Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by GrMi_ZEka
nije lep al je simpatican i to mi je najvaznije! FAKAT!
Objektivno nije lep, ali meni jeste - vrlo, vrlo lep! Volim onu njegovu kosicu, veliki nos, dominaciju na ledu...
Uopste, u vecini slucajeva su mi muskarci sa osecajem za pokret privlacni. Neki to spajaju sa isfeminiziranoscu, ali ja ne.
Korisnikov avatar
By bigirl
Nisam bila ljubitelj, a onda sam se zacopala u onog malog Brajana Žubera kad je klizao uz numeru iz Matrixa i od tada kao pratim "redovno", mada se ne razumem u "imena" tako dobro.
By Storm
Više mi se sviða Stephan Lambiel.
Korisnikov avatar
By Oziris
Pratila sam redovno nekada daaaaavnooo.... Volela sam Witt-ovu i Oksanu Baiul, a od muskaraca Yagudin rules!
Korisnikov avatar
By Galateja
Razocarana sam sto je na EP u zenskoj konkurenciji prva Irina Sluckaja. Elena Sokolova je bila mnogo ubedljivija. Jos mi se svidelo kako su klizale Karolina Kostner, ona mala sestnaestogodisnja Gruzijka i Finkinja Kira.
Mislim da je veliko iznenadjenje Madjarica Julija Sebescen koja je godinama bila pri vrhu, a sad nije ni medju prvih dvanaest.
Korisnikov avatar
By Kupper
'On nije izveo ples, on je igrao ples' - kaze komentator na Eurosportu za Pluscenka danas.

Ne razumem se mesto u sve te pokrete ali bas je tako izgledalo. Ali ipak mi je favorit (na ovaj, prvi pogled) svajcarac, Stefan ?, trenutno drugi.
Korisnikov avatar
By switchon1234
Kako je voditelj na RTS-u lud, nemam reci. :pucaodsmeha: On nevidjeno lupeta. Strucnim tonom kaze:"Ova klizacica je lepa, a dogodine ce biti sigurno jos lepsa" i slicno. Sve u svemu, svaka mu cast. :eu:

Interesantno mi je bilo sinoc francuski par sa svojim rukavicama - maskama.
Korisnikov avatar
By zboO
zar je moguce da gledash prenose na RTS-u, daj nemoj me zezati!!!! Pa oni ukenjaju svaki prenos, sa "strucnim komentarima"

...secam se debila koji je prenosio OI u Atlanti 96-e, Atletika, trka na 5000m ( mozda i greshim nije bitno)...trchi Crnkinja...iz NEKE skroooz nepoznate i novootkrivene drzavice.....malecka nije imala atletski body ispod majce, pa joj se SVE videlo :sise: a majmun komentator na to kaze, i evo vidimo joj sve ATRIBUTE njene mladosti :zid: :zid:
Korisnikov avatar
By zboO
SUPERHUMAN EFFORT FROM PLUSHENKO

and a GOLD medal goes TO RUSSIA - PLUSHENKO :yay: :yay: :yay:

super, imao je greshke-greshkice, ali IPAK je najbolji!!!

ps. gledajuci prenos saznala sam da se ozenio nekom Mashom!! :shrug: eb ga... :trep:

pps. intervujisao ga niko drugi do Gvendal himself! :love: :love:
Korisnikov avatar
By Galateja
Maestralni Jevgenij Plusenko alias Zenja osvojio je zlatnu medalju sjajnim i cistim klizanjem sa preko 240 bodova!!! Drugoplasirani i treceplasirani su podaleko iza ovog virtuoza na ledu
Korisnikov avatar
By Kupper
Ali je Stefan Lambiel ipak drugi:up:
Korisnikov avatar
By switchon1234
@zbun - Gledala gde sam mogla. :njanjanja: Jesu komentari glupavi, ali svkako mi oni nisu najvazniji a ovako sam se bar lepo ismejala. Najbolje bi bilo sve to gledati uzivo-bez komentara. :shocked:

