- 20 Apr 2005, 12:39
Nikada nisam verovala u dogmu koju nam je servirala crkva. Sa hriscanstvom i redom ortodoxa imam samo tradicionalne veze. Uvek sam razvijala neke svoje teorije o postanku, uzroku, posledici, cuvenih 5 W pitanja, a podstaknuta dalekoistocnim religijama, reinkarnacijom, karmom. I uvek sam verovala u duhovnost i njen razvoj, u kosmicku energiju. Sada, ne verujem ni u sta. Prazno, odzvanja. Da li je to posledica odrastanja, sarzrevanja, razocaravanja, ne znam. Da li smo kako mladji otvoreniji receptorski da primimo ono sto nam kasnije zivot, sticajem raznih okolnosti onemogucava. Ne znam, mozda sam sada previse racio. A mozda je i ovo neki put kojim treba krenuti, a koji ce nekim trilerovskim zapletom i potpunim obrtom dovesti do neceg novog. Sumnja nas dovodi do raznih saznanja, ali to nije put vere. Mozda ja mesam zabe i babe. Mozda je greska u samoj postavci.
Da li ste i vi prosli kroz slicno. I ako jeste, kuda je vas put odneo ili ste jos na njemu?
Da li ste i vi prosli kroz slicno. I ako jeste, kuda je vas put odneo ili ste jos na njemu?