljam ni sa tobom. Samo ti skrecem paznju da pricas gluposti.
Jos uvek. I, izgleda, nezaustavljivo.
To je sve.
Ne znam da li sam ti rekao da sam jako uporan i tvrdoglav dok teram zeca iz sume :lol:

Dakle neko je u postu pre mene poredio Srbiju sa Kambodzom i Sri Lankom.Ja se ukljucim i kazem da to nema veze sa istinom jer sam u Sri Lanci ziveo a Kambodza je jos siromasnija od Sri Lanke.To je jasno svakom i da nije bio u tim zemljama.Al ajde.
Onda ti nicim izazvana citiras taj moj post i napises ovo na moje izlaganje:
smaug napisao: Meni se povraca od ovakvih argumenata.

Uzgred - iselila sam se i resila sebe muke. Mislim da je to jedna od najpametnijih odluka koje sam donela u zivotu. Sada u Neamerici, sedim ispred TV, jedem picu i slazem se sa prosecnim Amerikancem i bilo kim drugim ko kaze da je Srbija zemlja treceg sveta i dodajem da je i velika, smrdljiva septicka jama.
Jel ti sada jasnije ili ces i dalje bespotrebno da izokreces istinu.
Neverovatno...
barni011 napisao:Ne znam da li sam ti rekao da sam jako uporan i tvrdoglav dok teram zeca iz sume :lol:

Dakle neko je u postu pre mene poredio Srbiju sa Kambodzom i Sri Lankom.Ja se ukljucim i kazem da to nema veze sa istinom jer sam u Sri Lanci ziveo a Kambodza je jos siromasnija od Sri Lanke.To je jasno svakom i da nije bio u tim zemljama.Al ajde.
Onda ti nicim izazvana citiras taj moj post i napises ovo na moje izlaganje:
smaug napisao: Meni se povraca od ovakvih argumenata.

Uzgred - iselila sam se i resila sebe muke. Mislim da je to jedna od najpametnijih odluka koje sam donela u zivotu. Sada u Neamerici, sedim ispred TV, jedem picu i slazem se sa prosecnim Amerikancem i bilo kim drugim ko kaze da je Srbija zemlja treceg sveta i dodajem da je i velika, smrdljiva septicka jama.
Jel ti sada jasnije ili ces i dalje bespotrebno da izokreces istinu.
Neverovatno...

Jasno mi je da si uporan i tvrdoglav. Tebi nije jasno da si izuzetno neuk i prilicno ogranicenih intelektualnih sposobnosti.

Evo ovako je to bilo:
Westend je napisao ‘licnu kartu Srbije’. Nije naveo izvor ali je ocito to sve kopirao odnekud.
Ta licna karta Srbije je sadrzala sledece. Citiram:

‘’Kakva je lična karta Srbije, prema parametrima kojima se poredi sa drugim zemljama sveta. Rekorderi po smrtnosti, lošim putevima,železnici , odlivu mozgova ‘

SRBIJA ima jednu osobinu kojom može da se ”podiči” - broj mesta u kojima smo među najlošije rangiranim zemljama u svetu.

Imamo više od milion nepismenih, među deset smo najstarijih naroda na svetu, kaskamo u privlačenju investicija, ali smo među rekorderima po inflaciji, korupciji, a treći na listi po odlivu mozgova.

U mnogim stvarima, pogotovo iz oblasti ekonomije i infrastrukture, na rang-listama društvo nam prave zemlje trećeg sveta, ali ima i oblasti gde su nas čak i one pretekle. Tako, na primer, Srbija ima 41.000 kilometara puteva, a ispred nas su čak i Namibija, Gana i Sri Lanka. U investicijama, gde zauzimamo 101. mesto od 149 država, pretekli su nas Jamajka, Kambodža, Malavi...

Prema poslednjim istraživanjima Svetskog ekonomskog foruma, koji je analizirao 142 zemlje, Srbija je na 102. mestu po železničkoj infrastrukturi, 128. po nezavisnosti sudstva, 131. po kvalitetu puteva...

