Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by ZvezdasBG
Imam. Zlatni retriver.
Da li se zove gari?
By Ulix
Imam. Epanjol breton. Najgluplji pas koji je hodao kuglom zemaljskom. Slatka je.
Korisnikov avatar
By m..
Imam macku, dok ona spava na mom krevetu, ja kuckam ovo. Prokleta insomnija.
Korisnikov avatar
By Seaman
Imam dobre uslove za psa, ali nikako da se odlucim da ga kupim. Zelio bih labradora ili zlatnog retrivera. Problem je sto sam stalno u pokretu pa ne znam ko bi ga cuvao kad sam odsutan.

:cuddle: :lizalica:
Korisnikov avatar
By spliff
moj brat ima zzenku dobermana. zove se dora, i najvecci je doberman u beogradu. pametna, ponekad kvarna... vishe ne zzivim zajedno sa bratom, sad imam machora...
Korisnikov avatar
By 2kune
Angrica i ja imamo jednog zajedni?kog... :cheer: :cheer:

Slika
Korisnikov avatar
By weatherman
Nazalost nemam psa,jer zivim u takvom okruzenju gde ne podnose nikakve zivotinje pa cak ni sebe ne podnose...:jutro:
Korisnikov avatar
By gari
Jadnici, kdk bi znali kakva je sre?a imati bi?e koje te bezgrani?no voli a da za uzvrat ništa ne traži /pa ?ak ni da vi nju volite/ možda bi postali bolji. Moja kujica Dženi no?as se okotila, ima šest malih i tako je radosna da je to neverovatno. Sada je preokupirana sa njima pa je nas /vlasnike/ malo zapostavila. Ako neko želi dobrog psa za dva meseca ?e biti spremni za usvajanje, neka se javi...
:sladoled:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gari
Moja kujica Dženi no?as se okotila, ima šest malih i tako je radosna da je to neverovatno.
Labradori? koje su boje?
Crni BBEE BbEE BBEe BbEe
?okoladni bbEe bbEE
ili žuti? BBee Bbee bbee
(slova b i e se odnose na genotipove tj. alele B i E)
Korisnikov avatar
By 2kune
Ako neko želi dobrog psa za dva meseca ?e biti spremni za usvajanje, neka se javi...
:sladoled:
A ho?e li biti dresirani za rimming? Slika
Korisnikov avatar
By gari
Dakle ovako Jukie, moja kujica je bila malo nestašna pa se parila sa više mužjaka i sada ima: jedno belo, dva ?okoladna i tri crno bela. 2 kune psi?i ?e biti dresirani u gay stilu, gay psi?i za gay de?ke /i devoj?ice/. To zato jer sino? u emisiji "Klju?" ustvrdiše da deca koju usvajaju gay parovi budu i sama gay. Kada je tako sa ljudima što ne bi bilo i sa kucama. Dakle, navalite ljudi GAY PSI ZA GAY LJUDE...
:mljac:
Korisnikov avatar
By jukie
Dakle ovako Jukie, moja kujica je bila malo nestašna pa se parila sa više mužjaka i sada ima: jedno belo, dva ?okoladna i tri crno bela.
Ok, sada me interesuje ta?na boja majke i ta?na boja belog šteneta (tj raspored bele boje i da li je "korektor" bela ili žuta koja je toliko posvetljena da li je postala skoro bela; i da li ima tamne pege negde po telu).
:smajlikojivaditabelesamogu?imgenotipovimaifenotipovima:
Kul, još zabave :B :minibounce:
Korisnikov avatar
By gari
Mama Dženi je zlatno-žuta sa belim prednjim i zadnjim šapicama i grudima. Kuca je lažno bela, tj. bela je samo korekcija žute boje i nema nigde nikakve druge boje po telu. Ina?e, mama samo li?i na zlatnog retrivera /skoro je identi?na/ ali je mnogo manja /upola/ i saznao sam da pripada rasi "Mali Minster Lenton" ili tako nešto. Uglavnom, retka rasa koja zbunjuje i kinologe.
:zen:
Korisnikov avatar
By jukie
Mama Dženi je zlatno-žuta sa belim prednjim i zadnjim šapicama i grudima. Kuca je lažno bela, tj. bela je samo korekcija žute boje i nema nigde nikakve druge boje po telu. Ina?e, mama samo li?i na zlatnog retrivera /skoro je identi?na/ ali je mnogo manja /upola/ i saznao sam da pripada rasi "Mali Minster Lenton" ili tako nešto. Uglavnom, retka rasa koja zbunjuje i kinologe.
:zen:
Postoji mali minsterlender ili misterlender, nešto tako (davno sam to ?itao u Zovu) ali mislim da taj pas uopšte ne li?i na retrivera nego na nekog pti?ara (anyway proveri?u). Da li su i crna štenad sa belim paležom (prednjim i zadnjim šapicama i grudima)?
Iz opisa mi izgleda kao da ?e to biti super ku?i?i kad porastu, zato narode javljajte se da ih udomite.
Korisnikov avatar
By gari
Da, jedan kinolog mi je rekao ta?no koja je to rasa i najverovatnije da je "minsterlender" ali je on dodao i mali. Da, crni psi?i imaju bela polja i bele šapice. Na žalost, niko mi se još nije javio za usvajanje a ja ih dajem samo onima za koje sam siguran da ?e ih i zaista ?uvati. Tako sam do sada uvek radio. Nikada ni jedno štene nisam ostavio na ulici ili pred ne?ijim vratima, uvek sam ta?no znao kome ih dajem, pa ako bih video da neko ho?e da uzme štene da bi se dete malo poigralo pa da ga posle baci ne bih ga davao. Dakle, dolaze u obzir samo pravi ljubitelji pasa...I upozorenje, pas je kao i dete, on je mnogo teži za ?uvanje od ma?ke, jer ma?ka može i sama a pas je vezan za svog vlasnika, smatra ga "voðom ?opora" i bezgrani?no ga obožava. Moja kuja ne?e ni da jede ni da pije vodu kada ja ili moja supruga nismo kod ku?e. Tek kad se jedno od nas vrati iz grada ona jede pošto se prvo obraduje kao da nas nije bilo danima kod ku?e a radi se samo o par sati. Ali, ona to ne zna-nema sat...
:dancing:
By Çâðê_DUP
Imala sam, al' je umrla. I od tada ne zelim
da imam ikakvog ljubimca.
Korisnikov avatar
By gari
Šmrc...Mojoj kujici je uginulo jedno štene od šest. Donela mi ga da ga ja IZLE?IM a ve? je bilo mrtvo. Posle toga je bila tužna sve dok mrtvo štene nisam /a da ona ne vidi/ odneo i sahranio u dvorištu. Životinje izgleda imaju više emocija od ljudi...

