Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by gariLabradori? koje su boje?
Moja kujica Dženi no?as se okotila, ima šest malih i tako je radosna da je to neverovatno.
Originally posted by gariOk, sada me interesuje ta?na boja majke i ta?na boja belog šteneta (tj raspored bele boje i da li je "korektor" bela ili žuta koja je toliko posvetljena da li je postala skoro bela; i da li ima tamne pege negde po telu).
Dakle ovako Jukie, moja kujica je bila malo nestašna pa se parila sa više mužjaka i sada ima: jedno belo, dva ?okoladna i tri crno bela.
Originally posted by gariPostoji mali minsterlender ili misterlender, nešto tako (davno sam to ?itao u Zovu) ali mislim da taj pas uopšte ne li?i na retrivera nego na nekog pti?ara (anyway proveri?u). Da li su i crna štenad sa belim paležom (prednjim i zadnjim šapicama i grudima)?
Mama Dženi je zlatno-žuta sa belim prednjim i zadnjim šapicama i grudima. Kuca je lažno bela, tj. bela je samo korekcija žute boje i nema nigde nikakve druge boje po telu. Ina?e, mama samo li?i na zlatnog retrivera /skoro je identi?na/ ali je mnogo manja /upola/ i saznao sam da pripada rasi "Mali Minster Lenton" ili tako nešto. Uglavnom, retka rasa koja zbunjuje i kinologe.
![]()
Originally posted by gari
Ne znam šta je gospodjici koja je postavila temu zna?ilo ono ha-ha kad je sterilisala mužjake? Da li je prisutan ,,kastracioni sindrom,, ili voli uopšteno da kastrira muškarce? Ne znam da li bi i Vama bilo ha-ha kad bi Vas neko sterilisao??? Ina?e, svojoj ku?kici nikada to ne bih u?inio, mada su mi to sto puta predlagali. Svake godine ima predivne kuce koje ?uvam do dva meseca a onda ih poklanjam dobrim ljudima za koja sam siguran da ?e ih dobro ?uvati. I sve više verujem da je ,,pas najbolji prijatelj,, i da ,,što više upoznajem ljude više volim svog psa,,. Voleo bih da što duže živi, jer ne znam kako bih bez nje.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!