Jeste i onaj drugi bio dobar, i svideo mi se njegov nastup, ali sam samo kod Plusenka osetila sigurnost kod skokova. Kod Elene Sokolove sam videla istu tu sigurnost koja mi se mnogo svidela. :dance:
By Ljudmila
Originally posted by Freya
Kako je voditelj na RTS-u lud, nemam reci. :pucaodsmeha: On nevidjeno lupeta. Strucnim tonom kaze:"Ova klizacica je lepa, a dogodine ce biti sigurno jos lepsa" i slicno. Sve u svemu, svaka mu cast. :eu:

Interesantno mi je bilo sinoc francuski par sa svojim rukavicama - maskama.
Rekao je: "Ova klizacica je lepa, a kad bude skinula protezu bice sigurno jos lepsa." Hej, on meni uopste nije bio smesan. To je neopisiva budaletina. Danas je rekao :" Eto, stekao je svetsku slavu tako sto ga je nosila zena, pa mislim to je malo bezveze."..Toliko se nalupetao da ja nisam mogla da verujem sta je on sve u stanju da izjavi i sve vreme sam se pitala zar je moguce da u ovoj zemlji ne mogu pronaci ikog ko je imalo nalik na Milku Babic. Ona je bila fenomenalna. Posto nisam bila u mogucnosti da gledam direktan prenos plesnih parova gledala sam snimak koji je ni manje ni vise bio u 3:24h. Licno sam bila odusevljena parom iz Azejberdzana. Kada sam napokon docekala poslednjih pet parova, necete verovati, naprosto su isekli tri, ali su zato pustili 15 minuta ciscenje leda i ceremoniju dodela nagrade. Poludela sam. Prosle godine su, jasno se secam, prekinuli prenos zbog konjickog sporta. A da, za tih 15 min. dok se cistio led u nedogled su ponavljali neke delove plesnog para iz Italije i plasnog para iz Madjarske. Valjda su smatrali da je to ono najinteresantnije, na moju zalost jerbo ja to misljnje nisam delila. Prosto mi nije jasno da tih 15 minuta nisu u stanju da ispune nekim kolazom podsete ljude na prethodna prvenstva, na sve ono sto je po prvi put u nekom momentu uneto u klizanje..verujem da bi se moglo naci puno toga zanimljivog za videti ali time ocito niko ne zeli da se bavi. Uopste me ne bi cudilo da su nas pustili da 15 minuta gledamo u onu masini koja cisti led.
Malo sam revoltirana :)
Da se vratim napokon samom takmicenju. Ove godine zensko klizanje bilo je veoma dosadno, Irina Sluckaja je bila odlicna,ali se moram sloziti sa Galatejom da je Elena Sokolova bila mnogo ubedljivija no, sudije tako nisu mislile. Kostner, i dalje verujem, na odlicnom je putu da bude u samom vrhu. A sto se tice Julije Sebescen nikada mi se i nije posebno dopadala. Plusenko me je danas ostavio bez daha. Ubedljivo prvo mesto sa 245,23 bodova, citavih 20 iza drugoplasiranog. Ruski plesni par, kao sto rekoh, uopste nisam imala prilike da vidim, primetih da je Tatjana Novka povredila ruku te se bojim da ni sutra u revijalnom delu ona i Kostomarov nece nastupiti, na moju veliku zalost. Ono sto su svih prethodnih godina pokazali prava je umetnost i ja sam najdublje tuzna sto sam ih propustila. Ima li koga da ih je video? Kakvi su bili? aaaaaaa..Nakon sto su na sarajevskoj olimpijadi 84',Džejn Torvil i Kristofer Din usli u istoriju sa Ravelovim "Bolerom" , toliko su bili velicanstveni, ona dva pokusaja uz tu numeru nisu ostavila nikakav utisak. Sto se sportkosg klizanja tice Tatjana Totmjanjina i Maksim Marinjin ispunili su sva moja ocekivanja.
Korisnikov avatar
By Oziris
Gledala danas! Plushenko me je odusevio!!! NIko mu danas nije bio ni blizu. Sto rece Freya, jedini je od svih bio siguran prilikom skokova. Ne moze se poreci da je izuzetan.
By Storm
Originally posted by Kupper
OK je SL, ali današnji kostim - kao da ga je kreirala neka naša narodna pevaljka. A i te šljokice, šta mu bi, obi?no ne nosi šljokice, zato mi se i sviða.

Plušenko je bio vrlo siguran i efektan.