:psst:
Korisnikov avatar
By Zooey
Kada bih imala odgovarajuce uslove za psa, odmah bi nabavila sebi bar jednog. Ovako, nista od toga.

Imala sam krasnog Bobija (njemackog ovcara) kao dijete, i sjecam se koliko sam ga voljela, i da sam redovno ulazila u njegovu kucicu, i kako sam se smijala dok mi je Bobi oblizivao lice i sjecam se kako sam plakala kada je umro.
Korisnikov avatar
By gari
Životinje su jedina bi?a na svetu koja nesebi?no daju svoju ljubav ?oveku a da ništa ne traže zauzvrat...Naro?ito psi. Pas je ?ovekov najbolji prijatelj...

:sunce: :sunce: :sunce:
Korisnikov avatar
By Zooey
Originally posted by unic0rn
Ne, protivnik sam drzanja pasa u stanovima.

No garden - no dog. :pas:
I to - big garden, please. I dovoljno slobodnog vremena.

Koliko bih voljela da imam psa.......ah.......ali eto zivim u prokletom stanu. :no:
Korisnikov avatar
By gari
Ima i pasa malih rasa koje se mogu ?uvati i u stanu. Ne mora se imati bašta /vrt/ od 2 hektara, znam puno ljudi koji ?uvaju ?ak i ve?e pse u stanu. Šitanje je samo koliko to neko želi a ne da li ima vrt ili ne...

:cul:
By fazza
Yup. I obozavam je! :pas: :love:
Korisnikov avatar
By gari
Moje kuce rastu. Još malo i ima?e mesec dana a sa dva meseca po?injem da ih poklanjam ljubiteljima. Slatki su i tako bespomo?ni. Stalno nešto brbljaju /kve,kve,kve-vik,vik-hm,hm,hm/. Nešto razgovaraju a kada spavaju sanjaju sude?i po pokretima nogu. Mama ih polako prepušta mojoj brizi jer je ve? umorna. Danas su po?eli da piju kravlje mleko i da jedu hranu za štence. Javite mi se ko ho?e da ih usvoji, slede?i put postavljam i njihove fotografije ovde.