- Ima mnogo poražavajućih statistika po nas, a među njima su i analize Evropske banke za obnovu i razvoj, gde smo, recimo, 102. od 139 zemalja po efikasnosti tržišta rada. Loše kotiranje na mnogim svetskim rang-listama posledica je toga što ovde još mnoge reforme nisu sprovedene - kaže, za ”Novosti” Rasim Ljajić, ministar rada i socijalne politike’’

Zavrsen citat.

Nakon toga se, u sledem redosledu, popeye zacudio nad cinjenicom da Srbija ima toliko nepismenih, scnbgd rekao da Srbija I jeste zemlja treceg sveta I pitao sta ima novo, bothways bio duhovit I rekao da oduvek Srbiju smatra drugim svetom I lav koji je na popeye cudjenje rekao da misli da su million nepismenih iz uvodnog posta samo oni u onom uzem smislu (nepismeni) I da misli da je trebalo ubrojati funkcionalno nepismene , te da mu se cini da je broj nepismenih mnogo veci.

Tada rec niko nije rekao o tome sta misli, kako mu/joj se to cini, da li ga/je to raduje ili zalosti.

A onda si na red dosao ti.
Dakle, do tvog posta niko od forumasa nije poredio Srbiju ni-sa-cim. I ni sa jednom zemljom.

Ti si onda napisao da iznad tebe navedeno nema veze sa istinom jer si ziveo na Sri Lanci. I zatim nastavio da koristis svoje iskustvo iz te zemlje kao jedini parametar u razgovoru.
Citiram: ’’ ljudi u Sri Lanci i dalje zive u dzungli bez struje, vode, kanalizacije itd.Pola zemlje je dzungla.Ne postoji na celom ostrvu autoput sa vise traka...Drzavna zeleznica koristi voz koji je kao onaj sa mokre gore u Srbiji.
Ruralne sredine u tim zemljama su na nivou Srbije pre I sv. rata.
Siromastvo ne mozete ni da zamislite.Kada sam odlazio odande covek mi je trazio na poklon penkalu za svoje dete koje treba da ide u skolu.
I Sri Lanka nije najgora ima i gore.’’

Tvoj argument koji cu ovde nazvati skraceno ‘ Sri Lanka’ je potpuno pogresan I nevalidan jer: Srbija u uvodnom postu nije poredjena sa Sri lankom. Tacnije poredjena je ne samo sa Sri Lankom nego, kako tekst kaze, i ‘sa drugim zemljama sveta’ . Konkretno je naveden broj od 142 zemlje.

Na osnovu tog poredjenja Srbija se u nekim stvarima, I one su konkretno navedene (41.000 kilometara puteva) nalazi iza Namibije, Gane I Sri Lanke. Poredjena je, dakle, u ovom konkretnom slucaju, ukupna duzina puteva. I na osnovu toga napravljena rang lista.

Isto je uradjeno I sa ostalim parametrima koji su precizno u uvodnom postu navedeni. Oni su: smrtnost, zeleznica, odliv mozgova, prosecna starost stanovnistva, pismenost, inflacija, korupcija I tako dalje.

Kad smo kod pismenosti – Srbija uopste nije poredjena tj rezultati poredjenja nisu dati. Jedino sto je u tom smislu navedeno je ukupan broj nepismenog stanovnistva.

U poredjenju investicija, kaze se da je Srbija na 101. mestu od analiziranih 149. Ocito je, dakle, da postoje zemlje koje su iza Srbije. Ali je ocito da ima mnogo vise zemalja koje su ispred nje. To su, navedeno je, Jamajka, Kambodza , Malavi.

A te zemlje su navedene jer, pogadjam, autor teksta, bas kao I ti, misli da su te zemlje ‘gore’ od Srbije I da bi morale da budu iza nje. Pa je sokiran I kaze – ‘Eto vidite ta I ta zemlja koja je grozota Bozija je bolja od nas!’

Ovakav nacin pisanja je pokazatelj stravicnog nacionalizma I neopisivo loseg novinarstva – al nije sad o tome rec, te necu ulaziti u to.