Sutra su egzibicije.

Najvažnije je da je klizanje ok za gledanje, da se tu svašta promenilo nabolje...
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Oziris
Gledala danas! Plushenko me je odusevio!!! NIko mu danas nije bio ni blizu. Sto rece Freya, jedini je od svih bio siguran prilikom skokova. Ne moze se poreci da je izuzetan.
Ma, on je vise nego izuzetan (i moja sestra se slaze) ali jako malo znam bilo sta o tim pokretima, ko sta treba da uradi, kako...pa zato:

Originally posted by Storm
Originally posted by Kupper
OK je SL, ali današnji kostim - kao da ga je kreirala neka naša narodna pevaljka. A i te šljokice, šta mu bi, obi?no ne nosi šljokice, zato mi se i sviða.

Plušenko je bio vrlo siguran i efektan.

Sutra su egzibicije.

Najvažnije je da je klizanje ok za gledanje, da se tu svašta promenilo nabolje...
Nisam danas gledao ali juce u crnom...

I tako Oziris, posto klizanje ne posmatram kao fudbal, basket, etc...vise gledam. A video Stefana....

Kaze covek na Eurosportu za Pluscenka: 'He is almost she' misleci na neke pokrete koje samo on od muskaraca moze da izvede.
Korisnikov avatar
By Galateja
Jeste zapazili kad su ponovili neke Plusenkove pokkrete da su snimili tuzni pogled Brajana Zubera koji je ocima govorio 'Ode moje srebro'? :lol: Mogu samo da mu zavide, jer je nenadmasan. Stefan je drugi, ali ne moze ni da se poredi sa Plusenkom. Jeste dobar, ali ono padanje na dupe govori da jos mnogo treba da uci. Jedino u Plusenku postoji ta sigurnost i superiornost. U drugima se vidi takmicarska nervoza, strepnja i sl., ali Plusenko nastupa kao da vec zna da ce biti prvi.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Ljudmila
Rekao je: "Ova klizacica je lepa, a kad bude skinula protezu bice sigurno jos lepsa." Hej, on meni uopste nije bio smesan. To je neopisiva budaletina. Danas je rekao :" Eto, stekao je svetsku slavu tako sto ga je nosila zena, pa mislim to je malo bezveze."..Toliko se nalupetao da ja nisam mogla da verujem sta je on sve u stanju da izjavi i sve vreme sam se pitala zar je moguce da u ovoj zemlji ne mogu pronaci ikog ko je imalo nalik na Milku Babic. Ona je bila fenomenalna.
Nije Milka Babic vec Babovic, ali nije ni bitno. Kad je ona vodila klizanje bila sam klinka tako da ne mogu nista da kazem. Pricala mi je o njoj mama. Kaze da su tad ljudi mahom imali crnobele televizore pa je ona pokusavala da docara boju kostima kao i uopste atmosferu... Sto se tice ovog voditelja ne posmatram ga tako negativno kao ti. Proslih godina su vodile neke dve devojke koje kazu par podataka o onom ko klize i onda govore koji je koji pokret. To i nije bas interesantno. Ovaj voditelj se slabo razume u klizanje, ali nije se on nametnuo da vodi. Meni su njegove sale sarmantne. Kad se uzme u obzir da sa njim vodi i ona Stankovicka (nas sudija za klizanje) dodjemo do ravnoteze: njeno suvoparno upucivanje u to koji je koji pokret i voditeljev humor. Mislim, sta ja imam od toga sto ona kaze za nesto da li je tulup ili ridberg?!
Posto nisam bila u mogucnosti da gledam direktan prenos plesnih parova gledala sam snimak koji je ni manje ni vise bio u 3:24h. Licno sam bila odusevljena parom iz Azejberdzana. Kada sam napokon docekala poslednjih pet parova, necete verovati, naprosto su isekli tri, ali su zato pustili 15 minuta ciscenje leda i ceremoniju dodela nagrade. Poludela sam. Prosle godine su, jasno se secam, prekinuli prenos zbog konjickog sporta. A da, za tih 15 min. dok se cistio led u nedogled su ponavljali neke delove plesnog para iz Italije i plasnog para iz Madjarske. Valjda su smatrali da je to ono najinteresantnije, na moju zalost jerbo ja to misljnje nisam delila. Prosto mi nije jasno da tih 15 minuta nisu u stanju da ispune nekim kolazom podsete ljude na prethodna prvenstva, na sve ono sto je po prvi put u nekom momentu uneto u klizanje..verujem da bi se moglo naci puno toga zanimljivog za videti ali time ocito niko ne zeli da se bavi. Uopste me ne bi cudilo da su nas pustili da 15 minuta gledamo u onu masini koja cisti led.
Malo sam revoltirana :)
Tu si POTPUNO u pravu. Za to je kriva uredjivacka politika RTS-a i to sto mediji klizanje marginalizuju. Ne samo televizija nego i novine su slepi pred lepotama klizanja. A zasto? Zato sto tu nema love za njih. Tu nema kladjenja itd. sto taj sport odmah baca u senku. Jadno je to sto se sve povezuje sa parama! :(
Korisnikov avatar
By Galateja
Klizanje mi se svidja i zato sto nema agresivnih navijaca i 'nasih' i 'njihovih'. Navijanje je mnogo manje na nacionalnoj osnovi nego kod drugih sportova. Kriterijum za navijanje su simpatije za one koji klizu. Cak i da se takmicio ovaj nas Zivanovic ja bih opet navijala za Plusenka.
Korisnikov avatar
By bigirl
WOW!
Videste li onog slatkiša malopre, što je izvodio striptiz? Uuuuh...
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bigirl
WOW!
Videste li onog slatkiša malopre, što je izvodio striptiz? Uuuuh...
Da... ja sam izvalio da sigurno ima nešto ispod tih ga?ica .. moja sestra kaže : Ma nema... a ja: Znam ja šta on ima ispod :evilgrin:

