Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Ovih dana saljem neki rad u hrvatski casopis, prevodim reference i pitam se sta da stavim, sa kog jezika sam preveo referencu iz Bosne i Hercegovine iz prve polovine 20. veka. Napisao sam (in Bosnian) jer mi je to bilo nekako logicno posto bosanski jezik postoji, a nisam mogao da napisem in Serbian ili in Serbo-Croatian, i pitam se da li sam dobro uradio.

Postavio kartu Balkana i Srbije, ali bez granica Kosova. :smeh: To znaci da ne priznajem Kosovo? Izlaza nemam, drugu kartu nemam jer nije sve u mojim rukama. Bilo bi komicno kada bi recezenti vratili rukopis uz napomenu: "Priznajte Kosovo, prihvatamo rad!"
Bas je papazjanija.

Da li Vama pravi problem balkanska druzina nestasnih? :prc:
Korisnikov avatar
By Stripi
bože dragi, pa nađi drugu kartu na netu, jel to neki problem?
ako su hadezeovci u tom hrvatskom chasopisu, oni ce ti dozvoliti samo hrvatski jezik, :lol: ne priznaju oni bosanski bash k'o ni rkaradzicevci shto ne priznaju.
ostalo bi trebalo biti "u redu" i njima ...... a mozda bi hadezeovci dreknuli "priznajte kosovo..." da bi ti prihvatili rad..... :neznam:
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2371701#p2371701]Stripi napisao:[/url]bože dragi, pa nađi drugu kartu na netu, jel to neki problem?
Problem je jer karta mora biti podeljena na kvadrate 50x50 km kada je Balkan u pitanju, i 10x10 km kada je Srbija u pitanju, a to je uradjeno u posebnom programu koji citiram. Ne mogu sada da zahtevam da to promeni (popizdeli bi) jer je stvar do Univerziteta, i katedre za koju radim taj rad.

A bas bih voleo da mi zamere u Hrvatskoj to, pa da se menja. :lol:
I da, ko zna, mozda cu snositi posledice i zbog ovoga sto sam uradio, nisam poslao u srpski casopis.
Korisnikov avatar
By nsc
zar u prvoj polovini 20.veka u Bosni i Hercegovini nije postojao samo srpsko-hrvatski ili hrvatsko-srpski (zavisno od lokacije)? kako prevodis sa jezika koji u tom periodu nisu postojali?
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni je tako bilo pre sengena kad sam putovala u Berlin i bila mi je potrebna viza. lepo pise - da li ste menjali drzavljanstvo....jesam i nisam...tj, nisam ja...ali jeste drzava...i sta ja sada da napisem.."yes....aaaand no."
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!