Dalje, Srbija je od 142. analizirane zemlje na 102. mestu po zeleznickoj infrastrukuti . Dakle ima opet zemalja koje su iza nje I NIGDE se ne navodi da je ispred nje Sri Lanka koju si naveo kao primer losije zeleznice I koji treba da nas uveri da su ovi statisticki podaci laz.

Ti si ovde negirao neka nepostojeca poredjenja i tvrdnje I davao neka licna vidjenja stvari .

Zatim si rekao da je ‘realno stanje’ ono sto si ti video ziveci na Sri lanci I da se statistika radi tako sto se posete zemlje koje se analiziraju.
Tvoje misljenje je tebi predstavlja 'realno stanje'. Taj deo razumem. Ali se s tim ne slazem jer on ne moze biti argument pri ovakvim analizama. Zato sto nije ni opst I nije objektivno. A ovo potonje je nonsens parekselans.

Takodje si rekao, a ja zaista ne znam na osnovu cega jer mozes da pogledas sta je ko napisao pre tebe, da: ‘Neki ljudi jedva cekaju da cuju losu vest o sopstvenoj zemlji, nije mi jasno sto se vi lepo ne iselite i resite sebe te muke.’
Takodje si za ‘neke’, I ja opet ne znam koje, rekao da te podsecaju na ‘prosecnog Amerikanca koji jede picu i bulji u tv’.

Ja sam te citirala I rekla da mi se od takvih argumenata povraca. Jer mi se povraca. A sad sam obrazlozila I zasto mi se povraca. Ukratko – zamenjujes teze, brkas licno I opste, negiras nesto sto nije ni tvrdjeno. Imas sopstvenu rang-listu zemlja u kojoj su neke vrednije a neke manje vredne sto je blago receno skandalozno.

Zatim sam rekla – osvrcuci se na tvoj komentar o prosecnom Amerikancu, kog verovatno poznajes licno, da se slazem sa tim prosecnim Amerikancem koji tvrdi, ako tvrdi, da je Srbija zemlja treceg sveta. Da isto tako kao I taj prosecan Amerikanac sedim ispred TV (aluzija na informacije dostupne svima a ne samo, sta god da je to, prosecnim Amerikancima) I jedem picu ( aluzija na to kako ti zamisljas sta se desava u prosecnim Americkim kucama). Takodje sam rekla da to radim u Neamerici (aluzija na to da i u drugim zemljama ljudi slicno/razlicito misle) – dakle lupetas kad kazes da samo slusam Obamu I da zivim u Americi.

‘Prosecan Amerikanac’ nije argument nego je vredjanje, al ni o tomo necu ovog puta.

Zatim sam iznela sopstveno MISLJENJE da je Srbija smrdljiva septicka jama. To misljenje je donekle, ne znajuci da to radi, obrazlozio *deni* u nekoliko postova ispod.

Takodje sam rekla da mi je odluka da se iselim ( sto je ujedno bio I tvoj predlog za skracivanje muke) jedna od pametnijih odluka u zivotu. A ne najveci uspeh. Taman posla.

Dakle tvoj post u kome kazes da sam rekla ‘’moj najveci uspeh je sto sam otisla iz Srbije koja je septicka jama u Ameriku i sto jedem picu i buljim u tv..." je budalastina, bezobrazluk I laz.
Citirao si me, znas sta si napisao – pa uporedi.

To sto zakljucijes da si govno je - tvoj problem. Resi sam sa sobom zasto tako mislis.
Takodje, uopsteno govoreci I pogresno zakljucujuci I projektujuci sopstvene emocije, nazivas I ostale forumase govnima. Ja u tom slislu implicirala I imputirala nistam nista. A to sto trazis da se izvinim za nesto sto nisam rekla nego si ti zamislio da sam rekla je posebna prica I jako lici na ‘’Izvini se Djuri sto te je tukao’.
Mislim da se to u psihologiji zove psychological projection, a negde I Freudian projection.

Dakle tako je to bilo.