Presladak je.. moram da saznam kako se zove
Korisnikov avatar
By switchon1234
Kiwi, GALATEJA kaze:
Frederic Dambier, a evo i slike:

Slika

Moji utisci:
Sigurne skokove Elena Sokolove i Plusenka jedva cekam da vidim opet, kako i elegantne pokrete Caroline Kostner. Ona je neverovatna! :love:
Korisnikov avatar
By KiWi
Jeste, on je! ... samo... danas je mnogo mnogo bolje izgledao ... lepi trbušnjaci, miši?ave butine... razvijena leða .... jooooooj ... i veoma gayish ga?e :D

GALATEJO, dugujem ti ?epi za ovo!!!!
By жњ
Originally posted by zbunjena
zar je moguce da gledash prenose na RTS-u, daj nemoj me zezati!!!! Pa oni ukenjaju svaki prenos, sa "strucnim komentarima"

...secam se debila koji je prenosio OI u Atlanti 96-e, Atletika, trka na 5000m ( mozda i greshim nije bitno)...trchi Crnkinja...iz NEKE skroooz nepoznate i novootkrivene drzavice.....malecka nije imala atletski body ispod majce, pa joj se SVE videlo :sise: a majmun komentator na to kaze, i evo vidimo joj sve ATRIBUTE njene mladosti :zid: :zid:

nema veze sa klizanjem ali moram da spomenem onog milojka pantica (tako bese)?? kad je bila trka na 200 metara i kaze (sa sve onim promuklim zarakijanim glasom):

I u prvoj traci veceras trchi MaaajkL Dzoordan :no: , pardon... MaaajkL Dzeeksoon :doh: ne, ne, ja se izvinjavam... MaajkL Dzooonsoon :drama:

nego da ne skrecem u offtopic, da se vratim razlogu zbog koga sam dosla na ovaj deo foruma

Yevgeny Plushenko

Aaaaaaaaaaa gledala sam ga i juce u finalu (ma znala sam da ce sve da odradi bez greske) i danas u revijalnom delu programa ;)
Nekako mi se cini da uprkos tome sto je sve odradio bez greske, uopste nije pokazao sve sto ume. Stedi se momak za Olimpijske Igre! Ako, neka...
Postanem strejterka dok ga gledam, ali ona stoprocentna! Steta sto se ozenio! :usamljen:

E jedva cekam da ga opet vidim na Olimpijskim Igrama!

:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:
Korisnikov avatar
By zboO
nema veze sa klizanjem ali moram da spomenem onog milojka pantica (tako bese)?? kad je bila trka na 200 metara i kaze (sa sve onim promuklim zarakijanim glasom):

I u prvoj traci veceras trchi MaaajkL Dzoordan :no: , pardon... MaaajkL Dzeeksoon :doh: ne, ne, ja se izvinjavam... MaajkL Dzooonsoon :drama:
OFF....

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: Milojko je takva debilchina da ja stvarno ne znam kako mu dozvoljavaju da sedi za mikrofonom!!!??? (joj, citam ovo i kidam se od smeha...ulazi keva u sobi, i pita me: izvini jesi li ti malo poludela....tunununu?) :lol: :lol: :lol:

da se i ja vratim na Plashenka....dechko je genijalac...i to je to! Znam da moze mnogo vise od ovoga, gledali smo ga i u boljim izdanjima...ali IPAK OI su 2006 god ( ovoj) tako da je ovo EP u Lionu samo uvertira za najvaznije takmichenje u ovoj sezoni....tako da se sigurno shtedi i polako ali sigurno priprema za spektakl godine!!!
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by zbunjena

OFF....

:smeh: :smeh: :smeh: :smeh: Milojko je takva debilchina da ja stvarno ne znam kako mu dozvoljavaju da sedi za mikrofonom!!!??? (joj, citam ovo i kidam se od smeha...ulazi keva u sobi, i pita me: izvini jesi li ti malo poludela....tunununu?) :lol: :lol: :lol:

da se i ja vratim na Plashenka....dechko je genijalac...i to je to! Znam da moze mnogo vise od ovoga, gledali smo ga i u boljim izdanjima...ali IPAK OI su 2006 god ( ovoj) tako da je ovo EP u Lionu samo uvertira za najvaznije takmichenje u ovoj sezoni....tako da se sigurno shtedi i polako ali sigurno priprema za spektakl godine!!!
Da proverim sta ste vas dve to pisale........dobro...dobro...dobro ! :mazi:

Ali Milojko je KRETEN. Nije samo Majkl ovaj, onaj....nego se covek u Oslu prosle godine zajebo 5 puta, tj. nijednom nije rekao da u 4. stazi trci nekadasnji sv. rekorder na 110 repone, ALEN Dzonson, vec Majkl Dzonson....

Pa dalje ( Tijanicu mamune, koga si ostavio), Zbunjena se seca sigurno, nekad je na 110 prepone sv. rekord drzao USA Reinaldo Niemaja (Nehemiah) i Milojko je uredno prozivao Nehemiaha da pazi kako startuje:lood:

Pa je Ruskunju Samolovu (nekad bila SP prvak na 1.500 i 3.000m, pa posle na 3.000 na OI za zlatom i kasnije srebrom) zvao Prohorova (a ova trcala 800)...pa posle nekoliko dana zakljucuje da je Prohorova cudo od mlade jer trci tri distance....a 'Samolova, koja ima naj rez ove godine u svetu, sigurno je povredjena', said Milojko the Siromah.

Ocete bisere Koraca i (Bog da mu dusu prosti) priprostog Nikitovica?

OT, Zbunjena PlAsenko? Hehe..... :uplasen: Super igra, kliza i to....ali kad prikazu usporeno meni se slozi (ono kad se okrece)...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Kiwi
Jeste, on je! ... samo... danas je mnogo mnogo bolje izgledao ... lepi trbušnjaci, miši?ave butine... razvijena leða .... jooooooj ... i veoma gayish ga?e :D
Uuuuh... :mljac:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by bigirl
Originally posted by Kiwi
Uuuuh... :mljac:
Mozda cu da vas razocaram, ali Frederik je samo 163 visok. Inace, fazon sa striptizom je uzeo Plusenku koji je to izveo na nekom prethodnom takmicenju. Doduse, Plusenko je ove godine na gala egzibicijama imitirao samog sebe (izveo je isti program od pomenutog proslog takmicenja).
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne smeta mi visina .. u krevetu se te sitnice lako premoste :D
Korisnikov avatar
By Mars
Skoro nista nisam mogao da gledam...

10 minuta parova i 5 minuta egzibicija.

Cekam olimpijske igre, tada ionako pratim sve.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!