:diplomac:

:kissing:

:budilnik:
Korisnikov avatar
By AENEAS
najsladju 13ogodisnju kuju Rottweilera na svetu - PAMETNICA 100% - certificirana i neko vreme je radila kao policijski pas.
sad je u penziji.
uz to je nekoliko puta dobila CAC i 2xCACIB - zove se Otty
MOJA APSOLUTNA MAZA I MILJENICA

najglupljeg muzjaka kraljevske pudle - belog kao sneg i vrlo elegantnog. kad ga istrimujemo na "amerikanku" - totalno je FEM! zove se Sugar

najlajavijeg i najveceg zlotvora u kuci - karamel patuljastog vucjeg spica koji je ustvari sef medj`svima njima- zove se Hamlet

ODUVEK sam OBOZAVAO pse. tu ljubav sam nasledio od pokojnog dede, koji je svojevremeno bio veterinarski tehnicar i odgajao dugodlake crne nemacke ovcare. lov mu je bio veliki hobi, tako da je imao i pticare,gonice i terijere - sve ukupno je imao 18 pasa.
od njega sam na poklon dobio svoju prvu kinolosku enciklopediju u kojoj su rucno ilustrovane sve rase.
od kad znam za sebe, deo naseg domacinstva cinila su bar tri psa, ponekad i vise.
cale i ja obozavamo Rottweilere, a mama je velika ljubimica pudli.
ja sam kao i bambola kinoloski sudija na republickom nivou za II FCI grupu rasa.

MEDJUTIM nije to sve - imam i dve macke !!! abezinijsku macku staru 5 godina i domacu macu mladu 8 meseci...
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Imam- koker spanijela- Kiki. Ima 11 god. Bilo je tu jos pasa, ali se nisu zadrzavali nesto dugo. Uglavnom sam ih skupljala po ulici i drzala u kuci dok ih ne udomim. Sad planiram sebi da nabavim jednog sar- peja. Mada moj favorit su definitivno zute nemacke doge, al gde da drzim tolikog psa u kuci? Moje bi slog strefio.... mada kad bolje razmislim... osigurani su :spin:
Korisnikov avatar
By Dominion
rotvajler i cetri cicos-macosa :D
Korisnikov avatar
By Zenica_boy
Imao preslatkog mjesanca,ali zbog staraca morao je napustiti kucu veoma brzo:placko:
Korisnikov avatar
By bambola
Ne znam šta je gospodjici koja je postavila temu zna?ilo ono ha-ha kad je sterilisala mužjake? Da li je prisutan ,,kastracioni sindrom,, ili voli uopšteno da kastrira muškarce? Ne znam da li bi i Vama bilo ha-ha kad bi Vas neko sterilisao??? Ina?e, svojoj ku?kici nikada to ne bih u?inio, mada su mi to sto puta predlagali. Svake godine ima predivne kuce koje ?uvam do dva meseca a onda ih poklanjam dobrim ljudima za koja sam siguran da ?e ih dobro ?uvati. I sve više verujem da je ,,pas najbolji prijatelj,, i da ,,što više upoznajem ljude više volim svog psa,,. Voleo bih da što duže živi, jer ne znam kako bih bez nje.

Evo gdjica tek sad pregledala ovu temu,mislila sam da je odavno nestala...Gari(znamo se sa queeria foruma),to hi-hi je trebala da bude kao neka shala,ali losa,jebi ga...Naravno da nema nikakve veze sa kastracionim sindromom ili bilo kakvim sindromom,jednostavno,veterinar nam je tako preporucio posto je mnogo lakse i manje invazivno sterilisati muzjake nego zenke(manji je rez,kraci oporavak i sve u svemu jjednostavnije).I mi smo dugo godina bili protiv sterilisanja nasih pasa,medjutim posto svi zive u istom stanu,nemoguce ih je nadgledati svih 24 sata a da ne bude seksa kad su zenke u teranju,i posle nekoliko legala,i dosta stenaca koje smo na jedvite jade uspeli da udomimo(posto isto kao i ti imamo visoke standarde sto se novih vlasnika tice)-vise se nije moglo!!!Moji kucici nisu rasni,a kao sto znas i rasne kucice je cesto tesko udomiti a kamoli dzumare,i veruj mi nikad ne bi ni dosli do cifre od 5 pasa u stanu da nismo toliko cekali sa sterilizacijom.

Bas se raspisah,ali da dodam jos i ovo-mnogi misle da se psi nakon kastracije menjaju,goje,postaju tromi i lenji,menjaju karakter i sta jos ne,ali u nasem slucaju uopste nije tako.Nikakve razlike se ne primecuju pre i posle kastracije(osim sto nemaju mudanca)-jednako su blesavi i razigrani,kilaza im je ista,karakter isti-sve je kao i pre...Cak i sad kad su zenke u teranju,muzjaci naskacu na njih (ma jashe svako svakog)-samo sto posle nema stenaca s kojima ne znamo sta cemo...Veruj mi ako je neko ljubitelj i obozava svoje pse onda sam to ja,ali drugu opciju nismo imali...
By Sixto
Ja sam imao dva dobermana Agu i Vanju!
Vanja je uginula pre 3 nedelje, a bila je stara 6 god!
Sad mi je ostao Aga star 8meseci, braon bez paleza, nismo hteli da mu kupiramo usi jer je nenormalno sladak sa onako klempavim, jako dobro ih nosi uz obraze!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!