I obzirom da mi se I dalje povraca od tvojih argumenta, a da sam ti lepo nekoliko puta do sad skrenula paznju da pises sve same gluposti I netacnosti I da sam ti ovde lepo I potanko objasnila I zasto, ja sad biram da se dalje ne dopisujem s tobom.
Korisnikov avatar
By castor
Zmajce se bas raspisalo tunajt :) :*
Ulix napisao:
Vel boy napisao: tipichno totalno izvrcesh, molim te, okani me se.

jasno je da ja kazem da je nametanje DOGMATSKOG birokratsko-komunistichkog informbiroovskog ultraboljshevichkog "idealizma i chistunstva" koji je ostao okamenjen u sredini proshlog veka- kontraproduktivan, a NE antifashizam.
Vuk Drashkovic je ako nishta drugo puno puta pokazao da je antifashista.

molim te, Ulix, prekinimo ovaj off!
Dakle, trebalo bi da budemo, šta? Fleksibilni antifašisti? Malo jesmo, malo nismo? Žao mi je.

Uostalom, još mi nisi objasnio zašto je Čedomiru Jovanoviću potreban ovaj politički leš, a bogme ni kako će mi Draža i Vuk poboljšati položaj.
Ne flesksibilni antifashisti :zid: vec fleksibilni u razumevanju da primat nad antifashizmom nemaju samo DOGMATSKI biirokratsko-komunistichki informbiroovski ultraboljshevichki "idealisti i chistunci" koji su ostali okamenjeni u sredini proshlog veka. Antifashizam zapadnoevrospkih i severnoevropskih naroda nije bio pod palicom staljina pa je ipak bio efikasan pa i efikasniji.

Pitaj Chedu zashto ce mu Drashkovic, otkud bih ja znao. Ja u to ne ulazim, ja sam rekao gde i kako nazalost kiksa proglas Preokreta, ja samo reagujem na klevetanja Drashkovica kako je toboz neki dibidus chetnik. Mislim da Drashkovicev SPO zeli samo da se sahrane ostaci Draze a ovaj isprva nije bio skroz negativan lik dok nije pocheo da slusha zlochinca djurishica, djujica i ostale zlochince.

@smaug, :love: i divljenje! Tako se dekonstruishu izvrtanja! :up:

@barni101, izvini ali preterao si ovde s imputiranjima, pokrij se po ushima. :)
Vel boy napisao:
Ulix napisao: Pitaj Chedu zashto ce mu Drashkovic, otkud bih ja znao. Ja u to ne ulazim, ja sam rekao gde i kako nazalost kiksa proglas Preokreta, ja samo reagujem na klevetanja Drashkovica kako je toboz neki dibidus chetnik. Mislim da Drashkovicev SPO zeli samo da se sahrane ostaci Draze a ovaj isprva nije bio skroz negativan lik dok nije pocheo da slusha zlochinca djurishica, djujica i ostale zlochince.
Klevetanja Draškovića? Govorimo li o istoj osobi? Čovek koji je karijeru gradio ruku pod ruku sa Šešeljem i njegovom sumanutom idejom o Velikoj Srbiji? Govorimo li o onom Draškoviću koji je govorio da su srpske zemlje sve tamo gde su srpski grobovi? Sećaš se onog Draškovića koji je histerično pozivao da se Muslimanima seku ruke? Ili pak klevećem onog dragog Vuka Draškovića, osnivača Srpske garde, prve domaće zločinačke paravojne formacije?

