Originally posted by zbunjena
Originally posted by GrMi_ZEka
nema veze sa klizanjem ali moram da spomenem onog milojka pantica (tako bese)?? kad je bila trka na 200 metara i kaze (sa sve onim promuklim zarakijanim glasom):
I u prvoj traci veceras trchi MaaajkL Dzoordan
, pardon... MaaajkL Dzeeksoon
ne, ne, ja se izvinjavam... MaajkL Dzooonsoon
OFF....
Milojko je takva debilchina da ja stvarno ne znam kako mu dozvoljavaju da sedi za mikrofonom!!!??? (joj, citam ovo i kidam se od smeha...ulazi keva u sobi, i pita me: izvini jesi li ti malo poludela....tunununu?)
da se i ja vratim na Plashenka....dechko je genijalac...i to je to! Znam da moze mnogo vise od ovoga, gledali smo ga i u boljim izdanjima...ali IPAK OI su 2006 god ( ovoj) tako da je ovo EP u Lionu samo uvertira za najvaznije takmichenje u ovoj sezoni....tako da se sigurno shtedi i polako ali sigurno priprema za spektakl godine!!!
Da proverim sta ste vas dve to pisale........dobro...dobro...dobro !
Ali Milojko je KRETEN. Nije samo Majkl ovaj, onaj....nego se covek u Oslu prosle godine zajebo 5 puta, tj. nijednom nije rekao da u 4. stazi trci nekadasnji sv. rekorder na 110 repone, ALEN Dzonson, vec Majkl Dzonson....
Pa dalje ( Tijanicu mamune, koga si ostavio), Zbunjena se seca sigurno, nekad je na 110 prepone sv. rekord drzao USA Reinaldo Niemaja (Nehemiah) i Milojko je uredno prozivao Nehemiaha da pazi kako startuje:lood:
Pa je Ruskunju Samolovu (nekad bila SP prvak na 1.500 i 3.000m, pa posle na 3.000 na OI za zlatom i kasnije srebrom) zvao Prohorova (a ova trcala 800)...pa posle nekoliko dana zakljucuje da je Prohorova cudo od mlade jer trci tri distance....a 'Samolova, koja ima naj rez ove godine u svetu, sigurno je povredjena', said Milojko the Siromah.
Ocete bisere Koraca i (Bog da mu dusu prosti) priprostog Nikitovica?
OT, Zbunjena PlAsenko? Hehe.....

Super igra, kliza i to....ali kad prikazu usporeno meni se slozi (ono kad se okrece)...