Što se Draže tiče - baš me briga da li je u početku bio simpatičan bradati čičica, važno je da je završio kao kolaboracionista. I važno je to što ga se Drašković ne odriče, uprkos tome. I najvažnije je, zapravo, i najstrašnije, što Čedomir Jovanović smatra da je OK da bude u koaliciji sa takvim čovekom.
Ulix napisao:
Vel boy napisao:
Ulix napisao: Pitaj Chedu zashto ce mu Drashkovic, otkud bih ja znao. Ja u to ne ulazim, ja sam rekao gde i kako nazalost kiksa proglas Preokreta, ja samo reagujem na klevetanja Drashkovica kako je toboz neki dibidus chetnik. Mislim da Drashkovicev SPO zeli samo da se sahrane ostaci Draze a ovaj isprva nije bio skroz negativan lik dok nije pocheo da slusha zlochinca djurishica, djujica i ostale zlochince.
Klevetanja Draškovića? Govorimo li o istoj osobi? Čovek koji je karijeru gradio ruku pod ruku sa Šešeljem i njegovom sumanutom idejom o Velikoj Srbiji? Govorimo li o onom Draškoviću koji je govorio da su srpske zemlje sve tamo gde su srpski grobovi? Sećaš se onog Draškovića koji je histerično pozivao da se Muslimanima seku ruke? Ili pak klevećem onog dragog Vuka Draškovića, osnivača Srpske garde, prve domaće zločinačke paravojne formacije?
Kratkotrajna proshlost! Chovek je josh u povojima svega toga evoluirao na bolje izmenio se na bolje. Slichno npr. kao i Mesic u Hrvatskoj, s tim shto je chinjenica da je Mesicu bilo potrebno hronoloshki bar dvaput duze da evoluira na bolje i promeni se na bolje.
Sem toga, pripadnici srpske odbranbene vojske (ne ulazim u njihove lichne kvalitete) koji su bili lojalni Vuku, za razliku od smiloshevic-sheshelj-jna-rkaradzic-mladic-martic zlochinaca , nisu bili vrshili genocide, urbicide niti ikakve neizazvane napade na nesrpska zivlja, gradove ni bilo koga ko je s Nesrbima delio istu sudbinu, vec su se bavili iskljuchivo samoodbranom srpskog zivlja koje je, kada je i ako je bilo napadnuto od nesrpskih zlochinaca. Dakle, vojne snage lojalne Drashkovicu su ZNALE I PRIMENJIVALE KLJUCHNU RAZLIKU IZMEDJU OPRAVDANE SAMOODBRANE NA JEDNOJ STRANI I AGRESIJA I NEPOTREBNIH NAPADA NA DRUGOJ STRANI.
jer, da nije tako bilo, Haag bi odavno potrazivao i trazio da se uhvate Drashkovicevi vojnici i sam Drashkovic. A to se, vidish, NE deshava. :)
Ulix napisao: Što se Draže tiče - baš me briga da li je u početku bio simpatičan bradati čičica, važno je da je završio kao kolaboracionista. I važno je to što ga se Drašković ne odriče, uprkos tome. I najvažnije je, zapravo, i najstrašnije, što Čedomir Jovanović smatra da je OK da bude u koaliciji sa takvim čovekom.

To ti raspravi s njima, mene se okani.
Korisnikov avatar
By olga_diktator
Ja bi' sad ovo naše Zmajče zagrlila i onako uživo a ne samo 'vako virtuelno. Jebem li ga sestro, odakle ti snage i strasti!? :*
barni011 napisao:Smog lepo mi je neko rekao, ovde na ovoj temi, da se sa tobom ne upustam u raspravu, jel cim ti kontriras zna covek da je u pravu :)
ali meni je zapanjujuce i dalje dokle ide tvoj bezobrazluk

Greshish, barni011!

a ti samo slushaj tog nekog. I can guess who..... :roll:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
olga_diktator napisao:Ja bi' sad ovo naše Zmajče zagrlila i onako uživo a ne samo 'vako virtuelno.

И ја. :sigh:
barni011 napisao:Smog lepo mi je neko rekao, ovde na ovoj temi, da se sa tobom ne upustam u raspravu, jel cim ti kontriras zna covek da je u pravu :)
ali meni je zapanjujuce i dalje dokle ide tvoj bezobrazluk
Напротив, момче, са њом се не упуштај у расправу, јер ће ти фино, ставку по ставку, разумно образложити зашто и како си глуп, тако да ће ти остати или да признаш своју грешку и промениш се или да прибегнеш приземном вређању или извртању реченог. У сваком случају, аргумената немаш.

Досадашње искуство говори да си ти тип особе бр. 2.
Vel boy
evo vidis o cemu ti pricam, pogledaj u post iznad od korvinodambara, kako je mene nazvao taj neko a sta je on meni uputio, a devojka koja je rekla da je srbija septicka jama je uzvisena i argumentovana :lol:

ipak ja to ne mogu razumeti, glup sam :srbin:
@barni 011, ja ne opravdavam bespotrebno nazivanje uvredljivim imenima ni pridevima tebe.

ali, chinjenica jeste barni011 da ti imash josh bar malo da uchish u vezi afirmativnosti i razumevanja gej pokreta.
moj predlog za tebe je da malo vishe chitash osnove gej teorije gde su lepo objashnjene stvari s kojima se ti izgleda i dalje lomish.

dalje, smaug je fino i iscrpno objasnila kako je bio tekao razvoj diskusije. pokushaj da shvatish da je ona nazvala Srbiju septichkom jamom iz razocharenja i tuge zashto je to tako i s namerom da se probudi progresivni deo Srbije da se to bar pochne menjati na bolje, a ne s namerom da uvredi ni ponizi.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
1. Kaže se od Korvina od Ambara.
2. Pored četiri reči, tj. "Srbija je septička jama", napisane su još 948 reči obrazloženja i razloga. Zbog toga kažem da je uzvišena i argumentovana.
3. Predrasude su se potvrdile. Izvrćeš, ne kontaš ništa. Manjkaš kognitivnih sposobnosti, razuma i zato sam te nazvao glupim, jer je to u definiciji reči. Možeš biti dobar na faksu, putovati koliko hoćeš, ali mozak ti naprosto nije sposoban da procesuira informacije kvalitetno i ne bi prepoznao argument, da te isti šutne u dupe.
Vel boy

to prvo sto si napisao je posebna tema i to jeste za diskusiju al diskusija nije ti dodjes i kaze e to ne moze.Cekaj brate dragi, pa aj da prosirimo malo tu stvar, eno sad sam postavio tamo link gde je na filipinima napravljena takva stranka, opet kazem ne bas takav model nego nesto slicno...i dodje popaj i posto nema sta pametno da kaze onda post u njegovom stilu...

a ovo drugo sa smog, procitao sam taj golemi post koji je ona iseckala a ja sam rekao 10 puta da na seckane postove ne odgovaram jer tako je najlakse vaditi recenice iz jedne celine, i opet je iznela neistinu...ja mogu sad da ponovim 20 puta sta je ona napisala da citiram ceo njen post to ce biti besmisleno jel ona je napisala nesto a mislila je nesto drugo....i ne bi se ja trosio vise na nju lakse mi da kazem glup sam i sacuvam energiju za nesto pametnije

Korvine aj da ti objasnim na jeziku koji i nepismen razume
Ako ja kazem borislavu Borkovicu da mu je majka kurva i objasnim mu zasto ja mislim da je ona kurva, jel to znaci da ona ipak nije kurva te borislav ne treba da se vredja?
Korisnikov avatar
By barni011
KorvinOdAmbera napisao:1. Kaže se od Korvina od Ambara.
ne pise ti tako u niku jesi li ti Amber ili Ambar..meni je svejedno ali kad ti je vec to bitno dogovori se sa sobom kako da te zovem
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mala verovatnoća da treba. Objašnjavanje ti ne ide nešto od ruke.

Ne psuje tebi ovde niko mater, pa da kažeš da se vređaš ili da je nešto neosnovano i prizemno.
Rečeno ti je šta tačno fali u tvojim sposobnostima rasprave, a ti porekni ili potvrdi. A ne skači ko oparena mačka.

Da meni kažu da sam kurva, rekao bih, eto nisam, i to zbog toga, toga, toga i toga. Da kažu da sam glup, a da obrazlože, onda lasno oborim argumente.

barni011 napisao:
KorvinOdAmbera napisao:1. Kaže se od Korvina od Ambara.
ne pise ti tako u niku jesi li ti Amber ili Ambar..meni je svejedno ali kad ti je vec to bitno dogovori se sa sobom kako da te zovem

Nije mi problem kada mi menjaju nik i zajebavaju se tako, da li Kurva/Kornet/Koki (od Ambera/Ambara). To je zajebancija i shvatam to kao tako, ionako mi posvuda u životu davaju nadimke. Ali promeni ga brate po padežima, ako mi se već obraćaš.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!